maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Afobakaweg tussen mast 140 en 141 volledig onbegaanbaar

VIDEO: Afobakaweg tussen mast 140 en 141 volledig onbegaanbaar

-

Does Travel - naar Suriname

Het weggedeelte tussen mast 140 en 141 van de Afobakaweg is momenteel volledig onbegaanbaar voor het verkeer. De Wegenautoriteit Suriname (WA) is bezig het weggedeelte te herstellen.

Een rijbaan werd opengesteld voor het verkeer met uitzondering van zwaar verkeer, maar woensdag is de weg aan de zijde van de opengestelde rijbaan gedeeltelijk afgekalfd. Hierdoor is de weg nu volledig onbegaanbaar.

Volgens de WA zorgt een duiker onder de weg tussen mast 140 en 141 ervoor dat het gedeelte tijdens de regentijd altijd blank staat. Toen de weg werd verstevigd met lateriet is de duiker dichtgeslibd.

De WA is momenteel met man en macht bezig om de duiker te vervangen en het weggedeelte te herstellen. Bekijk hieronder een video van de situatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. de zoveelste keer , in 2010 werd die weg geasfalteerd , okee maar vanaf 2012 begon de ellende al , deze weg had al snel verzakkingen , en bij kreekjes hebben ze plastic buizen gebruikt , nou de vrachtwagens werden groter dus meer tonnage , en deze weg is gemaakt voor alleen personen auto’s
  nu tussen mast 140-141 straks tussen mast 1-153
  de chinezen kunnen geen goede wegen maken , zie ook die klote weg genoemd naar ddb , en de Frederik Derbystraat , maar kuldipshing heeft er ook geen kaas van gegeten kijk naar de Nieuwe Charlesburgweg , vandaag stond hij ook weer blank , hier hebben ze de afwatering verkeerd gemaakt de straatkolken liggen lager dan de duikers , maar ja allemaal weggegooid geld


  gemodereerd
 2. LEKKER DUS ( THEMA WO SIT SRANANG 🇸🇷KONDRE🙈🙉🙊🤷‍♂️🤷‍♀️🇸🇷


  gemodereerd
 3. bedankt ndp bedankt boefdraad bedankt ka bouterse, bedankt misiekakba, bedankt boeva, bedankt parmessar, bedankt geenlings simons, bedankt trikt, bedankt roemer
  we gaan weer op jullie stemmen hoor in 2125.
  saka saka dagoes, iedeee dag wort je weer geconfronteert met wat deze moerschonten hebben gedaan.
  stenig ze


  gemodereerd
 4. Als de zijkanten van kokers nabij rivieren niet gestut worden, is het toch logisch dat de grond gaat afkalven en de weg op den duur instort….
  Daar hoef je geen weg- en waterbouw voor gestudeerd te hebben.
  In Surbabwe gebeurd alles zonder na te denken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES