Scooterrijder vliegt over drempel en raakt gewond

7

Een man is maandagavond gewond geraakt nadat hij met een scooter over een drempel aan de Gravenberchstraat is gevlogen en meters verder hard op de grond is gevallen.

De scooterrijder klaagde van pijn en is met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De man reed over de Gravenberchstraat richting de Van Idsingastraat. Nabij de Stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC) vloog hij over de drempel en viel hij hard op de grond.

De scooterrijder beweerde de drempel laat gezien te hebben, waardoor hij niet kon afremmen. Naar zijn zeggen reed hij niet hard. Volgens een ooggetuige liegt de man. “Hij reed met een hoge snelheid, de afstand waar hij is beland zegt veel”.

De politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek.


7 REACTIES

 1. i believe YOU can fly…….liegbeest!
  Lesje nu geleerd of nog niet?
  Kennelijk nog niet, want je blijft liegen over de toedracht van je eigen veroorzaakte ongeluk.
  gemodereerd

 2. Dit overkomt wel meer weggebruikers in Suriname. Waar men gek is op drempels. Misschien ook een punt van aandacht voor OW.. ! De drempels zijn moeilijk waar te nemen. Ondanks er vaak een bord naast staat.
  gemodereerd

 3. ja, verkeers drempels moeten eigenlijk reflecterend zijn zodat alle bestuurders het tijdig kunnen waarnemen want het asfaltweg en de drempels zijn savonds zwart. maar wie ga je nou aanspreken, OW??? echt niet want ze hebben laatst 11 gaten op Para dicht gegooid met wat asfalt en ze maken een grote bar-barie alsof ze echt iets groots hebben gedaan, precies zoals de minister, praat groot, doet groot, voert niks uit, terwijl hij geen bal heeft gegeten waarmee hij nu bezig is. jammer voor zo’n post want er zijn betere, maar ja. dat is nou politiek in SU.
  gemodereerd

 4. Je kan altijd proberen te vliegen. Als je achterlijk bezig bent moet je ook zo flink zijn om niette gaan jammeren als het misloopt😁
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.