BEP Jongeren Forum gaat op verkiezingstoer

5
BEP Jongeren Forum gaat op verkiezingstoer

De BEP Jongerenraad onder leiding van Winston Adaba heeft het besluit genomen de komende tijd het pad van de verkiezingstoer op te gaan. De werkarm genaamd BEP Jongeren Forum, onder leiding van Sinclair Westenburg, is ingeschakeld om landelijk Surinaamse jongeren te interesseren voor het lidmaatschap van de politieke partij in Suriname.

Begonnen wordt in Paramaribo, waarbij de BEP Jongeren zich hebben opgedeeld in Jongeren Paramaribo noord, zuid, oost en west. De taak van de BEP-jongeren bestaat uit het werven van nieuwe leden voor de partij. In het afgelopen weekend hebben de jongeren van Paramaribo zuid zich begeven naar de residentie van BEP-voorzitter Ronnie Asabina te Marchalkreek in Brokopondo.

Ruim 30 jongeren zijn daar gemotiveerd, geïnstrueerd en handvatten aangereikt om hun taak van nieuwe ledenwerving goed te kunnen uitvoeren. De inleidingen werden gehouden door voorzitter tevens DNA-lid Asabina en zijn collega DNA lid Remy Kanape. Gewezen is op de mogelijke valkuilen binnen de verkiezingstoer en de jongerenpropaganda.  De geschiedenis en filosofie van de BEP partij zijn onder andere aan de orde gekomen.

De jongeren zijn door de inleiders ook op het hart gedrukt onverschrokken en standvastig hun ledenwervingscampagne uit te voeren, aangezien stoorzenders en moddergooierij een onderdeel zijn van Surinaamse politieke campagnes. Ook is gewezen op de actuele BEP-ondersteuning van het Organic Movement protest tegen de huidige regering aangezien algehele beleidsombuiging van de regering op ondermeer het gebied van nepotisme, corruptie en armoedebestrijding van de regering noodzakelijk is om het schip van staat een goede koers te doen varen.

Sinclair Westenburg heeft te kennen gegeven dat de BEP-jongeren van Paramaribo zuid enthousiast hebben gereageerd op de motivatie sessie en veel vragen hebben gesteld.  De jongeren Somiera Weewee en de heer Russel Makwasie hebben ook het woord namens de jongeren gevoerd.


5 REACTIES

 1. Zo grappig dat zij opeens politiek bewust gemaakt worden. De BEP is een ordinaire beweging die zich altijd tegen de democratische Staat gekeerd heeft en altijd resolutie’s tegen de regering gesteund heeft. Het si dan ook een zeer racistische Beweging die niet opkomt voor alle Surinamers maar alleen opkomt voor de creolen. En laten nu juist de Creolen zijn die dit land geruïneerd hebben. Wat willen deze jongeren ? Een dik salaris tot aan het graf zonder ooit iets voor het land gedaan te hebben ? Laten ze, als deze creolen echt van dit land houden, landbouwers worden.
  gemodereerd

 2. Hopelijk zijn jullie betere sprekers dan jullie voorzitter. Blablablabla jaaaaaa. Blablablabla jaaaaa.
  gemodereerd

 3. Geschiedenis van bep is backup ndp, verder niets bijzonders. Morgen zullen ze weer klagen dat ze geen subsidie krijgen, pfff.

  Een nieuw kiesstelsel heeft geen haast. Er zijn andere prioriteiten miss D-Achttien ‘91.
  Het volk heeft honger tok!

  Ze zitten allemaal te azen op een stoel. Als je al tig jaren bestaat en nooit hebt mogen regeren, behalve ‘aan wal’, DOE jezelf een genoegen en hef jezelf op. Dit geldt voor alle kleine partijen, ook die met 1zetel, jullie belemmeren de boel.

  Mocht het kiesstelsel onverhoopt toch nog worden aangepast, dan ook de eisen voor dna-leden aanscherpen. Schoon blazoen en een geaccrediteerd hbo-diploma.
  gemodereerd

 4. wordt niets , de bep is ook een boevenbende en reken erop dat vooral hier in Paramaribo velen niet zullen luisteren naar de bep jongeren , velen zijn niet vergeten bep dat jullie ja knikkers toen in de dna zaten tijdens bouterse 2 , ook schuldig zijn aan het stelen van volksgelden en dat elke leningen met torenhoge rente genomen werden , en jullie hebben hoefdraad ook laten gaan
  asabina je zal de jeugd van de bep als ze door Paramaribo lopen teleurgesteld terug verwachten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.