Autobestuurster rijdt in op hoofdinspecteur die haar laat bekeuren

17

Een autobestuurster heeft deze week ingereden op een vrouwelijke hoofdinspecteur van het Korps Politie Suriname. De automobiliste ging daartoe over omdat de officier opdracht gaf om haar te bekeuren voor het besturen van een voertuig zonder kentekenplaat.

De autobestuurster werd gestopt en de hoofdinspecteur vroeg haar naar de bescheiden van het voertuig. De automobiliste werd tegelijkertijd door de officier erop gewezen dat zij een voertuig zonder kentekenplaat reed en daarvoor bekeurd zal worden.

De hoofdinspecteur riep een van haar manschappen om de boete uit te schrijven. De bestuurster was boos en begon toen vies en vuil uit te schelden. Op een gegeven moment reed zij in op de officier. De wetsdienaar sprong opzij, maar een voet werd toch door een band geraakt.

De bestuurster reed na de daad weg. De hoofdinspecteur klaagde van pijn en werd door haar manschappen gebracht voor medische behandeling. De automobiliste wordt opgespoord voor poging tot doodslag.

17 REACTIES

 1. Beste famiri, het wordt steeds erger in Suriname. Dit is de bandeloosheid gecreëerd door jarenlange waardeloze (vooral van de NDP)politici in Sur.

  De manschappen moesten gericht schieten op de banden vd asociale bestuurster.
  gemodereerd

 2. Ok. En hoe lang gaat ze de bak in??
  Tof spelen voor een paar indianen kan de politie.
  Hoe hebben ze de dame zo snel gevonden?? Geen papieren gezien??
  Ze kenden elkaar vast wel.
  gemodereerd

 3. Deze zg dame is ook al rijp voor de vleesmolen, en terecht
  want de Su straathonden, sterven van honger! Een menta-
  liteit van lik mijn vestje, ik denk dat ze lid is van een be-
  paalde politieke partij.(Die ik niet zal noemen)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Er voltrok zich een crisis in het hoofd van de vrouw, dankzij het economisch beleid van Chandrika.De mensen maken wrede tijden mee in Suriname..Het volk voelt zich zwaar belazerd.Alleen de fanatieke Darampals steunen Chan nog.Negentig procent van de bevolking laat hem nu voor eeuwig vallen.Die man is wanhopig op zoek naar hulp.Dagelijks praat ik met mensen op straat.Niemand wil Chan meer.
  gemodereerd

 5. Onderzoeken jullie goed!!! Die inspecteur heeft gelogen voor haar vrouwelijke collega. Die collega is broden gaan brengen voor andere collega’s en liet haar auto even draaiend staan op het terrein. Die inspecteur kwam uit het gebouw stapte in haar van overheidswege geleende Musso en begon hinderlijk te toeteren voor die collega. Haar werd beleefd gevraagd even te wachten zodat ze die broden kan afgeven en inspec ging tekeer., stapte uit haar auto en begon te slaan op de ruit van die collega haar auto. Die collega waarschuwde inspec en zei…u moet mijn auto niet aanraken. Daarna is die collega gaan parkeren en is de broodjes gaan afgeven. Op de terugweg kwam inspec terug met een andere mannelijke manschap aan wie ze opdracht gaf om die collega te bekeuren. Die vrouwelijke collega zei tegen die mannelijke collega dat hij zich liever niet ermee bemoeide. Dit vanwege het feit dat die inspecteur altijd allerlei redenen zoekt om deze vrouwelijke collega het leven zuur te maken. Zomaar beledigen om geen rede, opmerkingen maken over haar prive en nog meer. Bekende zaken bij de leiding van het Korps. Die collega stapte in haar auto en werd geintimideerd door die inspecteur. Dit gedrag van die inspec was teveel voor die collega en ze schreeuwde terug tegen die inspec. Toen ze wilde wegrijden sprong inspec voor haar auto en riep…bekeur haar…ze heeft op me voeten gereden….hetgeen op onwaarheid beruste natuurlijk! En ze provoceerde en bedreigde die collega. De collega vond op gegeven moment een kans en reed weg. Die inspecteur deed haar VALSE AANGIFTE! We zien wel hoe dit afloopt!
  gemodereerd

 6. Ik zou haast denken dat de officier en de hoofdinspecteur twee verschillende personen waren.
  Gelukkig heeft de dader dus maar een persoon aangereden.
  gemodereerd

 7. Wat een mentaliteit. Dit duivelsgebroed heeft geen respect voor niets en niemand. Eigenlijk is het verspilde energie om te vragen uit welke hoek dit geval komt. Haar soort denkt echt onder en boven de wet te zijn. Hoog tijd dat Suriname niet alleen afkijkt van Nederland, maar ook van de Verenigde Staten; daar hanteert het korps ‘als je aan één van ons komt, kom je aan het hele korps’. Dus KPS; zet dit mormel zo gauw als mogelijk achter het ijzer.
  gemodereerd

 8. @Debby

  Je hebt geen hersens. Je praat alleen maar poep. Je krijgt zeker geen voedeslpakket meer. Ga werken je moeder a sabi.
  gemodereerd

 9. In nl andersom dan de boze agenten agressief tegen burgers allochtonen zelfs vaak meegemaakt. De blanke boze vrouw/man blond haar blauwe ogen bij de overheid en gemeente werken denken dat ik van hun belastingcenten profiteer en miljonnair ben en 10 kilo goud en drugs in mij oude houten woning heb en zoeken dan mot ratten. Zo gaat het in nl.
  gemodereerd

 10. debby , lullemeier , zal zeker een vriendin travestiet van jou zijn , die bestuurster een holmaatje van jou he travestiet
  gemodereerd

 11. je ziet steeds meer auto’s rijden zonder kenteken hier in Suriname , , dit soort gespuis denken dat ze boven de wet staan , iemand zei hier al de politie moet gericht schieten , welke politie dan , die rotte appels zullen niets ondernemen in opdracht van hun baas
  gemodereerd

 12. robg , waar praat jij met mensen op straat , niet hier in Suriname , zal wel op het bijlmerplein zijn he en met jou paarse vrienden daar zitten jullie wartaal te schreeuwen, dat de politie daar jullie niet oppakt en de rechter moet jullie allemaal het land uit kieperen , hier in Suriname zijn jullie niet welkom , opdonderen die uit Nederland komen zegt jullie afgod ddb toch
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.