vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSWM: 'Geen reden tot bezorgdheid over kwaliteit drinkwater'

SWM: ‘Geen reden tot bezorgdheid over kwaliteit drinkwater’

-

Does Travel - naar Suriname

De N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft in navolging van berichten met betrekking tot de toename van gevallen van braken en diarree onder voornamelijk kinderen, laten weten dat er geen reden is tot bezorgdheid over de kwaliteit van het door haar geproduceerde drinkwater.

Daartoe heeft de SWM een regulier programma voor de continue monitoring van de drinkwaterkwaliteit. De kwaliteitsmetingen die regulier worden uitgevoerd door de afdeling Laboratorium op de productiestations, in het distributienet en bij klanten thuis vertonen thans geen afwijkende resultaten voor wat betreft de chemische en bacteriologische kwaliteit van het water.

Het drinkwater wordt conform de normen van de World Health Organisation (WHO) getoetst. Hiernaast worden ook de nodige eisen gesteld bij het productie- en distributie proces, waarbij bij calamiteiten de nodige procedures nauwkeurig moeten worden ingezet.

De SWM is zich als ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf bewust van haar verantwoordelijkheid voor het garanderen van gezond en betrouwbaar drinkwater volgens de hoogste standaarden en zal alles nalaten om de volksgezondheid in gevaar te brengen.

Bij onduidelijkheden of voor meer informatie mag men vrijblijvend contact opnemen met de SWM op de nummers 471414, 404667 en 129.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Aan dit bericht hebben we weinig of niets. Het lijkt op een soort A-No-Mi erfenis van Bouterse.
  Wat wij willen weten is :”Welk virus waart rond in Suriname, dat de kleine kinderen ziek maakt en wat voor middel moeten we toepassen om de kinderen beter te maken. Als het niet in jouw water zit, dan zit het ergens anders. Gebruik jouw laboratorium om te helpen zoeken.


  gemodereerd
 2. Je kan zeggen dat het water van SWM prima is maar we weten dat men leidingen beschadigd. Dus dan is het niet 100% veilig


  gemodereerd
 3. SWM moet ook eens in de wijken en in districten waar ze water leveren , monsters nemen bij de afnemers en dat onder de loep nemen , zo krijg je een beeld of de kwaliteit van het drinkwater goed is in alle wijken en districten


  gemodereerd
 4. Je eigen vlees keuren is nooit goed. Er zou een onafhankelijke instelling belast moeten zijn met het testen van het drinkwater, bv. BOG.


  gemodereerd
 5. In heel de wereld waart het WEF-virus rond. WEF headman Schwab wil graag dat iedereen geroosterde larvjes, sprinkhanen, wormen en krekels eet om aan eiwitten te komen.
  Het is deze kale man geweest die de griep heeft gebombardeerd tot Covid-19 en met de hoofden van de Big Pharma duizelingwekkende plannen heeft ontwikkeld hoe de hele wereldbevolking met allerlei troep in te spuiten. Er is haast geen regering in de wereld die niet geïnfiltreerd/geïntimideerd is door deze kale kille kriminelle Schweizer.
  Zolang zulke kale takru sani’s er zijn op de wereld en de scepter zwaaien, ziet het er erg somber uit voor de mensheid.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES