Openbaar Ministerie stelt schietende dronkaard in vrijheid

4
man schiet
Foto ter illustratie | credit: VisitLakeland hunter in morning sun via photopin (license)

Shastri P. is dinsdagbij zijn voorgeleiding door het Openbaar Ministerie in Suriname in vrijheid gesteld.

Volgens zijn advocaat Maureen Nibte had de verdachte zich de vorige week met een vriend begeven naar de woning van een dame. Volgens de vriend wilde hij de dame om rekenschap vragen, omdat zij onwaarheden over hem op social media had geplaatst.

De vriend vroeg Shastri om met hem mee te gaan, hetgeen Shastri ook deed. Echter, om tot nog toe onduidelijke redenen, ging de verdachte Shastri daags daarna wederom naar de woning van de desbetreffende dame.

Hij was onder invloed van alcohol en gewapend met een jachtgeweer. Hij loste hiermee enkele schoten op een voertuig dat nabij het huis geparkeerd stond. Hierbij sneuvelden 2 ruiten van het voertuig. De familie van de verdachte heeft de schade van ruiten ruimschoots vergoed waarna de benadeelde de zaak introk. Hij gaf aan geen verdere vervolging meer tegen Shastri te wensen.

De verdachte, die nooit eerder met Justitie in aanraking was gekomen, werd met zeer ernstige waarschuwing in vrijheid gesteld. Het jachtgeweer is in beslag genomen en zal uiteraard niet meer aan Shastri worden afgestaan.

4 REACTIES

  1. Stiekum was Shastri verliefd geworden en hoopte hij op een vurige samenzijn. Daarom zijn schoten.
    gemodereerd

  2. Na soso komedie ini a srang!! Iedereen komt vrij!! Deugd de OM wel??? Naar mijn mening echt NIET!!!!! Kom met een goed verhaal, ben je zo vrij!!! Stel dat er iemand in de auto zat, wat dan????? Naar mijn gevoel poging tot moord. Voorbedachte rade!!!
    gemodereerd

  3. Wiep-Ding , het is die nibte toch die moordenaars , verkrachters en alle andere criminelen vrij krijgt , het OM is doodsbang voor die nibte , en zij is een paarse heks
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.