21-jarige jongeman bedreigt buurman met houwer

3
Man met houwer
Voorbeeldfoto

In Suriname is de 21-jarige verdachte Bejorn D., alias ‘Tjoetji’ wegens bedreiging van zijn buurman aangehouden en in verzekering gesteld.

Het gaat om een oude vete, waarbij Tjoetji gewapend met een houwer zijn buurman met de dood heeft bedreigd.

De politie van Latour werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. De verdachte heeft zich tijdens zijn aanhouding hevig verzet, waarbij de agenten genoodzaakt waren om het verzet te breken.

Het lukte de wetsdienaren uiteindelijk om de verdachte naar het politiebureau over te brengen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 21-jarige in verzekering gesteld.

3 REACTIES

  1. Tjoetjie moet voor lange tijd achter slot en grendel. 21 jaar en al hard op weg een killer te worden. In de gevangenis zal hij leren met zijn agressie om te gaan. De agenten hebben zijn verzet gebroken, dus reken maar dat de familie van de daken zal schreeuwen dat ze hun lieveling mishandeld hebben. Wel mensen, blijf rustig. Hier in Nederland hebben agenten laatst een verzet gebroken met pepperspray en toen dat niet hielp is er een (bijtgrage) hond ingezet.
    gemodereerd

  2. zeker paarse toestanden he filia
    deze 21 jarige gast hier is zeker opgeleid op de ddb school , onrust zaaien , oorlog voeren en bedreigingen met de dood tot gevolg
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.