zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameLease Boeing 737-800 voor regionale route SLM bijna rond

Lease Boeing 737-800 voor regionale route SLM bijna rond

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways, heeft maandag laten weten dat de ondertekening voor het leasen van een Boeing 737-800 afgelopen weekend heeft plaatsgevonden. Het streven is om de lease binnen korte tijd af te ronden.

Dit vliegtuig zal op de regionale route worden ingezet en zal ervoor zorgen dat Surinam Airways kostenefficiënt kan vliegen vanuit Suriname. Verder wordt er ook hard gewerkt aan de voortzetting van het traject voor het binnenhalen van een eigen vliegtuig dat zal worden ingezet op de mid-atlantische route.

De SLM laat verder weten dat het interim management team haar dankbaarheid uitspreekt naar het totale personeel, dat zich ondanks de huidige situatie, onvermoeid blijft inzetten. Een lichte groei in de verkoopcijfers bevestigd deze inzet.

“Speciale dank gaat ook uit naar zowel de BP-SLM alsook de VSV die dit team de gelegenheid geeft om in alle rust doch met voortvarendheid te werken aan het herstel en de toekomst van het bedrijf”, aldus de SLM.

opening
Fernandes Express
BODO Party

13 REACTIES
 1. Ik hoop dat slm alle schuld eigenaren betalen en niet als de dieven partij de investeerders voor de gek houden.


  gemodereerd
 2. Hoe lang gaan ze het doen zonder directeur of neemt Gonesh helemaal over??
  Regering Chan lijkt wel oorkaan Ian. Laat spoor van vernietiging achter.
  Wie geloofd ze nog?? Nobody


  gemodereerd
 3. Deze corrupte regering blijft aan de gang met dit verlies lijdende boeven slm. De hele dna dieven willen ermee gratis vliegen, terwijl en geen geld is voor Nitrolon baby voeding.


  gemodereerd
 4. Boeing 737 800
  Alles is economy class;
  – premium economy,
  – economy class

  Ik ben benieuwd naar de prijzen van andere vliegmaatschappijen, (vergelijking met KLM AMS – PBM – AMS ) en andere die van uit USA, Caribischgebied, Brazilië, enz komen vliegen naar JAPI-Airport en vertrekken van JAPI-Airport (= Johan Anton Pengel Internationaal Luchthaven).

  Ondanks dat SLM in de piepzak zit en het piept en het kraakt, is dit toch goed van de SLM om in de lucht te blijven.

  Ik wens ze heel veel succes toe.


  gemodereerd
 5. We lul. Alles breken jullie af van Suriname. Ga dan het zelf doen, als jullie het beter weten en kunnen. Stelletje betweters.


  gemodereerd
 6. hoe kan het dat ze een vliegtuig kunnen leasen en ook nog denken een eigen vliegtuig voor de atlantische route te krijgen , stelletje klojo’s van de slm , de vorige regering stal alle geld wat het volk toe behoorde en stak het in eigen zak , en deze regering stopt het geld wat van het volk is in de zakken van de slm , verdomd regering stop met het financieel steunen aan de slm , dat geld moet ons toe komen als lasten verlichting , zo niet dan zal het volk in opstand komen
  slm viezerikjes en de schuldeisers kunnen fluiten naar hun centen , maar houd er alvast rekening mee dat een Amerikaanse schuldeiser u al voor het gerecht gedaagd heeft en zij zullen dat winnen , en de slm zal flink moeten betalen , en met wat dan , wordt vervolgd


  gemodereerd
 7. Ik hoop het beste voor de SLM. Ik heb altijd prettig met ze gevlogen. Aardige, goed verzorgde stewardessen en het eten aan boord is beter (kan beter) dan van Copa airline, KLM, Fly Always etc. 👍kop op


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES