zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWegafsluiting vanwege zitting Decemberproces in hoger beroep

Wegafsluiting vanwege zitting Decemberproces in hoger beroep

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de te houden verdaagde zitting van het 8 decemberproces in hoger beroep op woensdag 17 augustus 2022, zullen er enkele wegen en kruisingen nabij het kantongerecht worden afgesloten voor het verkeer.

Alleen de personen die binnen de afsluiting wonen zullen worden toegelaten (bestemmingsverkeer). Ook de personen die voorkomen op de lijst van het kantongerecht zullen worden toegelaten, meldt het Korps Politie Suriname.

De onderstaande wegen en of kruisingen zullen worden afgesloten, te weten:

 1. Henckarron- / Wulfingstraat
 2. Roseveldkade / Julianastraat
 3. Roseveldkade / Koniginnestraat
 4. Rosevelkade / Wulfingstraat.

De wegen zullen middels dranghekken en verkeersborden vanaf 06.00 uur v.m. tot na afloop van de zitting zijn afgesloten. Op de verkeersdeelnemers wordt een beroep gedaan de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Het is een eeuwig durende proces, ze worden toch niet vervolgd.
  De rechter zijn waarschijnlijk allemaal, omgekocht en bedreigd.
  Ze kunnen hen allen vogel vrij verklaren, heeft het volk wat aan.
  Na de enauguratie hadden ze allemaal opgepakt moeten worden.
  Maar de sheriff scheet toen, massala alloe en uien van Adhin.

  sari tori


  gemodereerd
 2. Ik hoop dat onze aan de kant gezette Ex-president niet alleen wordt veroordeeld, maar ook direct wordt opgepakt en opgesloten wordt in ons hotel Santo Boma voor de rest van zijn leven onder voorwaarde: geen contact meer met de buitenwereld. Mijn fles MOET Champagne staat al koud. Ik wil het bovenstaande graag vieren.


  gemodereerd
 3. Oh, dus toch een bericht hierover. De zoveelste Surinaamse toneelvoorstelling met in de hoofdrol, de moordenaar Delano Desi Bouterse. Ben benieuwd waarmee zijn boko-boko advocaat weer komt en hoe de rechters zijn uitwerpselen tot zich nemen. Zal niet anders gaan dan de wijze die wij gewend zijn. ‘ik spuit, u slikt’


  gemodereerd
 4. Laat de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D ALLE proceskosten betalen VANAF dag 1. Ongeacht de uitkomst van het proces.
  Want nog steeds kost opa D de natie Suriname veel te veel VANAF 25 februari 1980. En een MORELE vraag: wat heeft het ons opgeleverd in POSITIEVE zin tot NU toe?????
  Wie kan het zeggen? Graag uw mening.


  gemodereerd
 5. ‘Terroristische methoden’
  In de rechtszaal werd op video getoond dat Bouterse op 8 december 1982 persoonlijk deelnam aan een ander macaber theater van bedrog. André Kamperveen en Jozef Slagveer moesten, aangezet door folter, valse zelfbeschuldigingen op radio en televisie voorlezen. Zogenaamd zouden de slachtoffers een staatsgreep hebben willen plegen. Zij zouden een bruggenhoofd vormen voor een invasie. Eerst werd gezegd vanuit Nederland, veel later werd het de CIA.

  In zijn getuigenis voor de Krijgsraad heeft het toenmalige hoofd van de Militaire Inlichtingendienst Sedney verklaard dat er in december 1982 geen enkele aanwijzing was voor een dreigende staatsgreep of invasie.

  Ja de invasie komt uit Haiti 🙂

  Zullen de fascisten deze argumenten weer naar voren brengen ?


  gemodereerd
 6. Kan de politie gaan werken zodat Su veilig wordt?? Gewoon rommel in dit land.
  Komen 175 haïtianen, zegt saya 150.
  Er waren al 300. Waar zijn die??


  gemodereerd
 7. Wat een onzinnige vertoning en verspilling van tijd en geld. Wat gaat Suriname bereiken met het opsluiten van een oude man voor feiten die zich al 40 jaar geleden afspeelden? Dit draagt alleen maar bij aan de verdere polarisatie in het land.
  Gewoon dit hoofdstuk afsluiten door een verzoeningsproces tussen alle etnische groepen en rancune en wraak gevoelens achterwege laten en dan samenwerken voor een betere toekomst voor Suriname.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES