Slachtoffers woningoverval mishandeld en gekneveld: gestolen Mark-X teruggevonden

2
Politie in Suriname

Vijf criminelen hebben in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00u een gewapende roofoverval gepleegd in een woning te Vierkinderenweg in Suriname.

De daders maakten daarbij 300 euro, 200 USD, 1.500 SRD, vier mobiele telefoons en een Toyota Mark-X buit. Het voertuig is later in de morgen rond 08.00u teruggevonden te Goede Verwachting.

Uit het politionele onderzoek blijkt, dat vier slachtoffers ten tijde van de beroving thuis waren. Het betreft drie zussen en een zwanger. De indringers forceerden een achterdeur van het bedoelde pand. Via die ontstane opening verschaften zij zich toegang tot de woonruimte en overrompelden alle vier slachtoffers. Ze werden daarbij mishandeld en gekneveld achtergelaten.

Na de daad reden de rovers weg met het gestolen voertuig. Intussen heeft de politie de gestolen auto teruggevonden. De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Het verder onderzoek is intussen overgedragen aan recherche Midden.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


2 REACTIES

 1. omdat amoksi niet optreed en die paarse lui wammissen niet uit het kps verwijderd zijn, wij burgers van Suriname moeten samen iets ondernemen om dat geboefte te verwijderen , want ook deze regering doet niets aan beveiliging voor de burgers , en ddb heeft ons de oorlog verklaart , wij zullen vechten met alles wat we hebben om ze neer te slaan , we hebben geen vuurwapens , maar met een eenvoudige priem , een katapult en een touw , o ja en een klein elastiekje en een paperclip , het maakt ons sterk want david versloeg goliath met een steen , o ja een steen van grassalco zal ook bij dragen
  gemodereerd

 2. @ WAT

  Dus jij wilt het opnemen tegen Uzi,s Glock en andere wapens
  met je priem elastiek en paperclips ???? Wat voor alcoholische
  drank heb je genuttigd voordat je dit schreef ? Ai, yo kiri mi man!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.