Geactiveerde nooduitgang zorgt voor vertraging SLM vlucht

3
Foto ontvangen door de redactie

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft zojuist gereageerd op de commotie omtrent de activering van een nooduitgang met als gevolg vertraging van de vlucht uit Miami.

“Na de landing, geparkeerd aan de gate en haast gereed voor het uitstappen van de passagier, is per abuis de achterste nooduitgang van het vliegtuig van World Atlantic Airline geactiveerd geworden. Hierdoor raakte de “tailcone” (staartkegel ) van dit vliegtuig los, hetgeen ook zo dient te geschieden bij de activering.

Het onderzoek naar dit incident wordt primair uitgevoerd door World Atlantic Airline welke recentelijk door Surinam Airways is ingehuurd voor het uitvoeren van vluchten op de regionale route.

Surinam Airways voert haar eigen onderzoek uit naar het voorval. Intussen wacht Surinam Airways de officiële rapportage af, terwijl technici reeds in stelling worden gebracht voor het installeren van de “tailcone”.

Hierna worden de gestrande passagiers vervoerd naar Paramaribo. Passagiers voor de vluchten naar Georgetown en Miami van 29 juni worden na 12.00 uur in de middag geïnformeerd over hun nieuw vluchtschema.

Aan passagiers wordt gevraagd verdere berichtgeving aangaande nieuwe vertrek- en aankomsttijden af te wachten. Surinam Airways biedt haar verontschuldiging aan voor het ontstane ongerief”.


3 REACTIES

  1. Het is iedere keer wat aan de hand met SLM , wie verzint zoiets. Nergens in de wereld komt 1 vliegtuigmaatschappij met alleen maar negatief nieuws. Zie ook recent nieuws van jubithana. Ik ben trots op ons land , maar veel te trots om niet met SLM te vliegen., alleen maar ellende.
    gemodereerd

  2. dit is het einde van de slm , wat een klungels , mensen vlieg niet met de slm want straks als ze de lucht in mogen zal wel een andere knop ingedrukt worden hopelijk niet dat op 5 km hoogte het landingsgestel naar buiten komt

    deze week wordt er toch beslist of de slm omvalt of failliet verklaart worden en misschien een doorstart met een paar mensen personeel
    ja de maand is voorbij santokhi
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.