Familie slachtoffer houdt steekgrage verdachte aan en brengt hem naar politie

3

De 37-jarige steekgrage verdachte Rodney B., die woensdag op de vlucht sloeg nadat hij zijn vriendin met een mes aanviel, is door de familie van het 35-jarige slachtoffer L.A. aangehouden en overgebracht naar politiebureau Latour.

Deze man heeft woensdagavond zijn partner na een ruzie met een scherp voorwerp gestoken aan de Jozefweg in Suriname. Na de daad vluchtte hij weg. Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, waar zij ter observatie is opgenomen.

De man werd donderdag naar de politie van Latour gebracht, die de verdachte aanhield. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


3 REACTIES

 1. Wat een prima familie zeg, ze moeten deze gasten onderscheiden met de zg
  gele ster, en bij overlijden een standbeeld met opschrift!!!
  Ik zou deze lafbek, ter plekke mollen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. dom dom dom , jullie hadden toch die klojo met een steek kunnen verwijderen voor eeuwig , nu hebben jullie die klojo naar de politie gebracht , en die klojo zal best vast gezet worden , maar dan komt nibte te voorschijn en deze klojo is zo weer vrij , maar geef hem dan als nog een steek
  opgeruimd staat netjes
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.