donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieHouthakkers barricaderen weg naar Patamakka

Houthakkers barricaderen weg naar Patamakka

-

Does Travel & Cadushi Tours

Houthakkers in Suriname hebben maandag de weg naar Patamakka ter hoogte van kilometer 4 en kilometer 56 gebarricadeerd.

Dit vanwege een maatregel die is getroffen, waarbij ingaande heden geen houtkap mag plaatsvinden Volgens de actievoerders hebben zij echter een generaal pardon van een jaar gehad, ingaande 24 april 2022 tot en met 24 april 2023.

Om aandacht te trekken heeft men bomen omgehakt en op het wegdek geplaatst.

De politie van Moengo is nu naar de locatie om de gemoederen te bedaren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. al deze natuurvernietigers ook kappen , zij slopen het oerbos en zo dadelijk als 60% van het bos gekapt is dan wordt Suriname een meer , totaal onderwater vanaf de kust tot ver in brazilie , maar dan kunnen zij als houthakkers misschien vissers worden , mensen dit moet gestopt worden


  Maak melding

 2. Nu maar hopen dat deze natuur-verkrachters met spoed een ambulance/brandweer nodig hebben.
  Dan maar gewoon even niet uitrijden, dan leren ze het wel af.
  Ga naar school en ga een vak leren!

  En met dan generaal pardon, wat ze zelf hebben laten printen, mogen ze hun bruine ster afvegen!

  Er wordt al genoeg verziekt in Suriname, natuur is van ons allemaal!


  Maak melding

 3. SLM IS DOOD. Ze zorgt alleen maar voor problemen voor de reizigers en hun families en vrienden. De kosten in nl al gemaakt door mensen die hun Surinaamse gasten uit willen brengen en trips geregeld en betaald hebben kunnen nergens verhaald worden. Gewoon failliet verklaren dit dode paard Het is onbegrijpelijk dat er nog mensen zijn die boeken bij deze luchtvaartmaatschappij


  Maak melding

 4. Hopelijk snel voorbij zo’n houthakkers actie en dat de houthakkers niet in de bomen klimmen en erger maken. In nl ook bizarre acties van boeren maar nu voorbij. Ik denk nlse bizarre boeren gaan binnenkort naar eu in brussel en zullen racen met hun trekkers door eu gebouwen en klimmen op eu gebouwen daken. Bizzare mensen op deze wereld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES