zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman (21) mishandeld door arbeiders en beschoten door agent

Jongeman (21) mishandeld door arbeiders en beschoten door agent

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 21-jarige Dhaninio K. is afgelopen zondag mishandeld door drie arbeiders, die bezig waren met graafwerkzaamheden aan de Ephraimzegenweg. Ook werd in de richting van Dhaninio geschoten door een politieagent in burger, die samen met de groep arbeiders bezig was.

Het slachtoffer deed zijn relaas aan de redactie en gaf te kennen dat hij geen genoegen neemt met de wijze waarop de zaak werd afgehandeld.

Volgens Dhaninio liep hij naar de winkel om een zaag te kopen. Een graafmachine was op dat moment bezig met graafwerkzaamheden waardoor de weg niet goed toegankelijk was. Bij terugkeer vroeg hij aan de arbeiders om langs te gaan, waarna hij racistische uitlatingen naar zijn hoofd kreeg geslingerd. Er ontstond een woordenwisseling tussen Dhaninio en de mannen.

Één van de mannen, die later een politieagent bleek te zijn, rende een terrein op en kwam terug met zijn dienstwapen. Dhaninio werd door een andere man gewaarschuwd om weg te rennen anders zou op hem geschoten worden. De agent loste een schot in de richting van Dhaninio terwijl het slachtoffer een van de arbeiders vastgreep als dekking.

Bij die gelegenheid kwamen beide personen in de goot lans de weg terecht, waarbij Dhaninio door de mannen werd mishandeld. Een van de mannen pakte een houten plank om Dhaninio te slaan. Een buurtbewoner kwam er tussen om erger te voorkomen. Dit alles is vastgesteld met de camera van een telefoon (foto).

Kort na de vechtpartij werd Dhaninio thuis opgehaald door de politie en naar bureau Santodorp afgevoerd. Uiteindelijk werd door de dienstdoende inspecteur besloten om beide partijen naar huis te sturen. Dhaninio moest een verklaring tekenen waarbij niets van de politieagent werd vermeld.

Op de vraag waarom er niets van de politieagent in zijn aangifte staat, werd hij vanaf dat moment onheus behandeld door de dienstdoende agent.

Daar Dhaninio niet tevreden was met de werkwijze van de politie besloot hij maandagochtend zijn beklag te doen bij afdeling Onderzoek Politie Zaken (OPZ). Dhaninio werd terug naar bureau Santodorp verwezen om aangifte te doen, zodat OPZ de zaak verder kan onderzoeken.

“Ik heb nog steeds pijn aan mijn nek, ik heb duidelijk gevoeld hoe de afgevuurde kogel langs mijn ging. Ik kon net zo goed in mijn buik zijn geraakt en de agent komt gewoon op het bureau als of er niet aan de hand is”, aldus Dhaninio.

Tijdens de vechtpartij in de goot is het slachtoffer een iPhone kwijt geraakt die hij als cadeau kreeg. “Wie zal mij voor dit alles vergoeden? Ik wil dat er gerechtigheid in de zaak komt”, zegt de Natin student.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

13 REACTIES
 1. Een politieagent, die ook graafwerkzaamheden verricht? Maar ja , als de politieleiding vol ondernemers zit, die ook nog actievoerders zijn, is alles in Suriname mogelijk.
  En de politieleiding kijkt op haar beurt naar de politiek waar Brunswijk – naast VP- in het geniep via zijn stichtingen nog steeds ondernemer is. Deze mensen met dubbele banen zorgen ervoor dat werkwilligen geen baan kunnen vinden.


  gemodereerd
 2. Een kleine vonk ontsteekt een groot vuur. Dit is wat er gebeurt wanneer heethoofden elkaar op straat ontmoeten.


  gemodereerd
 3. Als ik als leidinggevende bij de KPS bent, zou deze agent
  nu een ex agent zijn. Ipv de gemoederen te sussen gaat hij,
  zijn dienst wapen halen, wat een stuk verdriet zeg, maar
  (stront) is hij!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. bananen republiek.
  neem mevr, Nibte in de hand. Die zal er zeker voor zorgen dat die ka skowtoe in de bak belandt, zijn baan kwijtraakt i.v.m. poging tot moord…en dat hij een nieuwe IPhone voor je koopt. Want zolang deze vervloekte beesten niet gestraft worden gaat het niet ophouden met deze skowtoes die denken dat ze cowboy’s zijn.
  We waren boos toen die bakra Suriname een failed state noemde maar ik kan hem geen ongelijk geven….we zien het nu zelf.


  gemodereerd
 5. Ja man!! A Wiep-Deng sma bung!! Na soso lasede mang djaso!!! en a skowtu neh meki grap!! Uit zijn beroep weg slingeren!! De aagiftenemer moet ook ontslagen worden!! Hij is corrupt en partijd!!


  gemodereerd
 6. Deze agenten denken dat ze wet en recht zijn. Moet je niet verwonderen als ze vanuit een hinderlaag worden aangepakt.


  gemodereerd
 7. Een paar jaar geleden overwogen mijn vrouw en ik om voorgoed naar Su te verhuizen. Als ik dit (en al die andere rare nieuwsberichten) lees, ben ik heel blij wat het niet meer hebben gedaan.


  gemodereerd
 8. Ik hoop dat een hoogwaardige dit leest
  Want dit kan echt niet…en wie gaat die jongeman vergoeden. Die foto spreekt boekdelen want als hij geslagen zou worden met zo een balk na dede a bo dede dus grijpen jullie in.


  gemodereerd
 9. Opsluiten alle betrokkenen die deze jongeman hebbennaangevallen. Aanklacht poging tot doodslag/ moord en zware mishandeling en vernieling. En idd..degene die aangifte heeft opgenomen ook vervolgen. Aanhouding en ontslag procedure starten wegens valsheid in geschrifte en het in diskrediet brengen van het KPS ( geldt ook voor zijn collega).Beide onmiddellijk schorsen en uit hun functie zetten. Ze zijn het KPS niet waardig.


  gemodereerd
 10. Eris al een tijdje sedert de vhp de meeste zetels binnenhaalde tijdens de verkiezingen spraje van een tikkende tijdbom die anytime kan ontploffen.de lange tijdverborgen racistische gevoelensen gedachtengang tussen de creolen en hindiestanen is intussen vakeren openlijk door mensen uit de laatsgenoemde bevolkingsgroepop social media geuit.zelfs door vooraanstaanden uit de vhp zonder dat de president en voorzitter van de vhp hun beweringen ooit heeft ontkracht of ze tot de orde geroepenwat dus aangeeft dat hj het ermee eens is .


  gemodereerd
 11. Kijkt hoe die eikel een stukje plank boven zijn schouder vast houd om toe te slaan. Een mooie stand om een dolk van 50
  cm lang, in zijn borst te planten! ”Het liefst een Japanse bajonet”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 12. debby het zijn de paarse rotte appels die met hun dienstwapens ook als ze burger zijn in hun zak lopen , en zie nu ja ze dreigen , verdomd en ddb geilt ervan


  gemodereerd
 13. Iedereen leest een verhaal en reageert daarop …Maar wie weet wat er gebeurt was ?
  Hun alleen.
  Niemand is zo gek om iemand zomaar aan te vallen zonder die er niets gebeurd is .


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES