Man bewusteloos in auto aangetroffen te Latour

0

Een voorbijganger trof deze auto vanmorgen rond 08.50u langs de Poemastraat in Suriname aan. Het portier aan de bijrijderskant stond open en op de stoel lag een man met blote voeten, met z’n benen uit de auto (foto).

De desbetreffende persoon was niet bij kennis. Op de achterbank van het voertuig bevond zich ook een dame, die beweerde dat ze van een club kwamen en de man zwaar onder invloed zou zijn. Waarvan is niet duidelijk.

De bestuurder van het voertuig had de auto verlaten en bevond zich iets verder op een woonerf.

De Surinaamse politie is ingeschakeld en zal onderzoeken wat er precies aan de hand is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.