dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJeugdige roofverdachte (16) aangehouden na groepsberoving

Jeugdige roofverdachte (16) aangehouden na groepsberoving

-

Does Travel - naar Suriname

De 16-jarige Chimezie E. is zaterdag door de politie van Uitvlugt in verzekering gesteld, wegens beroving van een mobiele telefoon van een andere jeugdige aan de Lalla Rookhweg in Suriname.

Volgens de benadeelde was hij naar de Hermitage Mall. Hij werd op het terrein van TBL-Cinema aangevallen door een groep van bijkans zeven jongens. Ze beroofden de jongen van zijn zaktelefoon en daarna vluchten ze weg.

Eerder op dag had een groep op dezelfde locatie al een beroving gepleegd. De daders waren na de beroving allen weggerend. Bij de tweede beroving van de telefoon werd alleen Chimezie aangehouden.

Hij geeft toe, dat de groep een beroving heeft gepleegd en dat de buit bij een van de andere jongens van de groep is.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Hij is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken. Aan de opsporing van de overige verdachten wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Ai dit is dus het resultaat van wat bouterse heeft achter gelaten. een volk zonder opleiding, zonder perspectief. Op een gegeven moment zien ze geen uitweg meer en gaan dan roven en verkrachten. Als deze jongens een opleiding hadden gehad dan zouden ze nu kunnen studeren en het land kunnen helpen opbouwen
  Bouterse bedankt


  gemodereerd
 2. Het zijn jongens die net uit het ei zijn gekomen, en
  nu dit al. Het zijn toekomstige DNA leden en President,
  kandidaten van Su. Deze soort jongens gelijk steriliseren,
  ze moeten de kans niet krijgen, om zich te vermenigvuldigen!
  Er komen namelijk alléén criminelen uit!!!! ”Dat hebben we al genoeg in Su”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Dit geboefte moet met strakke hand normen en waarden bijgebracht worden. Ze moeten leren dat ze met hun vieze poten van andermans spullen moeten afblijven. Ze moeten voor langere tijd opgesloten worden. Gratis kost en inwoon, maar ze moeten als tegenprestatie (leren) werken. Overal is hoog wied. De stad wordt dagelijks vervuild. Noem maar op! Laat dit tuig de rotzooi opruimen. Geef ze herkenbare kleding. Dan wil ik zien dat ze zich niet meerdere keren gaan bedenken vóór ze weer een strafbaar feit plegen.


  gemodereerd
 4. Kisie mooi, ga meer beroven? Als jij mijn zoon zou zijn dan had ik als moeder zijn een pamflet op je lijf opgehangen. Ik ben een die jullie moeten oppassen voor mij en m’n vrienden. Jongens gaan jullie je school afmaken. Ga geld verdienen op een eerlijke manier. Jullie zijn de toekomst van mooi SU en NIET DE TOEKOMST VAN DE ROVERS. Als zeg ik jullie met Su gaat het momenteel niet goed. Sla jullie handen bij elkaar. Ga bij ministerie van openbaar werken of de president of vice president dat wij de toekomst zijn van ons mooie Suriname. Ten eerste willen jullie vragen of jullie werk voor ons hebben, wij willen Paramaribo allereerst onderhouden dat SU moet blinken. De trottoir moet netjes zijn geen losse tegels, geen slenter vuil, geen wild plassers zodat wij Surinamers Suriname een veilig, schoon stad hebben voor onszelf maar ook meer aantrekkingskracht voor de toeristen uit Europa, Amerika, China, Turkije etc. Dat iedereen veilig op straat lopen. Dus wij worden na schooltijd BOA’s. Hoe vinden jullie ons idee en enige wat willen als ondersteuningers van Suriname een telefoon en kleine bijdrage. Waarom een telefoon? Als iets gebeurt tijdens ons werk kunnen wij elkaar helpen. Wij zijn de toekomst van Suriname. Als ouderen de stad niet netjes kan achterlaten en niet meer beroven. DM kunnen wij jongeren hun wijzen wat net- en beleefdheid is en jullie doelen zijn. Wij kinderen moeten leren van ouderen, maar nu gaan wijde rollen omdraaien, SU is ons toekomst.


  gemodereerd
 5. zijn dit de jeugd van de toekomst , nou wij zullen het einde van Suriname niet mee maken , maar zij zullen ervoor zorgen met hun bendes en gesteund door ddb(ddb heeft de jongeren op geroepen om de wapens op te pakken) dat Suriname definitief een land wordt waar niemand nog kan wonen


  gemodereerd
 6. @ Anita

  BOA,S ik weet wat het is, in Su denken ze misschien dat het
  een soort slang is.( De Intelligente daar gelaten.)
  Het is toevallig ook zo, Boa constrictor !!!!!
  In Su zijn ze juist anders, in hun zee van vrije tijd gaan ze
  juist roven, verkrachten en mensen oplichten etc etc.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. Crimineel foetus in moeder buik. Lijkt noord -korea wel alles gebeurt in groep geprogrameerd robot leven als robot geen verstand maar door groep als machine robot geprogrameerd zonder chip in hun kop! Lachen, praten, lopen etc zonder hoofd of hersenen.


  gemodereerd
 8. Hoe wil je kinderen normen en waarden bijbrengen als wij in Suriname misdagers, moordenaars, schurken, dieven, rovers, oplichters kiezen als onze leiders;voorbeelden.


  gemodereerd
 9. Het was natuurlijk geen moment in hem opgekomen dat hij wel eens gepakt zou kunnen worden en wat dan?
  Zijn roversgroepje komt hem nu echt niet redden!
  Misschien dat ze wat vaseline voor hem hebben.
  Opa Doelie is misschien een betere plek dn zijn roversbende.


  gemodereerd
 10. Gang vorming moet tegen gegaan worden. Ja de economie is slecht. Maar deze kinderen moeten de aandacht hebben van de gemeenschap voordat ze de volgende stap doen. Bijvoorbeeld een huisinvasie.

  Maak van de aanhouding van Chemezie een nieuw begin voor hem. Zet hem in een rehabilizatie programma. Geen geld ervoor? Maak er een door innovatie. We kunnen ons geen hard core criminelen veroorloven.


  gemodereerd
 11. hij maakt een afweging
  drie jaar cel/misschien wel vrij met hulp van Nipte en de omgekochte officier van Jus tietie
  of een mobieltje. Drie jaar is te doen denkt hij voor een mobiel, buiten heb ik tioch niks te doen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES