zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijJörgen Raymann in Suriname voor motivational sessies

Jörgen Raymann in Suriname voor motivational sessies

-

Does Travel - naar Suriname

Jörgen Raymann is momenteel in Suriname voor het verzorgen van motivational sessies onder de naam ‘In 2 Uur je PHD met Jorgen Rayman’. De eerste sessie vind plaats op 3 augustus en de tweede, de volgende dag 4 augustus.

 Raymann verzorgt motivational speeches op maat voor organisaties, overheid en jongeren. Als motivational speaker presenteert hij bij optredens in het bedrijfsleven en bij maatschappelijke organisaties hoe je succesvol doelen kunt bereiken. Passie, focus, overzicht, betrouwbaarheid en kennis zijn zijn keywords.

Hij gelooft in de kracht van mensen. Goed en verstandig zelfleiderschap is volgens hem de sleutel naar succes. “Met zelfleiderschap krijg je de macht over jouw gewoontes en dat zorgt ervoor dat jij je P.H.D. (Passion Happiness en Drive) kan vinden”, aldus Raymann.

Hij is sinds 2020 actief betrokken bij Lenard & Lenard, als Chief Inspirational Officer.

opening
Fernandes Express
BODO Party

7 REACTIES
 1. Wat goed dat Jürgen zijn bekendheid gebruikt om iets te doen voor de mensen in zijn vaderland.
  Ik hoop dat deze bijeenkomsten druk bezocht worden en dat het niet hierbij blijft om normen en waarden en ethiek een fundament in de bevolking te geven op weg naar een beter mooier en vredelievend Suriname! Thank you 🙏 Jürgen


  gemodereerd
 2. Een goede opleiding bij erkende opleidingen door goede/ bekwame goeroes, deskundige en ervaren personen
  met de juiste middelen en leermiddelen materiaal.

  Dit begint op jonge leeftijd vanuit huis/ gezin, schoolopleiding tot de univerditeit, buiten deze paden, sport en spel, culuturele en spiriuele wegen, mensen met andere opleidingen, die je ontmoet, eigen studies uit boeken van deskundigen, trainingen, toepassingen en groeien.

  Wat belangrijk is dat je deze zaken in de praktijk ksn toepassen en uitdagingen aan gaat.

  Als ik naar de Surinaamse Mij kijkt zijn er heel veel
  uitdagingen, maar de mentaliteit vd Surinamers is ver onder de maat om deze aan te durven, waardoor zij die kennis hebben blijven vast roesten en op hun borst kloppen met hun buitenlandse opleidingen of gekochte opleidingen en niets van bakken in het bedrijfsleven, produktie – en exportondernemingen, de natuurlijke rijkdommen vh land, oa toerisme, goud, hout, zeevisserij.

  Ze willen allemaal voor de overheid werken, in dure zware auto’s met geblindeerde ruiten rijden.

  Surinamers zullen hun mentaliteit moeten veranderen, Goed gedrag moeten leren, goede opleiding en praktijk moeten volgen, ook aan hun persoonlijke eigenschappen die bij een bepaalde beroep past hard te werken, handen uit de mouwen steken, in hey modder, oerwoud, op zee, in de velle zon, regen, enz.Maar dat willen ze niet doen.

  Surinamers zijn oerlui en velen zijn oerdom, ongeletterd ( lezen, schrijven, rekenen, enz).

  Zie het gedrag van vele mannen uit een bepaalde etniciteit, die bij vele vrouwen kinderen verwekken, alleenstaande moeders, kids noemen de stiefvaders oom, ( jules, stan, john, rudie, guno, robby, ronny, leo, ro, adolf, hugo, d, tante es, tante surlie, tante jenny, ) halfbroers en half zussen en de kids die door gaan met deze leef methode en mentaliteit.

  Er zijn gelukkig etniciteiten die van huis uit het gezin als de hoeksteen vd samenleving zien en wat Confusios zei, goede gezinnen maken goede families, goede buurten, steden, maatschappijen enz. Een betere wereld.

  Maar Confucius is geen Lenin, Stalin, of dictators van moslimlanden, culturen of het kapitalisme of het induvidu dat het beste uit zich moet halen, iit zijn aanleg, intelligentie, persoonlijkheid en de uitdagingen durf aan te gaan. Het geld en de doelen en die landen, moeten je dat ook
  aanbieden.

  In Suriname of de wereld krijgen niet maar de aller beste die mogelijkheden
  om het beste uit zich zelf te halen,
  maar speelt, waar je wieg heeft gestaan, wie is je vader en wie is je moeder, macht en geld, afkomst, kleur, enz ook een rol.

  Suriname heeft nog een lange weg te gaan.
  Jorgan Raymann draagt met zijn kennis, skills, successen, nederlagen, enz een steentje bij om
  Surinamers op weg te helpen naar succes.

  Succes heeft vele vaders, de mislukkeling is steeds de wees.


  gemodereerd
 3. Vertel ze Raymann dat succes de allerbeste motivatie is. Zelfs het allerkleinste succes (gewenste resultaat) geeft de mens heel veel energie en positiviteit.


  gemodereerd
 4. Alweer een ouwe jongens krentenbrood club. Alleen zijn er nu zwarten ertussen.

  “Wij geloven in mensen”.
  Wat nu als die mensen niet in zichzelf geloven.

  Nou goed, ze zijn daar waarschijnlijk niet zo ver, hoewel ik dit betwijfel.
  De traditionele dingen weten ze heus wel, alleen vinden ze de First Lady interessanter dan hun eigen toekomst.
  Bemoeizuchtig volk.


  gemodereerd
 5. Ben in deze toch wel de pessimist. Begin allereerst bij mentaliteitsverandering/ombuiging en bewustwording. Hopelijk neemt hij deze zaken ook mee.


  gemodereerd
 6. Kosten voor training 100 us. Wie kan het betalen in Suriname? De toplaag.
  “Ouwe jongens krentebrood club” zeer zeker.


  gemodereerd
 7. De volgende punten zijn ook van belang:

  Klantvriendelijkheid
  Eerlijk en betrouwbaar
  Hoe wordt ik geen dief


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES