zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie arresteert drugsverkopende worstman

Politie arresteert drugsverkopende worstman

-

Does Travel - naar Suriname

Na verkregen en uitgewerkte informatie is de 37-jarige Rudy T. op vrijdag 5 augustus door leden van de afdeling Narcoticabrigade aan de Tout Lui Fout Middenweg ter hoogte van een supermarkt opgespoord en aangehouden.

Volgens de verkregen informatie verkocht deze verdachte zogenaamd worst, terwijl hij ook drugs verhandelde. Dit meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Op de verdachte die achter een stand worst verkocht is er door de politie aangetroffen en in beslag genomen een tas inhoudende 460 gram marihuana, 100 gram hasj, twee xtc pillen, een vuistvuurwapen en vier fijn wegers.

Rudy is na gepleegde overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

10 REACTIES
 1. Wederom wordt weer de kleine man opgepakt, en de echte
  drugsbaron, geniet vrij en blij van zijn leven. Wat een kolére
  zooi man !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. die worstman goed aanpakken en dat hij verteld waar hij die drugs vandaan heeft , en van wie , nou dan die nog beter aanpakken zodat die verteld van wie hij de drugs heeft , en zo kom je steeds een stapje verder om bij de grote man te komen , maar dit zal wel niet lukken , want de politie durft die grote man niet aan te pakken , maar je hebt dan wel de drugslijn van de grote man verstoord


  gemodereerd
 3. Als ik mij het goed herinner melde een krant heel lang geleden al dat een groep worst verkopers ook drugs verkochten. Maar dat de politie deze groep met rust liet. In dat artikel werd een verkoper die niet bij de groep hoorde wel gearresteerd toen hij drugs aanbood aan de klanten. De worst gang opereert al een heel lange tijd. Wanneer worden ze aangepakt?


  gemodereerd
 4. Saillant detail, hij deed ook een beetje in z’n worst en wel als klantenbinding….
  Z’n klanten bleven terugkomen 🙂


  gemodereerd
 5. @ tunggak

  Het is een syndicaat, als men er niet bij hoort, dan
  valt men door de mand! ”Heel simpel is dat”

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Drugs????

  Parbo,Gin,Vodka,mixdrankjes.Zijn ook verslavend
  Ik zeg PASS THE Jonko
  Live happy in Sranang

  Frans ,Amsterdam


  gemodereerd
 7. De grote coke baronnen blijven echter buiten schot..! Dit is echt sensatie om niks.. heel veel mensen roken wel eens een blowtje! Alcohol, waaronder het beruchte en graag gedronken palm, veroorzaakt veel meer schade en ellende. Misschien is het realistisch om dat aan te pakken. Die Mensen hebben veel psychishe problemen..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES