dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw met ruim 6 kg drugs in koffer aangehouden op Zanderij

Vrouw met ruim 6 kg drugs in koffer aangehouden op Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

Het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-Team) heeft donderdagmiddag omstreeks 17.00 uur de vrouwelijke passagier G.A. met ruim 6 kg drugs in haar koffer, vermoedelijk cocaïne, aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Milton Bisschop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, bevestigt het geval. Hij zegt dat de verdachte alsook de drugs zijn overgedragen aan de Narcotica Brigade.

De vrouw is na te zijn voorgeleid en afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Bisschop doet een beroep op reizigers, om geen spullen van derden waarvan de inhoud niet bekend is, mee te nemen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Weer een domme vrouw. Voor heel weinig geld de gevangenis in. Ze heeft het van iemand op de hoek van de straat de koffer gekregen. 6 kg dat is niet mis.


  gemodereerd
 2. De politie had haar moeten laten door vliegen naar Amsterdam. Op schiphol had de Nederlandse politie haar en de persoon die de koffer in ontvangst nam kunnen arresteren. Zet wel een gps in de koffer.


  gemodereerd
 3. Hulde hulde aan de ZE Santokhi en zijn team die “war om drugs” blijft voeren. Hulde aan het personeel op het vliegveld dat uitstekend research doet.


  gemodereerd
 4. Deze vrouw denkt, chan haalt hoop rovers nr Su, waarom mag zei dr kans niet nemen??
  Binnenkort komt Su op een pik zwarte lijst.
  Drugs, witwassen, mensensmokkel en dat alles met toestemming van de regering. Ook nog wanbetalers. Geld wordt in speciaal fonds gezet. Na de val van deze regering gas
  An chan en zn kornuiten ermee vandoor. Wat een vloek hft Su op zich


  gemodereerd
 5. @ kalimadjoe hahaha idd….die nibte krijgt ze om de meeste belachelijke redenen vrij ai mi gado waar gaan we naar toe in dit land.
  In dit geval gaat nibte aangevend at die vrouw een goed hart, goed van vertrouwen is en geen vlieg kwaad zou durven doen en heeft daarom een onbekende zo graag willen helpen………….pffff rot op man, deze wijven weten precies waarmee ze bezig zijn


  gemodereerd
 6. Suriname staat al tig jaren op de zwarte lijst, sinds jij debby gestemd hebt op een veroordeelde drugshandelaar en veelvoudige moordenaar. Dat is wereldwijd bekend, ook het feit dat zijn zoon in de cel zit voor drugs en dat hij zijn halve brasion fam illegaal naar su heeft gehaald. Junkstate with 4 billion debt.

  En klets niet over buitenlanders. De ndp heeft massaal hun kids in het buitenland ondergebracht op kosten vd belastingbetaler. Van die ex-pres, die nickeriaan tot die rooie rakkers, allemaal.

  Hopelijk is je lange termijn geheugen ietsjes opgefrist. Moet je adhin niet escorteren naar de rechtbank vandaag.


  gemodereerd
 7. @kalimadjoe
  Telkens dezelfde drogredenen zoals: nog nooit eerder in contact gekomen met justitie, heeft een zieke moeder te verzorgen, wist niet wat de inhoud was, wist ook niet wie de afzender was, is laag geschoold, onder druk (bedreiging) gehandeld, ga maar zo door.
  Lijkt wel dezelfde flauwekul die we moeten aanhoren wanneer vooral Natio met slechte resultaten terugkeert naar su.
  1. Op Curaçao:er was een harde wind
  2. Op Aruba : er waren stenen op het veld
  3. In Cayenne : de arbiter was partijdig
  4. Op Trinidad : de tegenstanders waren fysiek sterker en sneller.
  5. In Guyana: we hadden een vermoeiende reis over de weg, de bedden waren te klein en de voeding was slecht.
  En telkens weer het slap gel..l van: “we hebben veel geleerd”.


  gemodereerd
 8. Papa Jantje, drugsbendes voeren oorlog OM drugs. Jij bedoelt dat de president Of Suriname (POS) een oorlog TEGEN drugs voert. Hij voert nu ook een oorlog tegen nepotisme (hulde, hulde), alleen jammer dat hij eerst het nepotisme, samen met zijn vice POS, tot ongekende hoogten had doen stijgen.


  gemodereerd
 9. Hoezo ‘geen spullen meenemen van derden waar de inhoud niet bekend is’. Is deze tante een debiel of zo? @Tunggak: ze is een domme vrouw.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES