57-jarige man die naar binnenland ging om te werken 7 weken vermist

2
57-jarige man die naar binnenland ging om te werken 7 weken vermist
Foto: Korps Politie Suriname

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van de Surinaamse politie verzoekt de opsporing van Rinaldo Johannes Kairmana. De 57-jarige man is al bijna 7 weken vermist meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Rinaldo is op zaterdag 4 juni 2022 voor werkzaamheden vertrokken naar het binnenland. Hij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de ressort Nieuwe Haven op de telefoonnummers 404664/403101, het Command Center(CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

UPDATE: een familielid van de man meldt aan Waterkant dat zijn oom al terecht is. “De aangifte is twee weken geleden gedaan. In de tussentijd is hij onverwacht thuis gekomen”, aldus het familielid. Waarom KPS vandaag een bericht van vermissing naar buiten heeft gebracht is niet bekend.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.