zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameTorarica viert in totaal 100 jaar gastvrijheid

Torarica viert in totaal 100 jaar gastvrijheid

-

Does Travel - naar Suriname

Op 10 juli aanstaande bestaat Torarica Resort 60 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert de Torarica Group diverse evenementen toegankelijk voor publiek en werknemers. Op 23 december 2022, van dit jaar, bereiken Eco Torarica en Royal Torarica ook kroonjaren (respectievelijk 25 en 15 jaar).

De verjaardag van Torarica Resort zal het startschot zijn voor een uitgebreide campagne die onder de toepasselijke slogan “A CENTURY OF HOSPITALITY” tot december zal lopen. De slogan, waarin de afzonderlijke leeftijden samen één eeuw van gastvrijheid vormen, symboliseert de gezamenlijke groei van de hotels.

Een dag om te delen
Op 10 juli zullen meerdere evenementen georganiseerd worden. Oigen Read, Senior Commercial Officer bij de Torarica Group: “Op onze verjaardag trakteren we ons personeel op een friyari dey lunch in de Ballroom van Royal Torarica. Uiteindelijk zijn zij het die zorgen dat onze gasten zich vermaken en blijven terugkomen. Daarnaast zal er veel aandacht zijn voor de projecten die we met het Torarica Community Fund gaan ondersteunen. Want wat is er mooier dan op je verjaardag terug te geven aan de maatschappij die het ontstaan en de groei van onze groep mogelijk heeft gemaakt?”

Missie & visie
De groei die de groep in de laatste decennia heeft doorgemaakt dankt ze volgens Read vooral aan haar veerkracht en aan de wil om met innovatief denken en daadkracht nieuwe formules te ontwikkelen en te omarmen. Het management zal 10 juli dan ook aangrijpen om de nieuwe missie en visie van de Torarica Group wereldkundig te maken. Read: “Het is belangrijk dat we als organisatie de juiste richting opgaan en onze doelen blijven afstemmen op de veranderende markt en hospitality trends om ‘the destination of choice’ te blijven. We denken dat de komende jaren belangrijk zullen zijn om onze aanwezigheid in Suriname te vergroten, groter te denken en daarna met het product Torarica over de landsgrenzen te gaan.”

Rum
Later in juli volgt ook nog de lancering van de Torarica Celebration Rum: een bruine rum van 43% vol. in 75cl flessen, speciaal ontworpen ter gelegenheid van dit feestjaar. “Er komen nog meer evenementen om onze verjaardagen te memoreren, waarvan de focus richting december meer op Royal Torarica en Eco Torarica zal komen te liggen.”
Voor het grote publiek is er eerst de Birthday Revive op 10 juli bij de pier van Torarica Resort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Wat is er fout aan 60 jaar gastvrijheid van Torarica? 60 jaar is ook respectabele leeftijd en een mooie bigi jari, die niet aan iedereen gegeven wordt. Waarom moet men met allerlei slimmigheidjes de periode dat Torarica gastvrijheid verleende aan haar gasten oprekken tot 100 jaar? Het zal wat moois zijn als ik de leeftijden van al de honderden nakomelingen van mijn overgrootouders bij elkaar ga optellen.en vervolgens ga beweren dat mijn familie langer in Suriname aanwezig is dan de veel kleinere families Jubitana, Sabajo of Indiaan.


  gemodereerd
 2. Als ze gratis verblijf aan landlopers geven dan komt niemand meer. Dan is die 100 jaren zogenaamde gastvrijheid ook weer snel afgelopen.


  gemodereerd
 3. Aniketah, waarom maar 10 zwervers? Laat Torarica, nu ze toch zo graag 100 jaar zijn, terwijl ze in werkelijkheid maar 60 jaar bestaan, mogen ze i.p.v. 10 zwervers een week, 100 zwervers 100 dagen gratis verblijf geven.


  gemodereerd
 4. kijk dat zal mooi zijn , maar torarica is alleen voor mensen met geld en wij arme Surinamers en ook de zwervers krijgen daar geen toegang , 100 jaar selectie wie wel en wie niet naar binnen mag , 100 jaar boevenstreken , is torarica paars


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES