Planken en stenen midden op straat geplaatst

4
Foto (c): CRIME NEWS SURINAME

De politie kreeg afgelopen nacht rond 04.30u melding van een wegbarricade op de hoek van Limesgracht en de Afijabastraat in Suriname.

Wetsdienaren van bureau Nieuwe Haven gingen ter plaatse en troffen daadwerkelijk planken en stenen midden op het wegdek aan. 

Het is niet bekend door wie deze zaken zijn geplaatst en wat de bedoeling was. De politie heeft alles van de weg verwijderd.


4 REACTIES

  1. Je zal altijd een paar idioten hebben die op zo een achterlijke manier protesteren. Laten we de regering laten zien dat t surinaams volk op een ander niveau zit dan 10jr geleden….of zelf 5 jaar geleden. Als je wil demonstreren, kom naar t plein, sluit je aan bij de grote groep… weet wat je doel van demonstreren is maar haal geen baldadigheden uit.
    gemodereerd

  2. in opdracht van die stakingsleiders daar neer gegooid om de politie te lokken, zodat die paarsen elders hun slag kunnen slaan
    gemodereerd

  3. moen , kom dan naar het plein en zeg dat tegen dat klootjes volk , oh je kunt niet komen want ze hebben de banden van het vliegtuig van gulliv air op schiphol lek gestoken
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.