zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen in Mark X rijden gezin klem en maken halsketting en 900...

Criminelen in Mark X rijden gezin klem en maken halsketting en 900 USD buit

-

Does Travel - naar Suriname

De 34-jarige N.A. en zijn gezin kregen zondagavond de schrik van hun leven, toen zij na een achtervolging door een zwart gelakte Toyota Mark X zijn overvallen aan de Tout Lui Fautweg in Suriname.

Het slachtoffer zegt in gesprek met Waterkant.Net, dat hij samen met zijn vrouw en drie kinderen vanuit Domburg richting huis reed, toen een zwarte Mark X hen achtervolgde.

N.A. had dit door en liet zijn vrouw naar de politie bellen. Op advies van de politie moest de autobestuurder naar het dichtstbijzijnde politiebureau, in dit geval naar het politiebureau van De Nieuwe Grond, rijden. Onderweg werd het gezin echter klemgereden.

In de wagen van de rovers zaten vier mannen. Zij stapten gewapend met flessen uit en beschuldigden de automobilist een aanrijding te hebben veroorzaakt. Het slachtoffer werd uit zijn voertuig gesleurd en moest daarbij enkele vuistslagen incasseren.

Een van de daders rukte de 25 gram halsketting van de bestuurder weg en pakte vervolgens 900 USD van hem af. De vrouw en kinderen bleven ongedeerd. Het slachtoffer klaagde van pijn aan het hoofd en armen.

Na de daad reden de overvallers weg. Het slachtoffer schakelde nadien weer de politie in. De agenten van De Nieuwe Grond waren ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. De wetsdienaren zijn toch ingehuurd om de burgers te beschermen en worden betaald met gemeenschapsgeld. En in deze situatie hadden ze direct moeten uitrukken en naar hun toe moeten rijden. Hierdoor zou de kans groter zijn geweest om deze beroving te voorkomen dan wel deze rovers na hun daad in de kraag tevatten.
  Foei toch agenten.
  Ik hoop dat dit Santokhi persoonlijk zal aangrijpen en via de minister van Justitie gepaste maatregelen doen nemen.


  gemodereerd
 2. En als je even goed nadenkt, Tout Lui Fautweg en Latour liggen niet ver van elkaar.
  Dus die zwarte Mark X komt geheid uit die getto. Daar woont veel tuig en ongedierte.

  Dus KPS, Boeskowtoe heeft jullie al richting gegeven, er is werk aan de winkel, kam die wijk uit op die zwarte Mark X en beschiet deze met een raketwerper!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES