dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameGeen sprake van fraude bij toelatingsexamen HAVO/VWO/NATIN

Geen sprake van fraude bij toelatingsexamen HAVO/VWO/NATIN

-

Does Travel - naar Suriname

Op social media circuleert er momenteel een bericht dat het toelatingsexamen voor het HAVO/VWO/NATIN in Suriname, opnieuw zal worden gemaakt, omdat er volgens de verspreiders van het bericht zou zijn gefraudeerd.

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) heeft laten weten dat het bericht dat rondgaat, niet afkomstig is van het ministerie en ook niet op waarheid berust. “Op de samenleving wordt een beroep gedaan, om geen fakenieuws te verspreiden’, zegt MinOWC.

De fake brief:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Alleen al vanwege de vele fouten en weggevallen/ontbrekende woorden in het bericht, zou ieder weldenkend mens al moeten weten dat het bericht niet van het ministerie van onderwijs afkomstig kan zijn en dus NEP is.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES