Voortvluchtige jeugdige arrestant beroofde man van 3.000 euro

15
Voortvluchtige jeugdige arrestant beroofde man van 3.000 euro

De 17-jarige Luciano P. die samen met Joël M. uit het cellenhuis van Opa Doeli in Suriname wist te ontsnappen, is vandaag weer aangehouden kort nadat hij een man aan de Herman Steinbergstraat beroofde van 3.000 euro.

Het slachtoffer werd op straat beroofd van zijn tas, waarin hij het geld had bewaard. Na de daad toog de jeugdige verdachte naar een adres aan de Bolletriestraat waar hij zich schuil hield.

Door snelle actie van manschappen van Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) werd Luciano in de kraag gevat. Niet veel later werd ook de tweede voortvluchtige arrestant Joël M. opgepakt.

Beiden zijn momenteel, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld. Het geld is niet terecht.

15 REACTIES

 1. Eén ding vraag ik mij steeds weer af als ik soms de berichten over berovingen, overvallen leest dat men altijd met zoveel geld (Valuta) op zak loopt. Terwijl men weet dat er zoveel wordt geroofd. Vraag me af of men zich dan bewust is van de gevaren en of ze daadwerkelijk zoveel geld bij zich hadden. Je leest of hoort vaak op nieuws. Ik moet wel even opmerken dat men natuurlijk daar vrij in is en mag zijn om geld veilig bij zich te hebben. Is gewoon triest voor woorden. Deze jongeman mag lekker gaan nadenken over zijn zonden.
  gemodereerd

 2. Onverbeterlijk! Deze rovers horen niet in opa Doelie thuis, maar in een cellenhuis van en met volwassenen. Geen pardon voor deze boeven. Hopelijk krijgen ze ‘tot je rot in je cel’.
  gemodereerd

 3. Momenteel kampen bijna alle bedrijven in Suriname met een groot tekort aan arbeiders, terwijl wij hier dagelijks lezen hoe jonge mannen anderen beroven. Onlangs ging de afgesproken levering van fruit en agrarische producten aan Barbados niet door omdat de landbouwers geen personeel hebben voor de productie. Daarom pleiten ze voor arbeiders uit Haïti. Als het ministerie Justitie en Politie een agrarisch project zou laten starten om de honderden mensen die nu in de gevangenissen zitten en 3 keer per dag gevoed moeten worden aan het werk te zetten bereiken wij meer dan deze jonge mannen op te sluiten. Ze kunnen een vak leren en hoeven niet door de belasting betaler onderhouden te worden.
  gemodereerd

 4. Het zit bij hem in het bloed, een kleine doch een grote
  recidivist. Kort en bondig, vermalen(levend) begin
  eerst bij de voeten beide, en dan een paar dagen stoppen.
  Daarna doorgaan tot het helemaal op is, hebben de hon-
  den van de straat ook te eten!

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Jacco: geld op de bank zetten betekent dat jij de banken de kans geeft om je te beroven. Dus dan maar geen geld op de bank en het risico lopen door niet bank gerelateerden beroofd te worden.
  Als je geld hebt en zo nodig moet investeren moet je aandelen kopen van banken, verzekeringsmaatschappijen en financiële instellingen. Dat zijn door de staat beschermde oplichters en dus de beste investeringen.
  Deze jeugdigen behoren dus tot de Abra Broki Gang.
  gemodereerd

 6. Suriname is een paradijs geworden voor de criminelen onder de huidige regering. De minister van justitie ligt in zijn hangmat. Chan is in gebed. Die honderden commissies van Chan om het volk te misleiden heeft niet gewerkt. In DNA zijn ze allemaal in diepe rust. Het bedelen in buitenland heeft tot nu toe niets opgeleverd. In bijna twee en een halve jaar is er geen enkele vooruitgang geboekt. Op geen enkel gebied. Het is tijd om deze oranje en gele ratten naar huis te sturen en een nationale kabinet te vormen zonder politieke voorkeur. Maar tja, het luxe leven, het roven onder de huidige regering is zo leuk dat er geen sprake kan zijn van een nationale kabinet.

  Jammer voor het arme deel van het volk. Heel triest dat er gepensioneerden in Suriname zijn die SRD 300 per maand ontvangen. De koers blijft stijgen en de armoede blijft toenemen. En de reislustige president blijft maar feesten en bidden.
  gemodereerd

 7. Dit soort figuren zijn meestal zonder vader in huis opgevoed,dus vallen ze automatisch op de veroordeelde drugsdealers BOUTA BRUNSI en BORDO als hun ROLMODELLEN.
  gemodereerd

 8. Maar hoe kunnen die jongens in eerste instantie zo makkelijk ontsnappen uit de inrichting…

  Zo jong en al zo zwaar crimineel. In de gevangenis gaan ze juist nog grotere criminelen worden. Een werk en heropvoedingskamp lijkt me beter.
  gemodereerd

 9. Ik zou hem op een Tupac Amaro manier martelen om te bekennen waar hij het geld bewaard heeft.Na zo een behandeling zou hij zelfs bang zijn om naar anderen hun bezittingen te kijken.
  gemodereerd

 10. Joël M……………………. is het toevallig de jr want men zegt dat toeval niet bestaat.
  gemodereerd

 11. Dit is toch gewoon puur onkruid van het ergste soort.
  Het blijft steeds terug komen, dat bewijs is wel geleverd.

  Het is de kanker van de samenleving dit soort gespuis.
  Elke rijstkorrel dat deze ratten gratis te vreten krijgen is er 1 te veel.

  Kunnen ze dit soort chemisch afval niet gewoon in de crematoriumoven schuiven, dat is het enigste wat snel helpt en niet zo veel kost.
  Niemand zal er een traan om te laten.
  gemodereerd

 12. @Denise: Prima idee, maar dan wel een ketting aan hun enkel met een gewicht van 50 kg.
  En trouwens van de minister van JustPol hoeven we niks te verwachten want die ligt de hele dag in z’n amakka en vind alles best. Immers, hij vangt elke maand geld waar hij niks voor hoeft te doen.
  gemodereerd

 13. kijk mensen die eigen_ mening verdedigd ook nog dit gespuis , dat zal hij ook wel in Nederland doen he e_m , maar jij zal ook wel bij dat gespuis daar horen , zit jij nog altijd met je handen in je broek met je balletjes te spelen , he nietsnutter
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.