Vuistvuurwapen met scherpe patronen in auto aangetroffen

4

De politie in Suriname heeft gisternacht drie mannen en een vrouw aangehouden nadat in de auto waarin ze zaten een vuistvuurwapen met scherpe patronen werd aangetroffen.

Dit gebeurde tijdens surveillance te Paramaribo, omstreeks 04.30u aan de Atlasstraat. Daar werd een verdacht voertuig met drie mannen en een vrouw als inzittenden, door RBT Paramaribo gecontroleerd.

Het voornoemde wapen werd tijdens de controle onder de voorste stoel aangetroffen. De vier personen zijnde K.J. (40), G.S (26), P.J. (41) en de vrouw V.J. (22), werden als verdachte aangemerkt en zijn overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.

Het vuurwapen (foto onder) is in beslag genomen, meldt Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie.

Foto (c) RBTP

4 REACTIES

 1. Wedden Dat!
  Het zullen op de vroege ochtend wel rovers in spe zijn. Opsluiten die hap en antwoorden waar het wapen vandaan komt.
  gemodereerd

 2. Ze waren echt niets kwaads van plan. Het wapen behoorde niemand toe. Allemaal onschuldig, vrijlaten en…..wordt vervolgd.
  gemodereerd

 3. Baka Bana , jij zegt het goed , het zal ons niet verbazen dat het wapen uit de wapenkamer van ddb komt waar zogenaamd wapens zijn gestolen zijn

  en ddb is nog niet opgepakt dat hij illegale wapens in bezit had en ook nog gestolen
  gemodereerd

 4. Waarom schrijven ze deze beesten hun namen niet voluit in de krant zodat iedereen kan weten wie ze zijn. Zo bescherm je het volk ook want dan weten we met wie we ye doen hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.