donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSTVS-medewerkster veroorzaakt aanrijding, misdraagt zich en vlucht

STVS-medewerkster veroorzaakt aanrijding, misdraagt zich en vlucht

-

Does Travel - naar Suriname

Een medewerkster van de de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) heeft vannacht een aanrijding met veel schade veroorzaakt op de hoek van de Zwartenhovenbrugstraat en Gemenelandsweg. De vrouw die onder invloed van drugs of alcohol verkeerde, heeft zich behoorlijk misdragen op de plaats en is daarna gevlucht.

De vrouw reed in de auto met gele voorkant (foto) over de Gemenelandsweg richting Zwartenhovenburgstraat. De benadeelde reed over de Zwartenhovenbrugstraat richting Dr. Sophie Redmondstraat. Op de hoek sloeg de STVS-medewerkster haastig rechts af en werd daarbij hard geramd door de aankomende auto. De benadeelde reed met hoge snelheid, getuige het feit dat zijn voertuig bijkans 100 meter verder tot stilstand kwam.

De politie kreeg de melding van het geval en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren ging de vrouw vreselijk te keer. Haar autopapieren bleken niet in orde te zijn en zij was het niet eens met de agenten, dat zij als de veroorzaker is aangemerkt. Naar haar zeggen is de aanrijding door de benadeelde veroorzaakt vanwege zijn snelheid.

De STVS-medewerkster schold de agenten, omstanders en benadeelde vies en vuil uit en zette het verkeer in gevaar door op straat te lopen. De politie bracht de vrouw aan de kant en probeerde haar tot orde te roepen. Ze wilde niets horen en bleef zich maar misdragen.

Vanwege het feit dat beide voertuigen niet rijbaar waren, werd een sleepdienst ingeschakeld. Toen de sleepwagen ter plaatse was, wilde de vrouw niet dat haar voertuig weggebracht moest worden. Ineens was de sleutel uit het contact verdwenen. Ten tijde van de aanrijding zat er ook een manspersoon in de auto van de STVS-medewerkster, die eveneens onder invloed van drugs of alcohol verkeerde. Hij misdroeg zich ook net als de vrouw.

De wagen van de STVS-medewerkster werd uiteindelijk zonder sleutel op de sleepwagen geplaatst en afgevoerd naar berging. De vrouw maakte zich uit de voeten. Haar metgezel probeerde de benadeelde en zijn medepassagiers aan te vallen en er ontstond een onoverzichtelijke situatie. De politiemannen vroegen via de centrale voor assistentie.

Politiemannen van station Centrum en Latour kwamen ter plaatse om de orde te handhaven. De metgezel van de veroorzaker werd afgevoerd naar het bureau. De sleepwagen heeft de auto van de benadeelde gebracht naar zijn woning. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. De politie in Suriname is totaal niet op zijn taak berekend, wat komt door al die vriendjespolitiek tijdens de 10 jaren NDP, waardoor er allerlei onopgeleiden in de rangen en op elke rang zijn opgenomen. Als een persoon zich lastig gedraagd, verzoek je eerst vriendelijk om zich wel te gedragen en zo niet dan neem je de persoon in de houdgreep en zet je die in de politiewagen en handel je de rest af op het bureau. Het laatste wat je toestaat is dat er iemand van doorgaat en dat je die niet achtervolgt. Ik neem aan dat hun dikke volgeladen pens en gebrek aan conditie dit heeft veroorzaakt.


  gemodereerd
 2. Ze hebben zich misdragen in de hoop dat de politie hardhandig zou moeten optreden. Dan was er weer voer voor de pseudojournalisten om enkele weken bezig te zijn.


  gemodereerd
 3. Deze vrouw heeft het rijbewijs gekocht of gekregen door haar benen wijd te verspreiden. De rest van de mensen bij stvs zullen van dezelfde type zijn.


  gemodereerd
 4. bos die namen hier aub…we hebben het recht te weten wie deze idioten zijn.

  ps: vind knap dat de fouten uit het bericht zijn gehaald na mijn reactie. Redacteur, volgende keer artikelen eerst goed screenen op taalfouten en pas publiceren.


  gemodereerd
 5. Dit is dus het eerste geval waarbij de politie de term drugs gebruik vermoedt. Ja agenten drugs is moeilijker te meten dan alcohol. Alleen alcoholcontrole toepassen is oneerlijk omdat drugsgebruikers niet in de fuik vallen


  gemodereerd
 6. De politie kan n vrouw die onder invloed is en nog erbij tekeer gaat tegen de politie, niet alvast in de boeien slaan? In de cel mag zij ontnuchteren.
  En zij kan vluchten ….hoe en met wie? 😂Blijkbaar kan n ieder in/uit Sur. vluchten.
  Getuigt weer dat de politie niet over de kwaliteiten en waarschijnlijk ook niet over de conditie bezit, om zulke zaken onder controle te hebben.

  Wanneer gaat de Min. vn Justitie de militairen inzetten om het politiekorps te helpen. Dat is heel normaal in andere landen: de marchussee, de militaire politie ennnn dan hebben de militairen ook n goed gevoel bij. De grenzen bewaken is te moeilijk voor de millitairen daarom kan n ieder uit Sur vluchten: met of zonder paspoort.

  Maar misschien kunnen de millitairen dagelijks helpen in het politiekorps dat kampt met onderbezetting?! Ennn voor de miltairen ook motiverend i.p.v. alleen maar rondjes rennen om het Kazerne.


  gemodereerd
 7. Jacko!! helemaal met je eensgezind!! En ter aanvulling aub! STVS moet haar staande voet Naa.en!! oef, foutje! moet haar staande voet ontslaan en op STVS haar mollen gedrag bekend maken!!


  gemodereerd
 8. de agenten hebben het niet goed aangepakt , deze dronken en stoned figuren direct met een stroomstoot wapen uitschakelen , maar de politie hier zal wel niet zo’n wapen hebben , neem ze niet in een wurggreep en geen nekklem toepassen je weet hoe het daar in Amerika is afgelopen dan hang je zelf agent , maar iemand zei hier al dat ze namen en met foto’s moeten publiceren van die oproerkraaiers op alle media’s , reken erop dat ze gaan vluchten , maar dan zijn wij die klootzakken kwijt , en ze moeten nooit de kans meer krijgen om terug te komen in Suriname


  gemodereerd
 9. Iets in mij zegt dat deze medewerkster achteraf terecht door haar vorig mediahuis is ontslagen.


  gemodereerd
 10. Triest wat deze vrouw doet , zij te stoned journalisten, media werkers gebruiken ook drugs ook in andere landen, maar deze begon te misdragen ze moet afkicken van drugs of alcohol verslaving ze heeft hulp nodig.@ wat bedoel je met nekken, nekklem alleen barbaars landen gebruiken het ook in nl met dodelijk afloop hoor pepperspray betere alternatief hoor, dan nekklem ik ben door racistische agenten in nl ook mee bedreigd gruwelijk dingen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES