zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte poging inbraak aangehouden

Verdachte poging inbraak aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 18-jarige Shawn C. is maandag door de politie van Uitvlugt aangehouden en in verzekering gesteld wegens poging diefstal middels braak.

De verdachte en zijn twee voortvluchtige kompanen waren bezig in een woning aan de Tithoniastraat in te breken. De bewoners van het pand waren op dat moment niet thuis.

Een alerte buurtbewoner ontdekte het trio en schakelde meteen de politie in. Bij het zien van de politie namen de verdachten de benen, waarbij Shawn toch nog in de kraag werd gevat.

Bij hem werden breekwerktuigen aangetroffen en in beslag genomen. De twee anderen zagen kans om te ontsnappen. Aan de aanhouding van het duo wordt gewerkt.

Shawn is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. Het was goed dat een van de dieven gearresteerd werd. Er zijn genoeg Security guards maatschappijen. Voor de meeste mensen zijn deze diensten echter te duur.

    Een relatieve goedkopere maatschappij is een die als volgt werkt. Er wordt in het huis een code box geplaatst. Je zet de alarm aan wanneer je het huis verlaat(niemand is dan thuis). Wanneer je thuis komt heb je dan een halve minuut om een code in te drukken in de code box. Anders belt de security company de politie die dan in vijf tot tien minuten het address uit checkt.

    Ramen, deuren en plafond worden ook voorzien van alarms. Als ze verwijderd worden gaat een alarm af bij de company die dan de politie waarschuwd.

    In dit systeem heb je een vlug reagerende politie nodig. In Su kan dat een probleem zijn. De security company moet dan zijn eigen guards sturen en dat kan zo’n systeem onbetaalbaar maken voor de meeste mensen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES