Opgepakte demonstranten vanochtend weer vrij

5
Opgepakte demonstranten vanochtend weer vrij
Raoul A. wordt opgepakt - beeld via ATV

De demonstranten Raoul A.(33), David J. (51) en Sergio B.(48) zijn vanmorgen tegen 10.00u, na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier, in vrijheid gesteld. De drie mannen werden gisteravond na een opstootje met de politie bij het Onafhankelijkheidsplein in Suriname aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens de protestactie donderdagavond was het verboden om te bivakkeren op het plein. Ook werd er een veiligheidszone rondom het Onafhankelijkheidsplein ingesteld.

De politieagenten die toezicht hielden tijdens de protestactie stonden op het punt om twee kampeertenten op het plein te verwijderen. Ze werden daarbij echter door de menigte verhinderd, waarna er een opstootje ontstond.

Op onderstaande beelden is te zien dat er over en weer klappen vielen, waarna de drie werden aangehouden. Protestleider Raoul Hellings beweerde kort daarna dat de mannen weer vrij waren, maar dat was niet juist.

De heren werden vanmorgen voorgehouden de bevelen van de politie stipt op te volgen, waarna zij huiswaarts mochten.

Advocaat Derrick Veira zegt desgevraagd aan Waterkant.Net, dat twee van zijn cliënten mishandeld zijn door de politie. Ook worden twee zaktelefoons van zijn cliënten vermist.


5 REACTIES

 1. dus je hebt raoul h en raoul a. Dus gewoon raoul ha.
  Van politieambtenaren en van amtenaren in het algemeen blijf je af.
  Deze mannen zwaar, zeer zwaar straffen om dit soort idiote zaken in de toekomst te voorkomen
  gemodereerd

 2. Als ze van avond weer komen op pakken en in hun pangie in Devel op sluiten de hele avond en om
  11.00 uur los laten de volgende dag lis laten.

  Net zo lang door gaan tot dat ze het onafhankelijkplein en Devil gaan haten.

  Ook aan het koortje van zijn zwembroek methode van ddb toepassen of de vlucht spoorloos te zijn, net als boefdraad niet te vinden zijn, een flinke pak rammel geven en een steen van 20 kg om
  hun nek binden met een kaw tai en uit een helickopters 100 km voor de Wilde Kust bij nacht in de Atlantische Oceaan gooien.
  gemodereerd

 3. waarom vrij laten , zij hebben de wet overtreden , dus gooi ze weer snel in die bak , en die paarse r. hellings ook opsluiten en die gentle ook , zij hebben het vuurtje aangestoken en dat domme paarse volk trapt er met beide benen weer in

  je hoort ddb niet over dit alles , hij zal wel dronken en stoned naar de beelden kijken en vindt het prima wat zijn domme kudde aanricht , maar ddb volgende week vrijdag ga je in de bak , dus zuip er nog een stel en rook nog jointjes want daarna is dat spul er niet meer voor jou , alleen nog droog brood en slootwater
  gemodereerd

 4. Regering, ontsla die 2 paarse ratten, gentle en hellings. Stelletje anarchisten, die hun eigen collega’s laten aanvallen.
  Kijken of die grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D hen gaat accommoderen in ocer of patrijsstraat 28.
  gemodereerd

 5. Deze Raoul Abdoelrahman die zichzelf als een volksstrijder ziet, moet voorgoed opgeborgen worden. Deze ophitser handelt niet namens het volk maar is een egoïst pur sang. Een verdwaalde barbamang met weinig inhoud. Alleen maar dikdoenerij en hij mag echt van geluk spreken dat ZE Santokhi de volkspresident niet zo is aangelegd als zijn collega in Brazilië. Anders zou het voor Abdoelrahman Raoul het heel slecht uitzien. Niet alleen voor hem maar ook voor zijn strijdmakkers die door de fascisten van e NDP opgetrommeld zijn om herrie te maken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.