KPS: Veel jongeren met aanstootgevende kleding op de been

21
jonge vrouw

Het Korps Politie Suriname heeft de Surinaamse gemeenschap aandacht gevraagd voor het fenomeen, waarbij veel jongeren die op de been zijn tijdens de vakantie aanstootgevende kleding aan hebben wanneer ze voor vertier gaan naar verschillende plaatsen.

“Het is voorgekomen dat minderjarigen zich voordoen als volwassenen, vanwege hun uitstraling”, zegt Milton Bisschop woordvoerder KPS. Het is van belang voor ouders om met hun kinderen hierover te praten, want voorzichtigheid is geboden zegt de woordvoerder.

De afdeling Public Relations van de Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag verschillende locaties in en buiten Paramaribo aangedaan en bovenstaande geconstateerd.

“Ook op volwassenen, die op vertier zijn, rust een onderzoeksplicht. Loop niet de kans dat u negatief in aanraking komt met de politie. Vraag altijd naar een legitimatiebewijs als u op stap wenst te gaan of vertier wil hebben”, zegt de politie.

21 REACTIES

 1. Dit vind ik nou een Lul verhaal van de KPS, mensen moeten zich kleden zoals ze dat willen! Gewoon kijken, en niet
  aankomen is mijn motto. Gewoon poten thuis houden, en de
  andere kant opkijken, het is moeilijk dat weet ik!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Libi kon tranga now.

  ddb, ndp, jenny simons, bouva, boefdraad, abdul, jules wijdenbosch, abrahams, enz. Kijk wat jullie met het land gedaan hebben.

  ddb, ndp, was eens maar nooit weer.

  De Surinamers hebben een wijze les geleerd, het is nu uithuilen, op de blaren zitten en wachten op betere tijden.
  gemodereerd

 3. In de droge tijd kan het heel warm worden. Zo luchtig kleden is meer dan noodzakelijk. In een bikini rond lopen in de binnenstad ja dat zou provocerend zijn. Maar wat toeristen zomer kleding noemen is wel gepaste kleding.

  Prostitueren? Wel nee. Het zijn gewoon een groep jonge mensen op een dagje uit. Blijf met je vingers en slechte gedachten van hun af.
  gemodereerd

 4. Vraag aan Gayadien. Hij vond dat bij de vorige regering jongeren prostitueren.
  Wel nu is het hun lichaam verkopen om te overleven.
  Sommige krijgen kleding van andeten duz trekken ht aan. Klein of sexy
  gemodereerd

 5. Al deze toestanden gecreert door de ndp geboefte,kinderen nemen de normen en waarden over van deze dieven partij.
  gemodereerd

 6. Velen zeggen als jij mij gek maakt, dan wordt ik ook gek!! Dus maak hen niet gek, want je hebt heel veel gekken! En als zij eenmaal gek worden, dan maken zij jou gek op zijn manier!

  Ik hoop dat je wel door hebt!! Het moet niet gekker worden aub!!
  gemodereerd

 7. Ze proberen op deze manier een beetje op te vallen. Want over het algemeen heeft Su alleen maar lelijke vrouwen.
  Waarvoor niet!!!
  gemodereerd

 8. Tegenwoordig zijn fatsoen en (zelf-) respect ver te zoeken !
  Zowel de jeugd als de ouders van de jeugd hebben een lakse en onverantwoorde mentaliteit.

  Als de jeugd de toekomst is dan is Suriname met deze ontwikkeling verloren !

  De pipol need edukation.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 9. @@ Panli!! Jij bent gek!! ik weet 100% zeker nu, dat jij je aardapel en uien in je oogkas hebt!! Jij ziet hen ondersteboven!! Laat het niet zover komen, dat jij beneden bent en zij boven op jou!! Deng aw seki yu mars te yu ka k’ba!!!!! SU heeft geen lelijke vrouwen!! Su heeft buitengewoon fantastische vrouwen!! gewoon uit de kunst. Zelfs de allemachtige als Hij van welk kant dan ook er naar kijkt, denkt wat zijn het toch prachtige Engelen!! Het is gewoon om te kussen!!!!! en nog veel meer met alle liefde!!
  gemodereerd

 10. In welke eeuw leeft de kps? Wat een betutteling. Gewoon je zonen beter opvoeden! Met je poten afblijven! Dit signaal van de kps is echt compleet verkeerd en de omgekeerde wereld!
  gemodereerd

 11. hoe komen deze schepsels aan die aanstotende kleding debby , ja debby hier heerst toch honger , geen vreten maar wel die kleding , debby leg dat eens uit , of krijgen ze dat van iemand die jij kent hier , de paarse partij of ben jij de sponsor , deze jongeren komen in de criminaliteit terecht , dus weer geen jeugd die de toekomst brengt
  gemodereerd

 12. Straks zal KPS adviseren dat vrouwen burka’s moeten dragen.
  Om de Surinaamse mannen te beschermen. Tegen al die aanstootgevende verleidingen.
  gemodereerd

 13. @wiep-ding: gelukkig heeft iedereen een eigen smaak.
  Maar ik ben het niet met je eens. En vele anderen zijn het met me eens.

  Su heeft weinig mooie vrouwen.
  gemodereerd

 14. Zwartmans is zeker een pedofiel die graag kleine meisjes sexy ziet aantrekken. Laat iedereen doen wat hij wil he.. Sluit je maar aan bij de uitspraak die satanisten gebruiken. Do what thou wilt!
  gemodereerd

 15. A sjat fu tru nanga yu mini rok,

  OuwPA pipa ben grat fadon na gron, a ben bukunu fu tek in na gron. We a bar wan bigi lafu, want ben sjie in tabaka tu.

  A sjat fu tru nanga yu mini rok.

  Neks No fout, maar if den tienie miki afspraak nanga OuwPa, Dan Na den dji OuwPA a kans fu pik in tabaka tu.
  gemodereerd

 16. Er zijn een paar problemen hier in dit land.
  1 Mensen zijn ver van God zelfs die naar de kerk gaan, want daar hoor echte normen en waarden kennen. Los moet dat laten bij de instanties die echt invloed zouden moeten hebben. 2 twee soorten mensen die voor schaars geklede kinderen vrouwen zijn . gebruiken . Die er van geniet en op geilen en immoreel zijn. En zij die zonder normen zijn opgevoed. Dus gebruiken die zelfde mensen het excuus dat je mag kijken maar niet aan komen. Maar kijken is het beging van willen aan komen dat is met alles zo. Dus heb je een exeptioneel hogere graad van beheersing nodig dan normaal. Wat geen excuus is natuurlijk voor wan gedrag. Kijk maar naar die boeven die al dat geld zien om te stelen van de staat(boefdraad syndroom). Deze zelfde mensen willen alles wat ze zien hebberig, als wat. Bescherm niet alleen onze kinderen maar onze hele generatie. Jullie zijn de weg kwijt maar denken dat jullie op koers zijn. Naar de hel gaan we op deze manier ik niet uitgesloten, daar om loof ik de almachtige en vraag hem om leiding, en niet die de weg niet kennen naar waarheid , maar de weg naar verdoemenis verkondigen. Wordt wakker en laten we terug gaan naar God. Dan past zal alles veranderen. En daden van geloof tonen niet woorden die leeg zijn. Ik heb met deze betoog niemand willen beledigen, maar inspireren
  gemodereerd

 17. KPS. Wat is er aan de hand? Proberen jullie die blunder van Atompai in Nederland met het kleed der liefde te camoufleren ?
  Atompai heeft in Nederland met geld lopen strooien (kennelijk een eigenschap van mensen die op de VP lijken). Maar dit is niet het echte probleem. Ik ben nog in het bezit van het filmpje van zijn party. De dames die er kwamen lieten alles zien. Ze waren met hun kledij letterlijk naakter dan naakt.
  Dus KPS: wat wil je hiermede bereiken?
  Het zijn deze mensen, die de gehele politieorganisatie een slechte naam geven. alle rotte appelen eruit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.