Eerste polikliniek Huisartsen Spoedpost geopend bij RGD Limesgracht

4
huisarts

Het Ministerie van Volksgezondheid heeft hard gewerkt aan een plan om te komen tot de opening van Huisartsen Spoedposten in Groot Paramaribo en district Commewijne. Deze spoedposten zijn bestemd voor patiënten die acute huisartsenzorg nodig hebben.

Op 1 september is de eerste polikliniek voor het publiek opengesteld en wel bij de RGD polikliniek aan de Limesgracht.

Van maandag tot en met vrijdag zal er spreekuur zijn, na de openingstijden van de reguliere huisartsen van 20:00 – 24:00 uur. De drempelkosten bij deze spoedpost is vastgesteld op SRD 100 per persoon.

Het spreekuur is toegangkelijk voor iedereen, alle verzekerden (SURVAM en SZF) en ook particulieren. Bij het bezoeken van de spoedpost dient u altijd uw identificatie en de verzekeringspas (indien verzekerd) mee te nemen.

4 REACTIES

 1. Nu weten we het zeker. Deze minister hft niet alles op een rij.
  Eerst de posten sluiten, cubanen wegjagen,de artsen en verpleegsters zo slecht behandelen en nu zg messiah komen uithangen.
  Wat een zielige man. AZ werkt maar voor 20% en hij reageerd niet. Ben je toch niet pluis????
  gemodereerd

 2. What about de SEH post bij het st.Vincentius ziekenhuis dat met veel bombarie was geopend??? Waarom kan dien ook niet weer opengesteld worden.
  “Bij het bezoeken van de spoedpost dient u altijd uw identificatie en de verzekeringspas (indien verzekerd) mee te nemen.”….en wat als ue dat in alle haast en vooral paniek, vergeet??? Wordt er dan geen hulp geboden??
  Prima dat er meerdere SEH posten komen maar zolang het personeel zijn verantwoordelijkheden niet kent, en vergeet fat ze een eed hebben afgelegd, gaat we steeds te maken krijgen met onnodige missers. Leer t personeel, en dan bedoel ik van arts tot schoonmaakpersoneel, om hun werk met passie te doen. Hoe vaak komt het niet voor dat schoonmaaksters komen vegen waar patienten zitten….luid met elkaar een torie praten dat iedereen het kan horen…niemand zit daarop te wachten en het komt zo onprofessioneel over….alsof ze bezig zijn ergens een erf te harken…..
  gemodereerd

 3. @Debby….u moet niet selectief berichten volgen ek reageren….de samenwerking met Cubaanse artsen en verpleegkundigen was stopgezet om dat er teveel gebreken waren in de contracten o.a. hun loon….ze werden betaald uit premie gelden van SZF verzekerden en uit geld uit jet pensioenfonds en niet uit het budget van het ministerie van volksgezondheid. Daarom hadden SZF verzekerden zoveel problemen wanneer ze zorg nodig hadden want a monie gebruik gi tra sani…daarom werden pensioenen veel te laat uitbetaald want a monie gebruik gi tra sani …en dat was niet tijdens deze regering maar tijdens de regering van je paarse ratten vrienden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.