Drie gewonden na aanrijding tussen twee bromfietsen

1
Drie gewonden na aanrijding tussen twee bromfietsers

Op de kruising van de Martin Luther King- en de Dageraadweg in Suriname, heeft zich dinsdagavond een aanrijding tussen twee bromfietsen voorgedaan. Daarbij zijn drie personen gewond geraakt.

De bestuurders van de bromfietsen reden in tegengestelde richting van elkaar. Volgens de benadeelde reed hij rond 20.15u over de Martin Luther Kingweg richting Paranam. De tegemoet komende bromfietser moest uitwijken voor een pick-up, die deels op de rechterhelft van het rijwielpad stond geparkeerd.

Door de uitwijk actie ontstond er een frontale aanrijding. Twee dames die op de andere bromfiets zaten, raakten zwaargewond en zijn per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De benadeelde werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht.

De politie van Livorno was ter plaatse voor onderzoek.

1 REACTIE

  1. Het is naar te hopen dat de beatuurder van de verkeerd geparkeerde auto ook een fikse boete krijgt en…..dat zal ook zorgen voor een stukje bewustwording bij autobestuurders. Want tot nu toe komen ze er helemaal van af alsof ze niets maken hebben met die aanrijding..
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.