Fake account minister Kuldipsingh op LinkedIn

15
minister Rishma Kuldipsingh

Op het sociale medium voor professionals ‘LinkedIn’ is er een fake account van minister Rishma Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap & Technologische Innovatie (EZ) te vinden. Dat heeft de afdeling voorlichting van het ministerie bekendgemaakt.

Via het fake account worden zaken besproken rakende het ministerie, waarbij er toezeggingen worden gedaan en afspraken worden gemaakt met personen.

De bewindsvrouw attendeert hierop en benadrukt dat indien er zaken zijn die het ministerie regarderen, die via de communicatiekanalen van het ministerie van EZ geschieden.

Kuldipsingh roept een ieder op om zich niet schuldig te maken aan strafbare feiten.


15 REACTIES

 1. Het is bekend uit welke criminele hoek en zieke geesten het vandaan komt en hiernaar gekeken moet worden.

  Wat ze niet weten is dat dit heel snel te achter halen is om
  dat de sporen duidelijk zijn achter gemaakt en eenvoudig te achter halen zijn, dag, tijdstip, waar, bron, ip- adres, beeldmateriaal, enz.

  Waar was je toen op dat tijdstip en dat moment.

  CIA, Interpol, Google, FBI, militaire veiligheids methoden en methoden van vele landen kunnen het zo boven water halen.

  Deze lichte kriuimeltjes criminelen moeten zo door gaan, ze zullen het heel snel merken.

  Vraag dino bouterse hoe hij werd opgepakt.
  gemodereerd

 2. Nu die idioot die achter dat fake account zit opsporen, zo moeilijk kan dat niet zijn.
  Opsluiten voor 10 jaar, dan leren ze het wel af.
  gemodereerd

 3. Sinds deze regering aan de macht is, lijkt alles in de war. Is ze al terug van haar Europa vakantie? Ik denk dat het haar echte account was, ze heeft daarmee flink geld gemaakt. Nu heeft ze die account opgeschort en doet alsof het fake was of door een iemand anders werd beheerd. Het zijn gewoon leugens. Deze regering liegt en bedriegt het volk. Chan, de parlementariers en al zijn vrienden en vooral zijn vrouw gaat alleen met vakantie met ons geld. Het volk lijdt eronder. Weg stelletjes leugenaar. Hou op met je poppenkast!
  gemodereerd

 4. Ja zij was ook laatst op vakantie op kosten van het volk om zogenaamd in Nederland in contact te komen met de econmische zaken. Het was gewoon haar vakantie en om het volk te bewijzen was ze op bezoek bij de ministeries. Ze had ook een foto gemaakt. Zelfs de ministers van Nederland reizen niet zo vaak als die van Suriname . Wat een rijk land is Suriname. Ik wil ook minister in Suriname worden!
  gemodereerd

 5. Minister, kom ons vertellen waarom de prijzen in de winkels nog steeds stijgen, de lijsten opgedragen door uw ministerie schijnen geen soelaas te bieden. De schappen in de winkels, eerste levensmiddelen moeten zichtbaar zijn, blijken ook niet te werken. Trouwens uw hele ministerie levert slecht werk af. Hoe staat het met de problemen op de afdelingen op uw ministerie die u als uw hoofdtaak zou afhandelen.
  Dat er zgn fake nieuws over u wordt verspreid, is volgens velen aan u zelf te wijten, had u maar niet op kosten van de arme gemeenschap naar Nederland moeten gaan, op een zgn werkbezoek met luxe verblijf en royale daggeld met nul resultaat.
  Het wordt echt tijd dat onze president zich serieus gaat bemoeien met het werkniveau van de ministers het leidt tot nergens of misschien is onze president (oud politieman) ook niet de juiste man, misschien moet hij plaats maken voor een betere. Met deze ministerploeg valt er geen land te bezeilen.
  Op CBB heb ik weer “gedonder” ondervonden, terwijl de minister had belooft dat dit tot het verleden zou gaan behoren🙈
  gemodereerd

 6. Was het bericht dat de bomen, geplant door de Caricom leiders, gestolen zijn, ook nep? Ik zag dat bericht alleen op Waterkant en toen kon er, door een ‘error’ zonder verdere uitleg, niet op gereageerd worden. Ik vind dat Waterkant ons een uitleg verschuldigd is. Het moet toch niet zo moeilijk zijn om te vertellen dat het ook een nep bericht was of niet?
  gemodereerd

 7. Net in Sri lanka moeten wij burgers ook gezamelijk op straat om de regering naar huis te sturen. En een nieuwe regering ;aten vormen die naar het volk luistert en iets voor ons doet.
  gemodereerd

 8. Wat ze in het leven hebben geroepen komt terug.
  Dat is karma.
  Hoe zit het met de prijzen in de winkels?? Had deze tante niet een toverstaf??
  Net zo waardeloos als Walden.
  Er is nog steeds zonnebloem olie in de winkels, alleen niet te betalen.
  Hier kan ze meer geld maken.
  gemodereerd

 9. @Pasquinel
  Hobby? Nee, dit is crimineel gedrag bedoeld om een andere in een kwaad daglicht te stellen of meer nog, schade te berokkenen. Zeer afkeurenswaardig.
  gemodereerd

 10. @ moen

  Natuurlijk kan je ook Mini – ster worden, als een hersen-
  loze VP kan worden, is een Mini – ster schap ook voor haalbaar.

  @ Pravien

  Ze hebben goed gekeken en goed les gehad, van de vorige
  regering. ”Je weet het wel, de leerling overtreft de meester”
  Su telt meer bandieten dan eerlijke mensen, Stef Blok had
  gelijk met zijn uitlating!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Wat een negativiteit. Het zou al die lafaards hierboven sieren om hun echte naam te gebruiken. Looooosers!!
  @ pravien, ze gaan op vakantie met ons geld. Lever je dan zoveel in? Dan heb je een goede baan en dus kan je een cursus Nederlands voor beginnelingen gaan volgen met je DIE account.
  gemodereerd

 12. Vreemde personen in suriname die dit doen, commentaar geven zie ik als beroep vooral op wereldzaken, maar dit gaat me te ver nep fake nieuws en afspraken maken etc. Geestelijk in de war persoon die aandacht zoekt denk ik.
  gemodereerd

 13. moen , jij bent een fake figuur , een en al paars , en jij minister ha ha ha , okee minister die toiletten schoon maakt , nou jij zult met het schoon maken van de wc pot wel zien dat die hollanders zeikers zijn , en vakantie zal jij nooit krijgen want die hollanders zeiken de gehele dag , moen kom snel naar Suriname dan ben je van dat gezeik af
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.