Arrestanten cellenhuis Nieuwe Haven op heterdaad betrapt bij vluchtpoging

7
Gevangenis
Voorbeeldfoto

Een aantal arrestanten verbonden aan het cellenhuis van Nieuwe Haven in Suriname, heeft geprobeerd om op zaterdagavond omstreeks 23.00u te vluchten.

Tijdens controle in het cellenhuis bleek dat de arrestanten van de kamers 4 en 5 bezig waren enkele stenen weg te halen, om zodoende hun vlucht mogelijk te maken.

Na de ontdekking werd assistentie van collega’s ingeroepen. Bij de telling bleek dat alle arrestanten nog in het cellenhuis waren. Hun vluchtpoging is niet voltooid.

Er zullen maatregelen genomen worden om een soortgelijke vluchtpoging te voorkomen.

7 REACTIES

 1. De maatregelen hadden al lang geleden genomen moeten worden. Hebben de logees in kamer 4 en 5 straf gekregen voor hun poging, die bijna geslaagd was. Week isoleercel zou mooi zijn. Deze ratten houden van vrijheid, maar doen toch dingen die het daglicht schuwen.
  gemodereerd

 2. Deze criminelen moet je in de avonduren met stevige boeien vastzetten. Ik hoop dat ze gepaste straf krijgen voor poging tot ontsnapping en beschadiging van muren. Een paar flinke meppen zou op zijn plaats zijn.
  gemodereerd

 3. Het is altijd raak met Suriname!! Altijd achter het vissen, Altijd de put dempen als de kalf is verdronken!! Alles is achteraf!! Pffffff a san disi a no fu tide! een doodsimpele voorbeeld is, als je een afspraak hebt!!!! Maar if ei o om yang nanga dringi, dan zijn ze als mieren bij de honing!! Of als vliegen bij de poep!
  gemodereerd

 4. Bouta systeem handteren maar, dan is dit echte echte
  op vlucht in de rug geschoten!!!! Zijn de cellen in Su,
  van karton en kippengaas gemaakt of zo ?????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Jammer!! Je had hen moeten laten vluchten en op de vlucht neerknallen!!! Kost maar een paar kogels en die wilde ik wel met rente bekostigen!! Shit man, wat een mooie kans was dat!! Heel erg jammer!!
  gemodereerd

 6. het lijkt wel dat iedere arrestant een gereedschapskist krijgt als hij opgesloten wordt , niet om mee te nemen naar het werk , maar om cel klusjes te doen , dit keer lukte het klusje niet
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.