Caribbean Party met 2-Remember en Passion op 29 oktober

0
Caribbean Party met 2-Remember en Passion 29 oktober

Op zaterdag 29 oktober 2022 kun je weer genieten van een speciale editie van de Carifesta Caribbean Party in de altijd gezellige Sir Winston Club Rijswijk. We sluiten de herfstvakantie af met twee topbands van dit moment: 2-REMEMBER en PASSION!

Ja je leest het goed; het wordt weer Caribisch gezellig in de Sir Winston Club, met live muziek van deze populaire formaties. Tussendoor draaien onze DJ’s de lekkerste merengue, bubbling, soca, zouk, dancehall, kaseko en urban hits van toen en nu!

Het wordt een dag om nooit te vergeten, dus haal je kaarten op tijd. Ons laatste feest met twee bands was uitverkocht, dus regel je kaarten nu via carifesta.nl. LET OP: Er is een beperkt aantal SUPER EARLY BIRD kaarten voor slechts 12,50 (exclusief fee) OP=OP! Dus wacht niet te lang.

Carifesta staat garant voor kleurrijk en volwassen publiek en is een gezellig 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu zoals merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits.

Deze Caribbean Party vindt van 23.00u – 04.00u plaats in de toplocatie SIR WINSTON CLUB RIJSWIJK, een gezellig opgezette party club niet ver van Den Haag. De Sir Winston Club heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Caribbean Party te maken.

Natuurlijk kun je op Carifesta weer lekker eten. De catering wordt verzorgd door de crew van Royal Java Food. Mis dit niet en regel je party-crew vandaag nog!

Wil je dit feest als VIP meemaken, stuur dan een Whatsapp bericht naar 06-26328025 en informeer naar de mogelijkheden voor een VIP tafel.

Carifesta Caribbean Party
Zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 23.00u – 04.00u
SIR WINSTON CLUB
Rijswijk (Zuid-Holland)
Surinaams-Javaanse catering en beveiliging aanwezig – info www.carifesta.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.