vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWeer geen meel: Vandaag en mogelijk ook morgen geen Fernandes brood- en...

Weer geen meel: Vandaag en mogelijk ook morgen geen Fernandes brood- en banketproducten

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Bakkerij heeft wederom te kampen met een tekort aan bakkersmeel. Vrijdag 23 september was de productie opgestart, maar nu is de bakkerij weer genoodzaakt de productie stil te leggen vanwege achtereenvolgende vertragingen van de meelimporten in Suriname.

Het gevolg van de vertragingen is dat de markt vandaag en mogelijk ook morgen niet voorzien zal worden van brood- en banketproducten, zegt de directie van de bakkerij in een bekendmaking.

Sinds de tweede week van september zijn de brood- en banketproducten van Fernandes Bakkerij beperkt beschikbaar vanwege onderbreking in de voorziening van bakkersmeel vanuit de leverancier.

“Wij zullen u informeren zodra de aanvoer van bakkersmeel is genormaliseerd en u weer kunt rekenen op de reguliere voorziening van alle Fernandes Bakkerij producten”, aldus de directie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Suriname is de grootste luie import land ter wereld. Jammer dat je van mais, rijst en cassave geen meel en brood kan maken???(tuurlijk is dit mogelijk) maar import is veel lekkerder. En volgens mij kan tarwe ook uitstekend groeien in SU.


  gemodereerd
 2. Het gaat niet echt soepel bij Fernandes he…

  Rudisa bakkerij heeft wel normale produktie.


  gemodereerd
 3. Dit is gewoon vreselijk. Ze hebben uit Guyana gehaald en dus op.
  Een groepje mensen zit handel te drijven mt zakken die ze voor bijna 2000 verkopen. Waar is die trut van HI?????


  gemodereerd
 4. Geen pizza’s en cake’s meer in suriname, rijstmeel is ook lekker in hapjes misschien importeren uit india, suriname altijd goed met indiase ambassade in suriname. In ook problemen in nederland begint de openbaar vervoer en winkels aardig sterk te ruiken stinken, mensen douchen niet door hoge inflatie en gas en stroom problemen, ik ben bang dat in nl in de winter de stank in openbaar vervoer, winkels etc heel erg stinken zal zijn, maar mensen met auto’s hebben geen probleem, wel openbaar vervoer reizigers zoals ik.


  gemodereerd
 5. Als kleine jongen woonde ik aan de kwattaweg bij de van Esfeltstraat. Ik kan me nog herinneren dat er een meelfabriek daar was achter ons huis. was dat de enige meelfabriek in Suriname vraag ik me af. Waarom niet zelf meel produceren waardoor een aantal mensen ook werk hebben. Volgens mij wordt ook suiker nu geïmporteerd terwijl er een bloeiende suikerfabriek op Mariënburg was. 47 jari kba we set a kondre. Te nanga now un mo mang seting (+/- half miljoen mensen). Gaan jullie je schamen


  gemodereerd
 6. De honderden commissies van Chan hebben niets opgeleverd. Dat was meer om het volk te misleiden. Nu probeert hij het volk op een andere manier te misleiden. Op het onafhankelijkheidsplein heeft hij gezegd dat het gebed Suriname zal helpen. Hij heeft letterlijk gezegd dat “ Suriname is weer in Gods handen”. Hij zegt dat de problemen opgelost kunnen worden door gezamenlijk in gebed te gaan. Hij heeft ook gezegd dat het IMF bereid is het programma aan te passen en weer leningen beschikbaar te stellen. Dat is de kracht van god, volgens hem. Ik vraag mij echt af of het goed gaat met Chan als hij zulke uitspraken doet. Ik begin hem een beetje eng te vinden.

  Ik vraag mij af wiens kracht het was om je vrouw, zoon, dochter familie en vrienden voor te trekken bij benoemingen. Ik vraag mij af wiens kracht het was om een miljoen US-dollar uit te geven voor snoepreisje in Dubai, terwijl het volk honger lijdt. Ik vraag mij af wiens kracht het was van alle grondroof van de laatste tijd.


  gemodereerd
 7. Cassave en rijpe Banaan met vis of vissoep, groentesoep is ook een oplossing voor ontbijt in de ochtend.

  Lunch
  Ook koude Cassave e/o koude rijpe Banaan + koude Kouseband als lunch met een hete peper is niet alleen goed voor op de tong, maar zeker voor in de maag. Nadat je klaar bent met lunchen, kan je het eten in je/de maag neutraliseren met kwaliteit water uit de bronnen van de SWM van Para.

  Laat de chemische processen in je maag het werk verder doen, tenzij je zo nodig naar het toilet moet gaan voor de grote beurt, stré lon grote, of je naar bedrijfsdokter moet gaan om je een kalmeringsmiddel voor je op hol geslagen maag voor te laten schrijven. Want no make grap nanga a faja moro pepre.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES