dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder en dochter vallen vrouw met hamer en moker aan

Moeder en dochter vallen vrouw met hamer en moker aan

-

Does Travel - naar Suriname

Een bemiddeling van ouders na ruzie tussen hun kinderen, is onlangs flink uit de hand gelopen te Albina. Een 39-jarige moeder en haar 20-jarige dochter vielen daarbij een andere vrouw aan met een hamer en een moker.

De milsukte bemiddeling werd een slepende ruzie waarbij tegen de moeder R.L. en haar dochter N.L. reeds twee keer eerder aangifte is gedaan bij de politie. Elke keer als de moeder en haar dochter de aangeefster tegenkwamen, maakten zij haar leven zuur meldt het Korps Politie Suriname.

Toen de aangeefster op 22 augustus over de Verlengde Wilhelminastraat liep, werd er plotseling een wit gelakte voertuig voor haar tot stilstand gebracht. De moeder en haar dochter stapten gewapend met een hamer en een moker uit het voertuig en vielen de aangeefster aan.

Het slachtoffer werd door de moeder met de moker op haar hoofd ter hoogte van haar linkeroor bewerkt, waardoor zij lichte letsels heeft opgelopen. Twee omstanders kwamen ertussen en konden erger voorkomen. Het slachtoffer is medisch behandeld en kreeg daarbij drie hechtingen aan haar hoofd.

De politie van het bureau Albina heeft op maandag 22 augustus de moeder en haar dochter ter zake mishandeling aangehouden. De moker en hamer zijn niet terug gevonden bij de verdachten.

Het motief van deze daad ligt vermoedelijk in het feit dat er ruzie ontstond tussen kinderen onderling waarbij de ouders hebben bemiddeld. Deze bemiddeling liep uit de hand en er ontstond ruzie tussen de verdachte N.L. en het slachtoffer.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de verdachten R.L. en N.L. door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Inderdaad het precies what monkey see monkey do, iemand
  met een hamer en moker slaan, is poging tot doodslag.
  Deze 2 moeten van Albina naar Mongo zwemmen, en daarna rechtstreek naar het Bosje Brug.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Komt het door de hitte of door covid dat men tegenwoordig een kort lontje heeft?
  Zelf een familie van Brunswijk ging met een vuurwapen zwaaien in dat gebeid.


  gemodereerd
 3. Is het niet Oranje maand, of geldt dat alleen van mannen tegenover vrouwen en is dit in orde. De handen in Suriname zitten bij alle sexen en leeftijden nogal los, al dan niet bewapend. Als je natuurfilms bekijkt, lijkt het meer op een Chimp dan een Bonobo gemeenschap. Door dit soort goede voorbeelden zit je met al die uitwassen bij de jeugd, maar ja zelfs de gulle en vooral publiciteit steile vp doet er aan mee.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES