Sandy Cameron president-directeur Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname

4
Sandy Cameron president-directeur Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname

Op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van 30 augustus 2022 is mw. drs. Sandy S. Cameron, MSc. benoemd tot president-directeur van de Nationale Ontwikkelingsbank van Suriname N.V. (NOB).

Mw. Sandy Cameron is sedert 2001 in dienst bij de NOB en doorgegroeid in diverse managementfuncties. In juli 2019 is mw. Cameron benoemd tot waarnemend-directeur.

Op de AVA van 30 augustus 2022 zijn ook de jaarrekeningen over de boekjaren 2008-2018 van de NOB vastgesteld. Tevens is mw. Nicole Deira op voordracht van de ASFA als vijfde lid van de Raad van Commissarissen toegevoegd.

Op de foto van links naar rechts dhr. Robbie Poetisi (RvC lid), mw. Monique Sowidjojo (RvC lid), dhr. Reguillo Hira (president-commissaris), Minister Armand Achaibersing, mw. Sandy Cameron (president-directeur), mw. Claudine van Emden (RvC lid), mw. Nicole Deira (RvC lid).

4 REACTIES

 1. Gefeliciteerd met uw promotie naar directeur van de bank. Opgeklommen vanuit de rangen, geweldig. U heeft wel de toekomst van de jongeren in handen en ook van kredit zoekende ondernemingen.
  gemodereerd

 2. Leuk vr mevr Cameron maar positie zonder daadkracht en macht. Spek en bonen.
  Pas maar op dat je naam niet net zo zwart als roet wordt.
  gemodereerd

 3. Debby!! ik vraag mij af of jij niet verkeerd bent gekomen op deze planeet!! Jij hebt nooit iets positiefs!! Volgens mij ben jij een nietsnutter en neus/kontvreter!!
  gemodereerd

 4. Debby is ook een nietsnut, vreet in Nederland uitkering en adoreert NDP. maar ze heeft niks betekent voor SU. Alleen via de social media haar afkeer uiten.
  Stroop je mouwen en ga ook aan het werk voor en in SU.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.