zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOok ministerie treurt om plotselinge dood medewerkster

Ook ministerie treurt om plotselinge dood medewerkster

-

Does Travel - naar Suriname

De plotselinge dood van deze jonge vrouw, die in de bloei van haar leven was, is bij velen in de Surinaamse samenleving hard aangekomen. Afgelopen zondagavond plaatste de 24-jarige Angelica bovenstaande foto nog op haar Facebookpagina, maar een paar dagen later was ze er niet meer. Op social media wordt er vol ongeloof gereageerd op haar overlijden.

Op Facebook regende het afgelopen week van condoleances. Ook het ministerie van Economische zaken in Suriname, waar Angelica werkzaam was, heeft mede namens de minister een condoleance bericht naar buiten gebracht en schrijft op haar Facebookpagina:

Vol droefheid maar toch met een dankbaar hart voor wat zij voor ons heeft betekend, maken wij bekend dat onze collega, Angelica Binda is heengegaan. Zij was werkzaam op de dependance van Commewijne in de functie van administratief medewerker.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van de Surinaamse politie dat de vrouw dinsdag verdelgingsmiddel zou hebben ingenomen en in het ziekenhuis was opgenomen. Het motief hiervoor zou in de familie sfeer liggen. Kort daarna kwam ze te overlijden.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. Niemand luister en Handelaren denken alleen aan geld. Hoeveel doden nog onder dieren en mensen. Gramaxone en alle gif soorten moeten verboden worden. Wat doet de Minister van L.V.V.


  gemodereerd
 2. Mijn God, wat een mooie meid. Waarom? waarom? waarom? RIP.
  Kon je dit niet uitpraten met iemand ?


  gemodereerd
 3. Er gaan mensen dood, vooral kinderen, buiten hun schuld om. En jij kiest voor zelfmoord. Triest


  gemodereerd
 4. debby , waarom geeft jij deze regering niet de schuld , jij geeft toch alles wat er gebeurt hier in Suriname deze regering de schuld , en jij lult daar in Nederland , debby het zal jou toch een worst zijn dat mensen hier zelfmoord plegen , maar straks zal jij het licht zien


  gemodereerd
 5. Ik lees alleen maar de prachtige de mooie onze parel Anjelica. Maar uiterlijk is niet belangrijk het gaat om het innerlijke en kennelijk was ze in gevecht met haar geest anders kom je niet tot déze daad.
  Van de buitenkant kun je nooit zien hoe iemand zich voelt. Sterkte!!!


  gemodereerd
 6. Waarom ?waarom? Zo een mooie dame. Zelfmoord plegen is nit de juiste pad. Waarom kan ze nit met hun ouders uit praten. Sterkte aan de family


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES