donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit cellenhuis Santodorp ontvluchte arrestant aangehouden in Brokopondo

Uit cellenhuis Santodorp ontvluchte arrestant aangehouden in Brokopondo

-

Does Travel & Cadushi Tours

De ontvluchte arrestant Glenn K., die donderdag uit het cellenhuis van politiebureau Santodorp was ontvlucht, is zaterdagmorgen door de politie van Atjoni aangehouden.

De 28-jarige arrestant wordt verdacht van inbraak, diefstal en vernieling. De man had een opening in de toiletruimte geforceerd om te vluchten.

Naar verluidt is het de zoveelste keer dat arrestanten via dezelfde opening kans zien om te vluchten. Daarvoor waren er geen adequate maatregelen getroffen, waardoor binnen twee weken drie arrestanten zijn ontsnapt.

Op zaterdag 16 juli zijn Arnold Koedoe alias Kapasi en Batistoeta Finisie alias Bouw ontsnapt uit het cellenhuis. Deze arrestanten zijn nog voortvluchtig.

Intussen heeft de leiding van het Korps Politie Suriname na aantal ontvluchtingen alle arrestanten overgeplaatst naar verschillende cellenhuizen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Brokopondo? Dan is het dus iemand die op de VP lijkt en hij maar klagen dat er zoveel mensen in de gevangenis zitten, die op hem lijken.
    Logisch toch. VP je moet je mensen leren om zich in de stad te gedragen en geen stoute dingen doen. Geef ze een inburgeringscursus en hopen dat het werkt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES