Randal Haakmat ook winnaar CAC junior U-23 klasse

1

Randal Haakmat is zaterdag ook winnaar geworden van de Bodybuilding Junior U-23 klasse van de 49ste Centraal-Amerikaanse en Caribische bodybuilding- en fitnesskampioenschappen (CAC) op Barbados.

De Surinaamse bodybuilder komt vandaag voor het eerst als een pro in actie tijdens de Roger Boyce Elite Pro in de Classic Physique klasse. Eddy Wilson, Soepe Koese, Fabian Wehl en Militia Galimo komen vandaag ook in actie voor Suriname.

Haakmat eindigde vrijdag reeds op de 1ste plaats in de Classic Physique categorie. Hij is hierdoor nu Centraal-Amerikaans en Caribisch kampioen.

De overwinning leverde Haakmat meteen ook een pro card op. Hij is momenteel de jongste Surinamer die deze prestatie heeft neergezet.


1 REACTIE

  1. Dit kan hij in zijn cv plaatsen en verwijzen in Google op het internet. Dit staat bij het onderdeel sportprestaties wel zeer goed op je cv. Niemand pakt je dit meer af en is een feit.

    Gefeliciteerd

    Surinamers hebben goede voorbeeldfiguren nodig, waar naar ze kunnen kijken en ook deze pad bewandelen. De beste te willen zijn in wat je ook doet, opleiding, werk, sport, enz.

    Hij heeft de republiek Suriname en de Surinamers, de 4 kleur op de wereldkaart/ regiokaart gezet.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.