Bouterse: ‘NDP ondersteunt de protestacties van deze jonge mensen’

50
Bouterse: 'NDP ondersteunt de protestacties van deze jonge mensen'

Tijdens een drukbezochte Kadermeeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in partijcentrum Ocer, heeft voorzitter Desi Bouterse de partijleden opgeroepen om de protestacties van Team Organic te ondersteunen. “NDP ondersteunt de protestacties van deze jonge mensen”, zei Bouterse.

De NDP-voorzitter droeg een shirt met daarop de eerder door hem uitgesproken woorden ‘Volg…! sai psa tap a schaakbord!“. Hij draaide zich om, om dit te laten zien. Dit tot grote hilariteit van de aanwezigen. “Wij steunen onvoorwaardelijk de mensen die met de protestacties bezig zijn”, aldus de partijleider.

“We zijn nog bezig om te kijken wanneer er een moment komt, wanneer ik njèh ga zeggen…. Het moment wanneer u ‘njèh’ hoort zal een andersoortig moment zijn. Want ze zijn komen zitten met leugens, maar wij gaan ze weghalen met de waarheid”, aldus Bouterse refererend aan de Surinaamse regering.

De live-uitzending van de bijeenkomst is hier terug te zien.


50 REACTIES

 1. Ach.. de veroordeelde drugsdealer en moordenaar was weer lekker aan het stoken en dreigen. Daar is hij goed in, maar zodra het over serieuze dingen gaat is het enige wat hij kan uitbrengen: “tralala”. Mensen die zich nog laten beïnvloeden door deze seniele oude man die duidelijk weer teveel drank ophad, hebben daadwerkelijk poep in hun hoofd. En als NDP;ers gaan joinen dan wordt het leuk voor Maisha Neus om hand in hand met ze te lopen. Ze heeft immers jaren tegen de NDP geschopt.
  gemodereerd

 2. we hadden al eerder een reactie geplaatst bij fake nieuws over l.brunswijk , maar echt mensen dit hele protest gebeuren is opgezet door de ndp , en die ndp dna leden zeiden een paar dagen geleden nog in monde van die parmessar dat de ndp zich niet zal bemoeien met de protesten , mensen nu zie je toch dat die paarsen het volk opjutten zodat deze regering kan vertrekken , en zij weer aan de macht komen en verder kunnen stelen , en let dan op , die hoefdraad zal als een held weer binnen gebracht worden , mensen echt deze duivel ddb met zijn volgelingen zullen Suriname voor eens en altijd vernietigen
  gemodereerd

 3. De NDP gaat nu het protest proberen te kapen of was het al een vooropgezet plan om de zaak van DDB te vertragen…

  Ze moeten niet vergeten dan ze in 2020 zijn weggestemd door de meerderheid. Gaat de meerderheid dit accepteren?
  gemodereerd

 4. De ndp is n gevaarlijke sekte verworden. Duidelijk dat ndp achter de schermen deze actie regiseert. Je moet wel stekeblind of onderontwikkeld zijn om dat niet t zien.
  Doel? Hou de sekteleider uit de gevangenis door chaos t creeren.
  gemodereerd

 5. Dit was te verwachten !

  Al eerder was al aangegeven dat alle paarse vakbonden, die tussen 2010 – 2020 de toilettepot van bullshit Bouta aan het poetsen waren, lopen sinds het aantreden van de nieuwe regering te klagen en te demonstreren. Eerst afzonderlijk van elkaar nu gezamenlijk zogenaamd onder de noemer van “het volk”.

  Bullshit Bouta, die hoog bejaarde volksoplichter, is dus nog steeds voorzitter van de Nationale Dagu Partij ! Vreemd / hypcriet van mensen als Pakkitow en Maisha Neus om aan de ene kant te roepen dat politiek Suriname verjongd moet worden maar aan de andere kant de Nationale Dagu Partij, die nog steeds geleid wordt door criminele oud militairen, te steunen !

  Het zijn alleen de paarse paniekzaaiers die sinds het aantreden van deze regering stennis maken en opruiend bezig zijn !
  De Nationale Dagu’s weten al 40 jaar te profiteren van kortzichtige mensen die ook nog eens kort van geheugen zijn.

  Landgenoten, laten we eerlijk zijn en naar het geheel kijken. Suriname heeft na de NDP- echec / -ramp, ook te maken gehad met andere mondiale rampen en crises !
  Deze regering heeft blunders gemaakt en zal nog meer blunders maken. Maar het is unfair om alle blunders dezelfde kwalificatie te geven als bewuste oplichting o.i.d.
  ZIE DE VERSCHILLEN !
  De Nationale Dagu’s zijn constant bezig met het veroorzaken van een storm in een glasje water alleen voor eigen gewin !
  Let wel, deze paarse poepzakken hebben 10 jaar aansluitend geregeerd maar wat hebben zij bereikt en wat hebben zij veroorzaakt ?
  De zogenaamde paarse demonstranten zijn nog steeds ernstig onderontwikkeld en behoren nog steeds tot het uitschot !
  Vergeet ook niet dat bullshit Bouta samen met zijn family and friends al jaren ook wapens steelde van het Nationale leger !
  Als wij dus feit en fictie weten te onderscheiden dan kunnen wij zien wat terecht en onterecht is !
  Politiek gezien kunnen we kijken welke deskundigen en welke intelligente mensen welke partij onderdteunen. En hier is ook weer het verschil te zien met de Nationale Dagu Partij die alleen ondersteund wordt door criminelen, oplichters en witwas bedrijven !

  Vernietigen is makkelijk maar opbouwen kost doorzettingsvermogen en volharding !
  Pasensi na wan bita bon.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 6. Het volgende bericht zal zijn dat politieke partijen als PALU, A20, HVB, BEP en andere paarse poepluiers ook het protest zullen ondersteunen.

  Beste zwevende landgenoten,
  Laten wij leren uit onze geschiedenis !
  De Surinaamse ezel stoot zich al 40 jaar aan dezelfde steen !

  Jij bent toch ook slim.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 7. Jij met de waarheid,??? Jij, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar en veroorzaker van ALLE ellende van Suriname, jij en jouw paarse criminele roversbende, moet de laatste zijn, om jezelf smoelwerk open te maken.
  Dit wat er nummer gebeurtenissen, komt uiteindelijk de verwrongen brein van jullie, paarse djamoe edes.
  Dus val dood, oude seniele gotrofather met je, njeh
  gemodereerd

 8. Deze demagoog had al lang onschadelijk gemaakt moeten worden. Stap voor stap wordt Suriname een dictatuur. Vindt de Afro niet erg want juist in een dictatuur wordt voor hen gezorgd …
  gemodereerd

 9. Zeer goed gecoördineerde actie die al weken lang werd voorbereid om de regering via massale acties en intimidaties naar huis te sturen. De achterban van de NDP is het arme deel van de bevolking en heeft vooral geleefd van de miljarden leningen tijdens de NDP regering. Het maakt dit deel van de Surinaamse gemeenschap niet veel uit van waar het geld komt, als ze maar op dezelfde voet door kunnen gaan. Wij moeten niet vergeten dat de grote drugsbaronnen in de afgelopen 2 jaar behoorlijke klappen heeft gekregen en deze groep kan het beste gedijen onder een NDP regering. Machtsovername door de NDP via Organic Movement is dus al in gang gezet en dit is een grote klap in het gezicht van de beter opgeleide mensen en weldenkende burgers van Suriname.
  gemodereerd

 10. Bouta, je lult voor de zoveelste keer slap, jo poppenblazer.
  Organic movement afgeleid van purple movement. Nationaal dialoog…allemaal idem terminologie ……
  En gentle wil alle voordelen vandaag jou weghalen voor de resterende van je seniele leven…of versprak hij zich gisteren voordelen die 100 mensen?????
  Niemand wil een dialoog. Want jijzelf als paarse dia,heeft ALTIJD gelogen. Net als de rest van jouw paarse rattenbende.
  En nu heb je andere paarse pionnen op het schaakbord naar voren geschoven: kwik, kwek en kwak en die domme panka erbij, de 4 topclowns.
  Ze kunnen liever toneel gaande spelen. Want een verdere carrière kunnen ze vergeten, die anarchisten.
  gemodereerd

 11. Desi heeft zijn eigen ( persoonlijke) agenda.Gebruikt de domme massa om zijn straf te ontlopen.Hij ziet het aankomen.Heel veel succes.afgelopen 10 jrn was het trailer.Nu zie je de echte voorstelling.Gratis pakket, Njang dringi presiri oeng bing lobi. Wie gaat de schulden betalen. De staat (zittende regering).dwz het volk.
  gemodereerd

 12. Ndp je hoeft niet te gaan want we willem jullie NOOIT meer. Door jullie dieftigheid zitten we in de shit. Jammer dat door leden van Organic movement een oproep is gedaan aan politieke partijen om de aktie te komen steunen. Ik kijk nu met hele andre ogen naar het hele demonstratie gebeuren….het boeit me niet meer wan nu zie ik dat oude politieke partijen WEER over de ruggen van de arme bevolking zichzelf weer aan de macht proberen te wringen. Ik heb voor mezelf al besloten dat ik NIET meer de straat op ga om te demonstreren….ik bem geen ezel die zich voor het karretje van vam oude politieke partijen, en helemaal niet voor de NDP, laat spannen. Jammer maar ik trek me terug.
  gemodereerd

 13. Beste famiri, als de aanhangers van deze landverrader nuchter worden en hun pinda hersenen laten werken en nagaan wat voor ontwikkeling deze man Sur. heeft gebracht,… dan is het niets & nada. Gruwelijk hoe geil dictators blijven op macht. Het is haast demonisch hoe deze man passie preekt.

  Gado epi wi, want wo dede ef bauta & co make a comeback.
  gemodereerd

 14. Zielige kippen hier.
  Allemaal van de regering schijten im hn broek. Ene steelt meer dan andere.
  Als we over drugs mensen willen praten kunnen we in top van de regering beginnen.
  Onder deze regering is er meeste drugs naar Su gekomen.
  Met een slapende minister van juspol. Su komt binnenkort op zwarte lijst. Let op mn woorden
  gemodereerd

 15. Er zijn genoeg eerlijke Surinamers, die terecht kritiek hebben op de huidige regering. Maar elke oprecht kritische Surinamer zal niet blij mogen/moeten zijn met de ondersteuning van DiDiBri. Ik ben daarom benieuwd naar de reactie van Team Organic. Zal Organic de geur hebben van onze Surinaamse ‘Bromtyi Dyari’ of zullen ze dezelfde geur van eigen belang en dood en verderf verspreiden als het clubje geleid door de massamoordenaar DiDiBri?
  gemodereerd

 16. De amusementswaarde van Bouterse is gedaald to 0,0%
  Simons heeft ook gesproken maar wel op de verkeerde plaats, je had je zetel moeten houden en legaal oppositie in het parlement moeten voeren.
  Het zelfde geldt trouwens ook voor Bouterse.
  zijn eerste strategie: regering valt in 100% failied
  Tweede strategie: jaag de nieuwe regering op kosten door aale gelden weg te maken en dan ook nog iedereen die nog geen werk had ambtenaar te maken, ook failied
  volgende strategie was Brunswijk terug kopen, ook faiiled
  volgende strategie alle beloofde en achterstallige betalingen zoals AKD, TWK, inflatie correctie enz via de NDP gelieerde vakbonden in 1 keer claimen, ook failed

  wat o verblijft zijn rellen organiseren, dit heeft de president aan zich zelf te danken.

  president krijgt een tweede kans, beloof aub niks meer maar lever wat je al eerder hebt beloofd dan komt het goed.
  breng het internationale reisgebeuren tot een absoluut minimum waardoor ook deze argument wegvalt bij de relschoppers.
  je problemen zitten in Suriname en houd een “wekelijks gesprek met de president” waarin je zelf verteld hoe het gaat en wat er gaande is.

  de getto’s zijn van 2010-2020 alleen maar gegroeid dus is hiermee het falen van de regering Bouterse duidelijk geworden.

  hopelijk krijgt Simons het bewijs komende week dat de rechterlijke macht, onafhankelijk en onbevreesd functioneert en blijft 20 jaar gewoon staan want er is immers niks geleverd of gedaan door Bouterse.
  gemodereerd

 17. Ezel, niet de NDP gaat zich ermed bemoeien maar de aanhang van NDP gaat indersteunen. Zijn het geen Surinamers die oik zien hoe rdgering Chan/Brunsue steelt en rooft en nog niets hft gedaan voor het land. Gedn geld, wat is uit centrale bank geroofd, waar gaan de gelden van Staatsolie??
  Wie hft getekend voor de lening met de Italiaanse maffia??
  Kraters op de weg maar iemand mkt railing vr OW. Halen ze de mooie palmen weg om andere dooie bloeman te planten.
  gemodereerd

 18. Degene die ‘schijt’ in navolging van jou chique vocabulaire, is bouterse. Dit keer is het menens, hij gaat de cel in.
  Daarom haalt hij alles uit de kast; hij ging al eerder over lijken. Er is helemaal niets verandert.

  Jij debbie en vieze clique zijn misbruikte pionnen op een schaakbord.
  Uiteraard gerangschikt in volgorde van ras-hond; family & friends & oppositie & de mofinawan’. De ongegeneerde, veroordeelde drugsdealer en meervoudige moordenaar als koning van de onderwereld.
  gemodereerd

 19. Dit dus: “ Jammer dat door leden van Organic movement een oproep is gedaan aan politieke partijen om de aktie te komen steunen. ”, is geen verassing.
  Oké duidelijk!

  Wie gaat strax naar kwaku.
  Tent waterkant, naast die worst-man en tegenover de biertent. Dan kunnen we vergaderen over de te ondernemen stappen….

  Is een geintje hoor 😛😂
  gemodereerd

 20. De rattenvanger van Hamelen. Het volk staat nu op een kruispunt. Het wordt nu een alternatieve route naar een ander doodlopend pad geboden. Het enige verschil is dat dit pad is overwoekerd met meer doornig struikgewas, sluwere vossen, meer valstrikken, meer struikrovers, meer aasgieren en meer anaconda’s die het laatste beetje lucht uit hun lijf zullen persen. Degenen die tijdens de vorige tocht geen oogkleppen ophadden, zouden dit pad moeten herkennen. Want hier zijn ze al eerder geweest. En ..we blijven maar dolen (doelloos, richtingloos rondlopen, dwalen), Mijn pessimistische inschatting is dat dit lot nog ettelijke generaties Surinamers is beschoren.
  gemodereerd

 21. Deze man mag nooit meer aan de macht komen. Een van de eisen van de demonstranten zou moeten zijn dat criminelen, bankrovers, drugsdealers en natuurlijk pathologische leugenaars die van alles en nog wat hebben beloofd met een resultaat van 0,0 nooit meer in de regering zitting mag nemen.
  gemodereerd

 22. Ik snap niet dat iemand die voor moord en drugs veroordeeld is nog vrij kan lopen.
  Mensen opzet tegen de staat suriname.
  Als hij het volk van Suriname lief heeft breng die 5.4 miljard USdollars terug inclusief Hoefdraad. Dan heb je recht van spreken ddb
  gemodereerd

 23. Liever een zielige kip dan hersenloze paarse, helaas kan ik je niet met ezels vergelijken, want ezels zijn nog waardig.
  gemodereerd

 24. ddb is:

  – crimineel, moordenaar,
  – grootste misdadiger van Suriname sinds na 25 November 1975,
  – couppleger van 25 Feb 1980,
  – 8 Dec 1982 moorden op 15 anders denkenden,
  – Moiwana 86 moorden, gewijzigde amnestiewet 2012,
  – de staatskas van Suriname 3 keren te hebben leeg geroofd,
  – heel hoge / grote schulden met hoge renten bij buitenlandse crediteuren,
  – schandalige zelfverrijking/eigenbelang,
  – belangen in de cambio’s, domeingronden gelden, goud, hout,
  – weg jagen van Alcoa/Suralco ea ondernemingen uit Suriname,
  – de politieke partij ndp opgericht en zich verzekerd te hebben van mensen die naar zijn pijpen dansen/criminelen voor zijn eigen belangen, uit de gevangenis te blijven/zie amnestiewet 2012,
  – SLM als Privé bezit te gebruiken en met heel grote schulden opzadelen,
  – Surinamers in heel grote armoede en heel grote ellende laten bewust te laten komen,
  chaos in Suriname veroorzaken,
  – grondwet en internationale verdragen vertrappen,
  – mensen bang maken, oppakken, bedreigen, Surinamers laten verdwijnen,
  – radiostations en krantenondernemingen in brand steken,
  – contacten voor zich zelf hebben met dictatoriale landen, Cuba, Venezuela, Rusland, Equatoriaal Guinee, moslimlanden die dictaturen zijn en hun eigen bevolking Surinamers onderdrukken en alle rechten ontnemen en in grote armoede laten leven,
  – van Suriname een dictatoriale land te willen maken, zoals Rusland van Poetin, Cuba, Venezuela, Equatoriaal Guinee, enz.
  – Internationale betrekkingen met democratische landen in de regio en de wereld tegen gaan,
  – computers en bestanden weg bij Financiën en CBVS,
  – dure dienstauto van het land voor zichzelf toegeëigend en ze rijden er tot de dag van vandaag mee rond,
  – hebben grote ha domeingronden,
  – valuta op buitenlandse rekeningen
  – CBvS leeggeroofd en op sleutelpositieis nog nog steeds ndp-mensen die nog steeds bezig zijn met reçu’s en beroven deze bank
  – Waar is boefdraad
  – zie Surinaamse Postspaarbank, Surinaamse Bank, CBvS wat ndp-boeven daar hebben uitgehaald.
  – zie de ministeries, OW, Binnenlandse Zaken/
  – verloop vd verkiezingen van 25 mei 2020 hoe ze te telling in hun voordeel wilden zetten en dozen met stembiljetten wilden laten verdwijnen uit NIS,

  Surinamers let u op deze man die niets anders is dan een wolf in schaapskleding. Hij weet dat hij voor 8 December 1982 moorden de gevangenis is moet, maar probeert met zijn opgerichte politieke partij ndp met criminele vrienden/vriendinnen als hij in de gevangenis komt en deze partij weer aan de touwtjes gaat trekken zo toch amnestie te krijgen en uit de gevangenis te blijven. Deze man is met zijn eigen belang bezig.

  Surinamers let op u belangen, denkt u rationeel, wees kritisch en let u heel goed op uw eigen belangen. Zie wie u vanaf 25 Februari 1980, behalve de periode van 25 Mei 2000 – 25 Mei 2010, tot 25 mei 2020 in armoede en ellende heeft laten leven. Hij en gezin en zijn ndp-bende en paarse kakkerlakken hebben het gezegd, als ze aan de macht komen, de nyan a moni baka en maken van Suriname weer een dictatuur met banden met Cuba, Venezuela, Rusland van Poetin, dictaturen.

  – ddb, ddb-gezin, ndp-kliek, oa jenny simons, bouva, abdoel, alibux, jules wijdenbosch, misikaba, boefdraad, aloebaba, nooit meer in de regering van Suriname. Eens, maar nooit weer!

  U bent gewaarschuwd, tenzij ( zie bovenstaande punten in het bericht.

  Een huis kan je in 1 dag helemaal tot de grond vernietigen, maar de opbouw ervan kost geld/valuta, energie, kennis en ervaring om het weer na jaren op te bouwen.

  Dat het momenteel zeer slecht met Suriname gaat, komt door de ddb, ndp sinds 25 Februari
  1980. ddb en ndp proberen munt te slaan uit de zeer slechte situatie die ze zelf hebben gemaakt. Zie de bovengenoemde punten.

  Deze regeringscoalitie, onder leiding Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi van de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP), Ronny Brunswijk van de ABOP, Harold Rusland van de NPS, Paul Somohardjo van de PL, is bezig om Suriname uit de diepe dal die veroorzaakt is door de ndp, ddb-kliek te halen.

  De huidige regering werkt kei en keihard om orde te brengen in de chaos, leeg roven van de CBvS, het ministerie van Financiën, die boefdraad, aloebaba die bestanden en computers hebben beschadigd en vernietigd. Hun eigen ndp-criminelen zitten nog op sleutelposities in de CBvS, Financiën, OW, Binnenlandse Zaken, Politie en Justitie, het Leger, Doaune, Buitenlandse Zaken, enz. Zij veroorzaken chaos, stelen nog steeds uw gelden/valuta, enz.

  Wat er nu in Suriname gebeurt, komt door de ddb, ndp-kliek, het hele draaiboek, zie wie er voor aan lopen met luidspekers en in okselmouw shirt, korte broek, militaire hoofd bedekking tegen de zon, baddoek op de schouders om zweet af te vegen, enz.

  Ben ik nou zo slim of bent u nou zo dom?
  gemodereerd

 25. En daarom wil geen enkel fatsoenlijke investeerder / diaspora / buitenland investeren in Suriname !

  Zolang de paarse patjakkers invloed kunnen hebben in politiek Suriname en de Surinaamse economie beheersen gaat niemand investeren en blijft het alleen bij het bespreken van mogelijkheden zonder concrete acties !

  Mek Bouta nyan mi mars !

  Wij willen een clean Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 26. GUINNES BOOK OF RECORDS : DE oudste nog levende veroordeelde MOORDENAAR/DRUGSBARON van het CARAIBISCH GEBIED…Desire Delano Bouterse (Oorlogsmisdadiger)
  gemodereerd

 27. Als er een geschikte moment is, tijd en het moment om ddb op te pakken en op te sluiten is, is het nu.

  Oppakken en opsluiten in SB in afwachting op zijn definitieve veroordeling 20 jaren x 365 dagen -/- de dagen dat hij in voorarrest zat.
  gemodereerd

 28. Gaan de vakbondsleden van het AZP zich maandag aansluiten bij de organische Mongolen? Moeten ze niet voor de zieke mensen zorgen? Gewoon salaris inhouden voor de niet gewerkte dagen. Deze str*nt actie heeft niets te maken met de situatie in het land, maar is puur politiek en het domme volk laat zich als tamme schapen naar de slachtbank leiden. Boerikies, jullie zijn gewaarschuwd!! Zie ik tante Sidonia daar netjes zitten luisteren naar haar collega; ze zijn trouw aan elkaar; birds of a feather, always stick together.
  Mensen, nog een paar nachtjes slapen.
  gemodereerd

 29. Voor de garnalenhersens die telkens de etnische toer op gaan. Ben je vergeten dat in 1996 een grote groep VHP’ers is overgelopen naar de NDP puur vanwege financiëel voordeel.

  Wie door blijft zemeren met oude politiek en etnische verdeling heeft geen hart voor het land. Ongeacht je simpele burger of politieke pion bent. Zolang je die toer opgaat, ben je niets anders dan een kankergezwel dat zich wil uitzaaien over de samenleving.

  Een kleine staat als Singapore heeft geleerd van etnische verdeling, waarbij doden zijn gevallen in het verleden. Dat terwijl het een volledig AZIATISCH, etnisch en religeus diverse samenleving is. Dus kom niet met die onzin dat alle Aziaten vredig samenleven, zonder dat interventies nodig zijn.

  Suriname heeft een model nodig à la Singapore dat bestaat uit INCLUSIVITEIT en geen uitsluitsel binnen de samenleving. Ondanks dat de grootste bevolkingsgroep bestaat uit CHINEZEN, krijgen andere kleinere groepen dezelfde kans om zich te ontplooien. Zoals dat ook hoort binnen een vooruitstrevende samenleving. Suriname heeft daarom nog een hele lange weg te gaan wat dat betreft…
  gemodereerd

 30. Dave. Je hebt kleur getoond. Als je echt onafhankelijk bent. Sla je de steun van de nap af. Maar dat ga je niet doen. Bedankt voor de rotzooi die er nu is. We zijn nu een TOTAL FAILED STATE.
  gemodereerd

 31. Die sufferd van de NPS, de heer Rusland gaat bemiddelen als adviseur van de regering. Wat een grap. De NPS is medeverantwoordelijk voor de puinhoop die deze regering in 2 jaar gemaakt heeft. Woont deze sufferd van de NPS op een andere planeet en weet hij niet wat er allemaal mis gaat in dat land. Hij zit toch ook in DNA en de regering. Waarom heeft hij tegen de president en de vice-president niet gezegd dat ze geen familie en vrienden moeten voortrekken en op hoge posten plaatsen. Dat durft deze sufferd niet en wil hij gaan bemiddelen. Ziet die sufferd niet dat de koers in 2 jaar tijd van 7 naar 24 is gestegen. Ziet sufferd niet dat het arme volk honger lijdt.
  gemodereerd

 32. Ik zal nooit opmerkingen maken naar ras of cultuur heb mooie jeugd gehad nanni was je oma ik at tjoka Barra wat een leuke tijd vandaag Haat Hebzucht Verdeeldheid.
  Maar geef de president een kans alle deuren van samenwerking gaan open voor Suriname GEDULD.
  Terug naar PAARS einde Suriname
  gemodereerd

 33. BOUTA gaat op 29 juli a.s. dus NJEH zeggen. Doe het en dan zal je zien wat de gevolgen zijn. Deze zullen niet in jouw voordeel zijn. We zijn niet meer bang voor die bigi mofo van een seniele oude zuiplap, veroordeelde moordenaar en drugsgebruiker.
  gemodereerd

 34. Ik hoop dat de surinaamse bevolking het eens een keer door heeft dat je je land pas kan opbouwen als eerst de grote schulden die “paars” heeft achter gelaten af is betaald. Je kan je land niet opbouwen met alleen lenen en of alleen de regering alles laten betalen. Dat geld moet eerst ergens vandaan komen. Laat ze eerst overal belasting voor betalen. Dat is een begin.
  gemodereerd

 35. debby , weet jij wel wat maffia is , nou dat zijn paarse kippen , en ddb is de slachter , dus jullie liggen morgen op de grote markt onder de tafel
  gemodereerd

 36. Jullie hoeven niet raar te kijken, als deze (domme man)
  in jullie ogen, straks weer wordt gekozen door de domme
  massa! ”Want ze missen nu, hun gratis spullen van de NDP”.
  Het is toch lekker zonder niks te doen, teren op anderen die
  wel werken. ”Echt een stelletje Asoos, en dom volk man”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 37. Het grootste deel van Surinaamse bevolking is laag tot zeer laag opgeleid. er is maar een klein deel die zich goed ontwikkeld heeft. Het is daarom niet uit te sluiten dat bij nieuwe verkiezingen het dom volk, opnieuw een domme president zal kiezen.
  Wat ze aan den lijve zullen ondervinden, is dat ze tot het einde der dagen veroordeeld zullen tot de bedelstaf. Immers de Nationale Domme Partij is niet instaat om ontwikkeling of welvaart te brengen. Ze kunnen wel veel ondergang teweeg brengen. Dat hebben ze met 10 jaar wanbeleid duidelijk laten zien. Maar als je dom- en blind bent, snap je het niet en zie je het ook niet!
  gemodereerd

 38. Debby 24 juli 2022 Bij 13:53
  Ezel, niet de NDP gaat zich ermed bemoeien maar de aanhang van NDP gaat indersteunen. Zijn het geen Surinamers die oik zien hoe rdgering Chan/Brunsue steelt en rooft en nog niets hft gedaan voor het land. Gedn geld, wat is uit centrale bank geroofd, waar gaan de gelden van Staatsolie??
  Wie hft getekend voor de lening met de Italiaanse maffia??
  Kraters op de weg maar iemand mkt railing vr OW. Halen ze de mooie palmen weg om andere dooie bloeman te planten.
  ===========================

  Je zit gewoon pertinente leugens hier te verkondigen. Hoe weet je dat Chan of Brunsie staatsgelden hebben gestolen? Kan je dit bewijzen? Heb je dit bij het OM aangegeven?
  Waar is het bewijs dat er geld is geleend bij de Italiaanse mafia? Je verward de geld roof tijdens de vorige regering van de Centrale Bank door je afgod met de gelden die deze regering juist weer op het gezonde monetaire niveau probeert te brengen. Waarom denk je dat Suriname zo in armoede is geraakt? Dit komt echt niet door deze huidige regering.
  Als je er totaal niets van snapt, waarom neem je dan het risico om jezelf zo compleet mogelijk belachelijk te maken?
  Ik blijf het zeggen, zoek hulp en probeer te werken aan je trauma’s. Je hebt een vet probleem waardoor jij jezelf constant onsterfelijk belachelijk maakt hier….
  gemodereerd

 39. Smatje 24 juli 2022 Bij 20:21
  =========================

  Smatje, ik denk dat jij juist de dommerik bent om deze regering inhoudelijk te gaan vergelijken met de voorgaande waarvan bewezen is dat ze gestolen hebben en het land met 4 miljard schuld hebben achtergelaten. Je hoeft alleen maar te kijken wie er nu allemaal achter de tralies zitten en wie uit het land is gevlucht.
  gemodereerd

 40. De NDP is al vanaf het begin de aandrijver geweest van deze Organic movement. Wie denk je dat al die transporten controleerden? Dat kan nu niet meer hé? De Organic movement is nooit bereid geweest om in onderhandeling te gaan met de regering, ze hebben gezien hun onmogelijke eisen een totaal andere agenda.
  29 juli is dichter bij dan je denkt, maar ook de Nederlandse en Amerikaanse regering slapen niet.
  gemodereerd

 41. wanted kon beter zeggen, de put mi schaakmat if in a patta / kaart gok spel, den kier mi a tjoet tjoet bank, want de krijgsraad en rechtbank gaat het definiteve vonnis geven, schuldig en ik veroordeel u tot 20 jaar gevangenisstraf en u wordt direct naar SB meegenomen.

  Het spel van jouw begon op Maandag, 25 Februari 1980 en is op Vrijdag, 29 July 2022 afgelopen.

  Alles heeft ern begin en ook een einde, ook jouw rol in de Surinaamse Maatschappij is afgelopen.
  gemodereerd

 42. ddb komt met de openingszet Damegambiet. Chan kan het beste met de zet USA-CIA/Navy SEALs en hem oppakken, en naar USA brengen.
  gemodereerd

 43. Chan kan het beste met de zet USA-CIA/Navy SEALs komen en hem oppakken, en naar USA brengen.
  gemodereerd

 44. ☝Heeft deze man zijn credit niet al verspeeld, 🤡 ze kunnen hem opsluiten voor opruiing of ten minste in een gesticht laten plaatsen wegens ontoerekeningsvatbaar gedrag. Hij kent zijn plaats niet. Zullen wij het roepen, BOUTA ga zitten en doe die doek over je hoofd🌛🤫
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.