donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemers in Suriname gearresteerd voor 4.022 kilo drugsvangst in Nederland

Ondernemers in Suriname gearresteerd voor 4.022 kilo drugsvangst in Nederland

-

Does Travel - naar Suriname

De justitiële autoriteiten in Suriname hebben dinsdag de ondernemers Rohied J. en Rudy B. aangehouden voor de vangst van 4.022 kilo cocaïne in een container met hout op 17 september 2021 in Rotterdam.

Waterkant verneemt dat door het Surinaamse Openbaar Ministerie een bevel van beperking van vrij verkeer tussen de verdachten en raadsman voor de duur van veertien dagen is uitgevaardigd.

De container was uit Suriname vetrokken en had als bestemming een bedrijf in Polen. De ondernemers ontkennen betrokkenheid te hebben met de grote partij drugs.

De drugsvangst met een straatwaarde van meer dan 301 miljoen euro, is grootste cocaïnevangst in de Rotterdamse haven van de afgelopen jaren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
 1. een jaar geleden werd de drugs in een container met hout gevonden in Rotterdam , en nu pas wordt er actie ondernomen hier in Suriname
  we horen niets meer van de containers met rondhout wat in beslag is genomen hier in Suriname, daar waren de chinezen toch schuldig aan , zal wel in de doofpot zijn gegaan
  dus hier horen we ook niets meer van , nibte erbij en ze zijn weer vrij


  gemodereerd
 2. Rohied J. en Rudy B zijn muilezels, er zijn ongetwijfeld meer (vermogende) criminelen hierbij betrokken. Een daarvan woont op Leonsberg.
  In het verhoor zou bovengenoemden stevig de duimschroeven moeten worden aangedraaid. Daar zijn meerdere methodes voor. Suriname heeft toch niet voor niets verdragen afgesloten met Amerika i.h.k.v. drugsbestrijding. Laat de experts komen en laten zien hoe ze het in eigen land doen. Incl. infiltratie in criminele organisaties. Pas dan kun je zeggen dat je drugscriminaliteit bestrijd. Wedden dat er meer aanhoudingen worden verricht en er meer bewijzen zijn om ratten jaren achter de tralies te krijgen? Inclusief die op Leonsberg.


  gemodereerd
 3. Ja hoor alweer een hardwerkende ondernemer met poepzooi. Laat hem de troep zelf opsnuiven dan weet wat hij aanricht.


  gemodereerd
 4. Dit keer geen cash miljoenen . De heren hollanders hebben heel hard geld nodig om de boel in nl over eind bijna alles loopt in honderd, vooral de asiel ellende in nl een grote enge show met zelfs strefgeval . Tja nederland anno 2022 kan beloftes helemaal niet waar maken, misschien hebben deze heren drugs nodig om lief en aardig te zijn en problemen goed te zien en oplossingen te vinden want ik krijg kippevel van hun enge denk geest. Polen maken zelf wodka, wat gaan hun met drugs doen.


  gemodereerd
 5. Sandra….jammer dat jouw hersenloze vader geen condoom gebruikt heeft. Paranoide dorpsidioot.


  gemodereerd
 6. Oud bericht van vorig jaar. Kijk deze regering laat echt zien dat het hard bezig is om de drugshandel de genadeklap toe te brengen. Onder de fascisten van e NDP zou deze lading nooit zijn onderschept want de fascist was zelf met drugshandel bezig.


  gemodereerd
 7. @a3 ben je gestoord of heb je niets te doen daarom flink gesnoven of speel je met je piemel lulzak in nl of su. Of lukt het niet om iets zinnigs te schrijven broekzak je hersencellen allemaal verroest.


  gemodereerd
 8. Worden ze uitgeleverd aan Nederland? Wat mij betreft worden ze uitgeleverd aan de VS.


  gemodereerd
 9. Energie wordt flink duurder, dus waarom kookeen ook niet? Voor veel mensen is kookeen extra energie.


  gemodereerd
 10. @Sandra 25 augustus 2022 Bij 15:13
  wanneer kreeg je bericht dat je uitbehandeld was?
  Ze hebben e toch wel een grote pot met pillen meegegeven?


  gemodereerd
 11. Jullie vergeten dat nl de grootste drugs-lab heeft van de wereld tijdens de 1e en 2e wereld oorlog, die drugs werd verkocht aan militairen, volgens mij staat het gebouw nog ergens in nl, dat heb ik 1jaartje terug kunnen zien in een documentaire. Dus de nakomelingen van de bazen van die tijd weten er meer van hoe je met drugs moet omgaan. Doorverkopen, verhandelen in kleine deeltjes en weet ik niet wat meer.


  gemodereerd
 12. Zijn er genoeg, SOLIDE, arrestanten complexen voorhanden, om de veroordeelden op te sluiten?
  Maar ja, zoals overal aanwezig, zullen corrupte bewakers, hun “diensten” aanbieden tegen…….. €’s.
  Net als die advocaat, die diensten verricht aan de president in Suriname, maar wordt in €’s betaald.
  Daar gaan mijn €’s die ik spendeer, wanneer ik met vakantie ga, naar mijn geliefd land.


  gemodereerd
 13. @hans oh jullie zijn niet 100%. Jullie zijn dement en hebben dode cellen in jullie hoofd, ik had nog meer zulke zieke reacties verwacht van zieke reactiegevers ratelslangen kruipen jullie maar terug in jullie hol echt jaloers zijn jullie dolle honden altijd op wkn.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES