RBTP pakt weer drie diefstal verdachten op

4
RBTP pakt weer drie diefstal verdachten op
Foto (c) RBTP - Korps Politie Suriname | Bewerking Waterkant.Net

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft wederom een drietal verdachten ter zake diefstal middels geweldpleging, gekwalificeerde diefstal aangehouden. Een van hen is de 20-jarige D.P. die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woninginbraak in het politie ressort Munder in de maand april.

P. zou met nog twee andere mannen een woning overhoop hebben gehaald en waardevolle spullen hebben buitgemaakt. Sindsdien wist de verdachte zich schuil te houden voor de politie.

De andere twee zijn de 30-jarige Q.T. en de 23-jarige R.D. De verdachten zijn op verschillende locaties aangehouden en overgedragen aan de afdelingen van het Korps Politie Suriname, die belast zijn met het onderzoek.

Milton Bisschop woordvoerder van de Surinaamse politie deelt mee dat de politie binnen een kwestie van tijd opheldering zal brengen in verschillende strafbare zaken. “De rust, orde en veiligheid geniet prioriteit. Aan de voortvluchtige verdachten doe ik een beroep: meld u aan. Kies eieren voor uw geld” aldus Bisschop.

4 REACTIES

 1. Deze rovers moeten jullie pakken want ze beroven het gewone volk.
  Maar ook de rovers in de regering moeten jullie oppakken.
  Zijn de andere van centrale bank al opgepakt??
  gemodereerd

 2. In de kracht van hun leven en in de gevangenis. Bij gebrek aan harde werkers,wentelt het land in de misère.
  gemodereerd

 3. De economische situatie is zo slecht dat heel veel jonge mensen moeten roven om te overleven in Suriname. Gaat Chan het nog regelen? (Wo set eng ete?)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.