zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBraziliaanse band Lambasaia geeft concert in Suriname

Braziliaanse band Lambasaia geeft concert in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Braziliaanse band Lambasaia geeft in september een concert in Suriname. De groep is de hoofdact van het Tropical Fest dat op 30 september in At Live Entertainment Center wordt gehouden. In het voorprogramma staan de Dj’s Joel, Jack en Danny Play, de lokale bands De La Swing, Show Time en South South West.

Lambasaia  scoort met de song ‘Baludo’ een grote hit in Suriname. De song (video boven) is niet alleen veel te horen in de rijdende auto’s in de straten van Paramaribo, maar wordt ook in de clubs veel afgespeeld door dj’s. Dit is niet alles, Baludo is opgenomen in het repertoire van de lokale bands. Lambasaia scoorde ook hits met ‘Pisadinha’ en ‘Bora namorar’.

“De show is niet gericht op de Braziliaanse gemeenschap, maar op show-minnend Suriname”, benadrukt radio-dj en mc Raynel ‘Ray-D’ Dalen die de promotie doet.  Het geheel krijgt een festival karakter. De kaartverkoop begint eind augustus.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES