donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijOnthulling I Love Nickerie monument in het rijstdistrict

Onthulling I Love Nickerie monument in het rijstdistrict

-

Does Travel - naar Suriname

Naast een I LOVE NICK en een I LOVE PARADISE sign, heeft Nickerie sinds afgelopen weekend ook een I LOVE NICKERIE beeld op het Volksplein erbij. Het ‘monument’ is een schenking van de familie Abdul aan de Nickeriaanse gemeenschap en werd door president Chandrikapersad Santokhi onthuld.

De Surinaamse president toonde zich ingenomen met dit initiatief en prees de Nickeriaanse bevolking voor haar inzet om het district te ontwikkelen. Hij wees op het samenbundelen van Nickerianen in binnen- en buitenland om ondersteuning te geven aan het district.

Santokhi riep de Nickerianen op tot liefde in hart, voor de medemens en samenleving. Hij zegt dat het monument daarmee niet alleen voor de Nickerianen iets zal betekenen maar voor heel Suriname en zelfs het buitenland wanneer toeristen zullen komen en het monument op de gevoelige plaat zullen vastleggen.

Eveneens riep hij de gemeenschap op voorbereid te zijn op de uitdagingen en de ontwikkelingen die het toerisme met zich zal meebrengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Toen ik onlangs in Su was, heb ik ook 2 dgn. Nickerie aangedaan. Ik was zeer verbaasd over het verschil in mentaliteit met Par’bo. Ik heb werkelijk geen enkel huis gezien met dievenijzer.
  Hindoestanen, Javanen, Creolen en Guyanezen wonen daar broederlijk met elkaar. Zo was Suriname vroeger. Was mooi om te zien!


  gemodereerd
 2. i love nickerie.
  amsterdam moest aan een kunstenaar 100duizende euro betalen voor i love amsteram op de museumplein. is het fenomeen in nickerie dan gratis.

  t jee


  gemodereerd
 3. wat heeft Amsterdam met Nickerie te maken met I Love ……….. , niets toch mie mofo


  gemodereerd
 4. je bepaalt toch zelf waar je van houdt? wat een regelrechte onzin. ja, als sleutelhanger, misschien. dat bepaal jezelf. maar voor wie dit. totale onzinnige kreet en daarmee totaal inhoudsloos.


  gemodereerd
 5. je bepaalt toch zelf waar je van houdt? wat een regelrechte onzin. ja, als sleutelhanger, misschien. dat bepaal jezelf. maar voor wie dit. totale onzinnige kreet en daarmee totaal inhoudsloos.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES