dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameNPS: SLM contract met kantoor Bissessur Legal BV is 'conflict of interest'

NPS: SLM contract met kantoor Bissessur Legal BV is ‘conflict of interest’

-

Does Travel - naar Suriname

[INGEZONDEN] – De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft kennis genomen van de perikelen rond een contract aan het advocatenkantoor van de advocaat P. Bissessur, waarbij een bedrag van ca. 17500 Euro’s per maand gemoeid gaat.

Wij merken op dat hierbij conflict of interest aan de orde is, omdat de persoon in kwestie adviseur is van de President en behoort tot het crisis team dat de SLM uit haar problemen zou moeten halen. De NPS doet een dringend beroep op de President, Chandrikapersad Santokhi, transparant op te treden, nu er nog meer corruptie in zijn nabije omgeving bekend wordt.

President, uw regering waarvan de NPS deel is vraagt het volk steeds offers te brengen, terwijl er klaarblijkelijk geen rekening wordt gehouden met de noodzakelijke daden om het volk te ondersteunen. Onze samenleving wordt telkens geconfronteerd met daden, die niet getuigen van prudent financieel beleid.

De NPS is een coalitie partner conform het Regeerakkoord 2020-2025 en wenst hierbij te benadrukken dat zij haar ernstige afkeuring uitspreekt over misstanden binnen de overheid en parastatalen en roept de President op een onderzoek in te stellen naar de kwestie van de SLM en bij andere bedrijven onder het beheer van de Overheid, waarbij terstond corrigerend moet worden opgetreden.

De NPS Informatie Dienst

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

35 REACTIES
 1. En dit is nou het bewijs dat je dieven met dieven moet vangen. Logisch toch, zij kennen de kneepjes van het vak
  Nog een voordeel NDP moet in de oppositie blijven zo kunnen ze doen wat geen andere partij ooit gedaan heeft namelijk de regering checken. Hoera voor ndp


  gemodereerd
 2. 29 Oct 2020, 01:24
  foto
  President Chan Santokhi schetst een somber beeld van de situatie bij SLM. Het bedrijf lijkt stuurloos. (Foto: Ranu Abhelakh)

  President Chan Santokhi heeft op een persconferentie woensdagavond aangegeven hoe slecht de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) er voor staat. De SLM heeft een schuld van ruim US$ 100 miljoen. “De SLM is bijna stuurloos”, legde de regeringsleider uit. Er komt een crisisteam. De SLM zal in drie weken tijd een hervormingsplan presenteren aan de regering met een tijdlijn hoe uit de malaise zal worden gekomen. Ook bij Casas is de directie vervangen. Brian de Souza, voormalig directeur, is met de leiding belast. Het proces van certificering van de Boeing 777 heeft veel haken en ogen gehad. Er worden maandelijks forse lease-bedragen neergeteld.


  gemodereerd
 3. Nps, laat de regering een nieuwe verkiezing uitschrijven , want deze boeven gaan niet ophouden. Na de verkiezing mag deze vhp rijst gaan planten in Nickerie en abop cassave in Marowijne.


  gemodereerd
 4. Wat gdbeurt er nog meer onder jullie neus en jullie weten het zg niet??
  Alleen SLM?? What about Staatsolie en EBS en SWM???
  Daar is er gestolen.


  gemodereerd
 5. Kan de nps concreet aangeven in welk wetboek van strafrecht staat dat dit is verboden. Inclusief het artikelnr. Jullie zijn slim toch en weten alles. Dus kom maar op.

  Die man is adviseur en geen politicus. Is de opdracht hem gegund omdat het bedrijf als het beste uit de bus is gekomen of iets anders.

  De nps reageert uitsluitend op emoties wanneer het hun uitkomt. Eerst inspelen op de rassenkaart terwijl jullie jaren hebben samengewerkt met dezelfde partij en nu
  alweer het zoveelste boelsjit onderzoek, alsof er niet genoeg pleuritis is om uit te zoeken.

  Zo geweldig was die vene niet, anders waren jullie niet gereduceerd tot nul. Hij heeft een ontiegelijke grote bestuurlijke puinzooi achtergelaten en nooit effort gestoken in het opsluiten v bouta.
  Niets klopt, iedereen doet maar wat, komt en gaat wanneer die wil op het werk. Geen law & order, en de nps zat erbij en keek ernaar. Als de koers maar laag was.
  Daarom en alleen daarom zit suri nu in de shit. Knoop het in je oren.


  gemodereerd
 6. OMG kan niet een 2 3 Website van advocatenkantoor vinden.
  En wat ik tegenkom of zie heeft all schijn van dat een echt kantoor is dat met een website en eigen domein etc opereert.

  zie een .planet.nl mailadres kom op !!!!
  Alle schijn van een vriendje van iemand die voor 17K per maand op de loonlijst van de regering staat.
  Kom op !! dit heeft een vreemd luchtje
  je kan ook betere en prima advocaten inhuren voor minder en dan per uur en dan ben je minder geld kwijt


  gemodereerd
 7. Dit heb ik al in een eerdere reactie op een gerelateerde artikel genoemd als belangenverstrengeling (Conflict Of Interests) maar dat is normaal in Suriname. De president en zijn ministers hebben zich laten omringen met adviseurs die allemaal opdrachten voor hun eigen bedrijven in Suriname of in Nederland proberen te scoren (ICT adviseur, Energie..etc). Dit fenomeen vind je ook bij alle overheidsinstanties/bedrijven (KKF, EBS..etc) waar de directeuren het begrip belangenverstrengeling niet kennen.
  Arme Suriname, je bent overgeleverd aan de wolven en hyena’s!


  gemodereerd
 8. De NPS Schiet Met Losse flodders. Heet Rusland Is Een Zwakke Leider Hij Moet Plaats Maken


  gemodereerd
 9. Hetzelfde was ook bij de voorzitter van de NPS het geval. Alleen zag hij dat nog niet in. De NPS moet met een andere leider de verkiezingen ingaan


  gemodereerd
 10. Laat het duidelijk zijn. Zover het mij bekend is, is bissesur geen advocaat maar een jurist. Dus ik weet niet hoe het mogelijk is dat hij opereert onder de naam van een advocatenkantoor. Op de koop toe gerigistreerd in Nederland.


  gemodereerd
 11. Slap gedoe van de NPS. Je steunt een regering die voornamelijk uit zakkenvullers bestaat en continu in de fout gaat. Dan ben je zelf ook verantwoordelijk. Het roer bij de NPS moet liever vandaag dan morgen omgegooid worden. Verlaat nu het nog kan deze boevenbende van de oranje en gele ratten. Kies een sterke leider die veel meer durft, dan dat slap gedoe van Rusland.


  gemodereerd
 12. Ik neem je niets kwalijk hoor @simba.
  Hier wat meer informatie.

  Meneer is afgestudeerd van het gymnasium,
  Universiteit van Utrecht (LL.B Dutch civil law en Tax law) en vd Erasmus universiteit (LL.M Tax law).
  Verder heeft meneer 10 jr ervaring opgedaan bij, dat mag jezelf uitzoeken. Je ziet het is geen pasgeboren baby. In principe is meneer diaspora.

  Het is publieke informatie dus het mag. Meneer is geen artikel 54a, soort van jurist.
  Ietsje beter zoeken simba.


  gemodereerd
 13. ik zit in een juri. Ben ik nou ook een jurist. ik ben geen advocaat, maar met een beetje zout ben ik wel lekker hoor.🥑🥑🥑🥑🥑
  Hier hebben we ze ook. iemand schreef dat hij geograaf was. hij graaft zeker in de tuin want wat een ka schreef hij. of was hij lazerus


  gemodereerd
 14. Al deze figuren Bissesar etc. worden gebruikt als geldezels. Ze moeten een deel van de opbrengst t.z.t. terugbetalen aan bepaalde figuren. De EBS heeft vaker deze constuctie aangetoond. Nu weer met het familiebedrijf van Leo Brunswijk te Moengo.

  Een ding is zeker en dat is dat Suriname nooit een 2e Dubai zal worden.( De droom van Hooghart zal altijd een droom blijven)
  Reden: in Dubai bestaat geen corruptie.
  Conclusie: een land waar corruptie hoogtij viert zal nooit en te nimmer rijk worden. Integendeel. dit land zal juist achteruit in plaats van vooruit gaan.


  gemodereerd
 15. KvK gegevens gehaald van internet (Graydon). Belangrijk is de datum van oprichting is dus 10 december 2021 inschrijving en zet deze datum naast de datum van aanstelling door Santokhi en datum ingang van huurcontract bij de SLM.
  Zo kun je zien dat het erger stinkt dan de strontlucht uit pijp 7 van Santokhi.
  Gajadin en Joghi jullie gaan mee in het zinkend schip van Santokhi dus let op dat jullie dan ook niet mee kopje onder gaan en verdrinken.

  Oprichting van advocatenkantoor Bissessur Legal BV,
  10 december 2021

  Rechtsvorm
  Besloten vennootschap

  Status
  Actief

  Graydon nummer
  60290407

  KvK-nummer
  84751789

  Sector
  Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening

  Activiteit (SBI-code)
  69101 – Advocatenkantoren, bewindvoerders en curatoren

  Activiteit details
  Advocatenkantoor.


  gemodereerd
 16. NPS heeft een punt hier.
  Maar hoe komt het dat zij van niks weten/wisten terwijl zij ook in de regering zitten?
  Santokhi heeft zich misrekend op eeen aantal gebieden.
  Hij dacht veel geld binnen te krijgen via:
  SLM
  Staatsolie
  Landbouw
  Goudsector
  Houthandel
  Diaspora
  Nederland

  Geen van deze leveren hem/Suriname echt veel op. Integendeel. SLM kost handen vol geld, Landbouw kent geen opleving, Goudsector is in handen van het buitenland/illegalen, Houthandel idem dito en de Diaspora is zelf genaaid door Santokhi. Nederland geeft nauwelijks iets.
  Zoals iemand al zei, van iedere Surined die sinds het aantreden van Santokhi zijn grond/huis in Suriname verkoopt, gaan de gegevens direct over naar de Nederlandse Ambassade en dan naar de Nederlandse fiscus, waardoor deze Surineds gepakt kunnen worden op het niet betalen van vermogensbelasting (vermogen in het buitenland) in Nederland, indien dit het geval is.
  Wat krijgt hij terug van Nederland? Almost nothing!!
  M.a.w., Santokhi heeft zowel de Surinamers als ook de Surineds flink teleurgesteld.


  gemodereerd
 17. Elke jonge diaspora moet honderd keer nadenken, voordat ze iets voor dit land willen doen, want dit staat je te wachten.

  Wat een onkunde daar in het land.
  De president heeft een oproep gedaan aan jong diaspora om te helpen en tegelijkertijd daad bij woord gevoegd. Hij neemt een jonge en ambitieuze diaspora in dienst die zijn eigen toko runt en daarnaast werkt.

  Suriname op zijn smalst, wat een afgunst.
  Je mag alleen in srd worden uitbetaald. ( behalve boefdraad natuurlijk).
  Hij is stagiair, proest op je 23e heb je al een master. Ik weet dat de suri’s op hun 40 afstuderen.
  Je wordt zonder enige schaamte buitenlander genoemd.
  Al die opa’s zijn herrezen uit hun hangmat en vinden dat ze het ook kunnen.
  De CEO had ook een bakra kunnen aanstellen, hij ging voor een diaspora.

  Dit is het enige land op aarde waar de diaspora, met de nek wordt aangekeken.
  No way! Stik erin yere.

  Suri is al een graftombe met al die boomers. Totaal geen toegevoegde waarde voor het land.

  De Hollandse overheid heeft klm onlangs ondersteund met 23 miljoen, ik zie geen enkele coalitie partner, vragen stellen over wie wat gaat doen. Wat een achterlijkheid.


  gemodereerd
 18. Het is als buitenstander moeilijk te beoordelen of de advocaat waar voor zijn geld heeft geleverd. Gezien de financiële situatie van de SLM vraag ik mij af of er geen goedkopere opties waren. Ik begrijp dat men in Suriname schrikt van de hoge bedragen, maar het advocaten uurtarief van een Nederlandse advocaat kan heel erg verschillen. Het begint bij 150 euro en kan oplopen tot 500 euro of meer. De hoogte van het tarief wordt bepaald door jaren ervaring, specialisatie, en win ratio van de advocaat.


  gemodereerd
 19. als rusland van de nps zijn ballen wil laten zien , moet hij tegen de president zeggen , president nu is het genoeg , trek de stekker uit de slm en iedereen van af de top ( de haan ) en het personeel te werk stellen , goten en staten laten schoonmaken , verdomd wij Surinaamse burgers betalen hun al 10 tallen jaren en werken ho maar , dus nu is er werk voor die luiwammesen


  gemodereerd
 20. en hoor nu die ndp dna lid tsang wat hij zegt , hij wil opheldering van de regering waarom er nu een puinhoop is bij de slm , nou tsang jij bent medeschuldige dat de slm naar de kloten gaat , ja jij tsang hebt ook misbruik gemaakt van de slm toen jij minister was tijdens bouterse 2 , jij hield ook van snoepreisjes he , en de hele familie kon gratis mee , dus paarse nietsnutter jij moet jou mond houden en ook geld terug storten die jij in je zak gestopt hebt
  toen bouterse naar china ging was jij er ook bij he , en de arme burgers van Suriname moesten dat betalen he


  gemodereerd
 21. Al de ministers en zelf pres. Santokhi zijn onbekwaam het land te besturen. Daarom honderden ingehuurde adviseurs die een enorme salaris verdienen. Zij mogen zelf beslissen dat of zij in dollars of euro uitbetaald willen worden. En allemaal met dubbele paspoorten. Ze zijn als adviseur Surinamer met een Ned. paspoort. Elk minister heeft bijna tientallen adviseurs die niet eens advies kunnen uitbrengen. Zij Zijn beleidsmakers maar
  weten zelf niet wat het woord beleid betekent. Dan heb je toch niets aan dit soort malafide adviseurs. Niet te praten over de duizenden adviseurs die Santokhi heeft. Een politieman die alleen gestudeerd heeft aan de Politie Academie in Nederland betekent niet dat hij een land kan besturen. Zijn dochter heeft gewerkt bij de een Nederlandse bankinstelling op de afd. klantenservice ( balie). Nu heeft zij een hoge functie op het kabinet . Wat zijn zoon heeft gedaan zou ik niet weten. Geen van de ministers in Suriname heeft een wetenschappelijke opleiding.

  Minister A Ramadhin stuurt zijn adviseurs overal ter wereld om te kijken hoe het gezondheidszorg in het betreffende land werkt. Ik ken persoonlijk iemand die samen met Ramadhin heeft gestuurd is zijn beleidsmedewerker. Hij verschijnt nooit op het ministerie maar krijgt wel een salaris van 15.000 srd . Tevens werkt hij als huisarts. Wordt hij en anderen ( altijd met z’n zessen) naar het buitenland gestuurd , wordt er per dag 100 euro aan hotel betaald. 100 euro of uds dollar aan eten en drinken. Duizenden euro \dollars houden ze over wat direct in hun eigen zak gaat.
  Dit is persoonlijk wat ik van betreffende persoon heb gehoord. Zo gaat het bij bijna alle ministeries. BIBIS is koploper. De directeuren die voor BIBIS werken reizen de wereld rond om investeerders te zoeken. Verblijven in dure hotels en krijgen verblijfkosten.
  Er is ook geen controle wat ze in het buitenland gedaan hebben.

  Gaat zo’n land dan vooruit, waar mensen zitten te roven en stelen. Laat Santokhi deze reizen een halt toeroepen en minister van BIBIS ontslaan. Hij is de eerste totaal onbekwaam. Minister Achaibarsing is vertrokken niet om persoonlijke redenen, anders was al eerder vertrokken. Hij is totaal oneens met Chan en Ronnie. Chan zegt dit , Ronnie zegt dat. Functioneren was voor hem onmogelijk als hij twee bazen heeft.


  gemodereerd
 22. MR P.B. Is dus een expert in belastingen en zijn kantoor in organisatie. Deze man in diaspora helpt de SLM weer vliegen. Hij moet zijn personeel en partners betalen at the going rate voor het werk dat ze doen. Er is geen surcharge voor kickback.

  In de VS is er zoiets als een chapter 11 bankruptie. Terwijl het bedrijf reorganiseert en klaar maakt voor de markt mogen schuldeisers niet aan hun komen. Een rechter van de rechtbank overziet de activiteiten. Als het juridisch niet correct is verbiedt hij dat activitelit. Dit zou veel trammelant voorkomen in de reorganisatie. In dit geval van de SLM. Jammer dat Su zo iets niet kent. NPS en anderen hadden dan niets te bekritiseren.


  gemodereerd
 23. Denise
  Het uurtarief van een advocaat is inderdaad zoals jij het schetst v.w.b. uurtarief.
  Wat belangrijk is is de opdracht die de advocaat ontvangt en de afstemming etc.
  Maar een advocaat die pas op 25 februari is beëindigd als advocaat en zijn kantoor 10 december 2021 heeft ingeschreven is iets dat je te denken / kakken zet als president evenals de benoeming van een eigen voordracht van de Haan als CEO.
  Je kunt als buitenstaander wel degelijk een oordeel hebben over een advocaat doch weliswaar niet over hetgeen hij heeft gepresteerd
  Indien deze advocaat willens en wetens heeft meegewerkt aan een soort wittenboord fraude dient hij onverwijld te worden gebracht naar de bali van advocaten (tuchtcollege)


  gemodereerd
 24. Jammer maar deze jurist heeft een opgeklopt imago dat beslist niet bij een opdracht hoort om SLM uit het slop te halen.

  Advocaat die Bissessur Legal BV gebruikt is duidelijk geen advocaat daarnaast is hij indien wat baka bana bij de KvK opvist meneer Bissessur een fantast die jaren legall counsel claimt te zijn van een bedrijf te zijn dat nog niet bestond.

  Grof foutje president omdit soort licht gewichten in uw entourage toe te laten en ze de kans te bieden dit soort honoraria te scoren als juridische loopjongen met een duidelijk goede babbel.
  Duidelijk waarom er nog zoveel mis gaat als dit soort mensen met amper ervaring en schijnbaar goede contacten de regering bij mogen staan. De rol van Viren Adjodhia moet men ook eens tegen het licht houden.

  Echter meneer Parmessar prima dat u de dingen aan kaart maar gaat u aub even terug naar het hoe en waarom en dan valt euro 17.500 / maand in het niet.
  Even om u geheugen op te frissen:
  >> De vorige president stopte de lease van een heel goede A330 10 jaar en weinig vlieguren en wilde een dreamliner en leaste voor de korte termijn een 20 jaar oude B777.
  >> De dubbele certificering van Airbus naar Boeing en van 4 motoren naar 2 motoren was te complex en extreem kostbaar met als gevolg dat SLM betaalde voor een vliegtuig dat zij niet gebruikte en voor ingehuurde vliegtuigen om aan haar verplichtingen te voldoen en betaalde haar vliegend personeel voor vrijwel niets doen.

  samengevat zonder meer een miljoen USD per maand de deur uit omdat er niemand oplette.


  gemodereerd
 25. Denise waar vind je een advocaat van €150, Naar mijn weten begint het bij minstens het dubbele per uur. Hoe goedkoper uur hoe meer uren hij zal schrijven.
  Spong vraagt ALS zijn kantoor je accepteert minimaal 1000 euro per uur

  haha, de linkerhand weet hier bliksem goed wat de rechterhand aan het doen is 🤚🖐️ en dat is niet onder de deken. wel tjiebrie fassie. 😁😁🤣🤣


  gemodereerd
 26. Chan zal een presidentiële commissie instellen om dit te onderzoeken. En daarna gaan we niets meer over horen. Dat is de werkwijze van de president van Suriname. De afgelopen twee jaar zijn er een paar honderd commissies in het leven geroepen en resultaten blijven uit. Zo wordt het volk steeds misleid. Schaamteloze vertoning.


  gemodereerd
 27. Let op deze mijnheer is geen advocaat ! Bovendien is het de vraag of een advocaat de nodige kennis heeft.
  De enige reden die bedacht kan worden voor de keuze is dat hij behoort tot VHP NL en daarmee de belangen kan dienen van bepaalde mensen. In ieder geval is zijn keuze niet gestoeld op kennis, ervaring of enige expertise.


  gemodereerd
 28. De NPS is verworden tot een zakkenwasser partij, loopt telkens te brullen als er WEER iets fout gaat in de club, een club waar samenwerking vooral is ingegeven door opportunisme, en waar zij zelf lid van is en niet wordt gekend in het beleid, maar het beleid steunt met als dank twee ministeries.
  Laatst met de Organic movement, deden twee NPS DNA leden mee met de protest acties, zij waren het eens met de strijdpunten. Maar, toen het speerpunt van de actie was verandert in ‘Chan moet weg’, bleven zij weg.
  Het ‘kwaad’ willekeurig bestrijden en dan weer omarmen zet geen zoden aan de dijk. Wanneer stappen zij uit de coalitie, waarin zij getalsmatig niet nodig is, hoeveel water moet er nog vloeien op grundjari, en beste npssers komen jullie niet met het Bouterse verhaal, want als jullie het goed doen maakt hij geen kans.

  Het is overduidelijk dat er weer, ik zeg weer, want het is de zoveelste keer, is gesjoemeld onder de ‘betrouwbare’ vrienden van de pres. Men speelt elkaar de ‘lekkers’ toe en iedereen die er melding van maakt, wordt gedemoniseerd. Het stikt van de presidentiële commissies en toch wordt er bij de vleet corruptieve handelingen gepleegd zonder dat de pres er notie van heeft.
  De Minister van OW had gezegd, wij gaan alle corruptie aanpakken, waar is hij sindsdien gebleven, hij heeft zich waarschijnlijk opgesloten op OW of kijkt hij alleen naar de Abop ministers. Het wordt tijd dat de pres gaat beseffen dat de mensen om hem heen niet te vertrouwen zijn, of worden zij op deze manier bedankt voor hun steun. De pres zit nu in een benijdenswaardige positie.

  Ik wilde niks meer over schrijven, maar ik denkt dat de heer Achaibersingh ook om deze redenen heeft bedankt. Anderhalf jaar geleden was hij al van plan de brui aan te geven, maar toen werd hij nog overhaalt om te blijven, kennelijk is in de tussentijd niet veel veranderd.

  Als zelfs leden uit de coalitie fractie in DNA, samen met de oppositie gaan aangeven dat het OM in deze zaken moet gaan optreden dan is het heel ernstig.
  De Reiger gaat straks zeggen en beklemtonen dat dit stemmingmakerij is.

  De pres komt straks weer met veel blablablabla uitleggen, alsof twee jaar blablablabla al niet genoeg is geweest.

  De oranje helden (vooral diaspora NL) willen steeds maar van niks weten, ze komen met allerlei flut schijnbewegingen. Lees de reacties maar op na, lachwekkend en zo hypocriet.
  Hoe kun je de corruptie onder Bouterse steeds blijven afkeuren en tegelijkertijd de ogen sluiten voor de corruptie onder deze regering. Hoe hypocriet opportunistisch wil je het hebben van de oranje helden. Ik lees hier dat de NPS maar moet komen vertellen over de conflict of interest en haar positie in de coalitie.

  Er komt nog meer boven water, let op!!!!! Slim Suriname is lekker bezig.

  Iemand zei het al, Sranan wordt geen 2e Dubai, dwz wij blijven een land waar corruptie welig tiert.

  Esmeralda: ‘Hij is stagiair, proest op je 23e heb je al een master. Ik weet dat de suri’s op hun 40 afstuderen@@
  Hij heeft er twee studie jaren langer overgedaan, normaal gesproken heb jij je master al met 21 jaar. Maar met 23 jaar is ook prima, maar om hierom te gaan proesten naar anderen toe, mwah . De Nederlandse jongeren met Sranan roots hebben weinig op met Sranan, hoogstens een keertje vakantie.
  Laten wij hopen dat de situatie in diaspora verandert, dat de jongeren met ballen toch kiezen voor Sranan, het leven op aarde is nog lang niet eindig👊🏽


  gemodereerd
 29. Geen enkele recruiter gaat naar een kvk-site om uit te zoeken wie je bent.
  Sterker nog, vermeld je in je cv dat je een eigen bedrijf bent gestart, dan krijg je extra punten. Want dat is tof!

  10 jr ervaring in tax civil, business en international corporate law bij niet de minste bedrijven, zoals Kpmg, baker & mckenzie en equity trust, lijkt mij, in ieder geval voldoende. Zo geweldig is de bedrijfsvoering vd slm niet, denk eerder oerouwe methoden.

  In suri moet 100 jr hetzelfde kunstje uitvoeren, je vakgebied niet bijhouden, dan ben je goedgekeurd. Pffff.

  Wereld van verschil.


  gemodereerd
 30. Die Pony lijdt aan een exceptionele vorm van geestelijke armoede. Zijn narcistische trekjes komen weer duidelijk naar boven. Als je zo een lap tekst nodig hebt om eigenlijk totaal niets uit te leggen, maar hierdoor alleen maar denkt dat je gelijk hebt door anderen op de korrel te nemen, ben je niet goed wijs bij je hoofd.
  Wanneer ga je met een degelijk voorstel komen om het land op te bouwen, anders dan alleen maar negatieve zaken van deze regering aan te dragen. Dan kunnen we je op je merites beoordelen. Tot dan stel je helemaal niets voor helaas.
  Probeer ook even die koenoe’s van de vorige regering waarvan je deel uitmaakte op een rij te zetten en die te vergelijken met wat deze regering inmiddels al heeft bereikt. Je zal er verstelt van staan. En niet het één met het ander verwarren a.u.b.


  gemodereerd
 31. @ Caro (cryptisch)

  Respect voor het feit dat Bissesur in jouw perceptie gelijk is aan Jezus Christus Titulair.
  Maar, dring jouw geloof niet op aan diegenen zonder oogkleppen. Het is een aanslag op hun gezond verstand. Misschien een lastige vraag, maar probeer in jouw argumenten een onderscheid te maken tussen propaganda en (politieke) objectiviteit en onafhankelijkheid.


  gemodereerd
 32. Bissessur Legal https://bissessur.legal/ is een lachertje als juristen kantoor. Website bevat 0.0 informatie en dan komt de heer Bissessur binnen bij het kabinet van de president als adviseur en dan bij SLM in de crisisteam om vervolgens een opdracht te scoren voor zijn kantoortje.
  Nepotisme en corruptie vormen de leidraad van de regering!


  gemodereerd
 33. Beste famirie,
  Sabaku 19 augustus 2022 Bij 17:38
  Hahaha, volgens mij zijn jij en ik een en dezelfde persoon met een ander nickname, haha
  PRECIES PRECIES hetzelfde dacht ik.
  ===Als je zo een lap tekst nodig hebt om eigenlijk totaal niets uit te leggen,===


  gemodereerd
 34. Ach Sabaku, je hoeft mijn stukjes niet te lezen, dan hoef je je ook niet in koeterwaals taal te schrijven. Trouwens het is geen uitleg, het is meer optekenen van mij, het merendeels vermelden wat zich afspeelt, onderscheidt maken is moeilijk hôr.

  Verder snap ik geen hol van jou, pony hoeft maar even in de pen te springen of je nickname te noemen of je zit gelijk op dak als een verdwaas kijkende droeve konijn en in plaats van, dat het bij jouw bal op dak wordt, zoals gebruikelijk als je op het dak zit, dan geef je een feestje, let wel figuurlijk dan, wil je eraf springen, niet letterlijk, gevoelsmatig, sari tori.
  Ach, weet je Sabaku, ook anderen die zo als jij denken, en een laag lees niveau hebben, de lange teksten komt door het aardje van het beestje, ik ben mij ervan bewust dat niet iedereen gecharmeerd raakt, maar het kan mij weinig bommen, de wereld is veel groter dan je denkt. Jip en Janneke


  gemodereerd
 35. @Sabaku 💯jij bent echt een van de mensen die Suriname een warm hart die dracht.
  Die pony heb ik al een paar keer aan gesproken op zijn gedrag.
  Hij slaat de plank iedere keer weer mis met onwaarheden en halve waarheden.
  Ik heb zo’n vermoeden dat pony bewuste niet de hele waarheid wil vertellen.
  Hoe hypocriet moet je dan zijn??
  Het zijn wel die ndp mensen die in het systeem zitten en fraudeurs zijn.
  Dat zijn die flying monkey van opaD.
  En daar is pony de grootste monkey van. Hij is de monkey op die schaakbord van ddb.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES