donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuitenvrouw (21) krijgt ruzie met man en slaat 1-jarig kindje bont en...

Buitenvrouw (21) krijgt ruzie met man en slaat 1-jarig kindje bont en blauw

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 21-jarige moeder Shalini J. is in het weekend door de Surinaamse politie in verzekering gesteld, omdat zij na een ruzie met haar partner hun 1-jarig zoontje heeft mishandeld.

De man heeft een buitenechtelijke relatie en een kind met de vrouw. Afgelopen zaterdag was het kindje jarig. Samen met de familie vierden de ouders de verjaardag van hun zoontje. Op een gegeven moment ontstond er ruzie tussen ouders, waarna de man de plaats verliet.

De gefrustreerde moeder uitte haar boosheid vervolgens op haar zoontje en sloeg hem bont en blauw. Het ventje liep hierdoor een bult op aan zijn voorhoofd en blauwe plekken in zijn gelaat.

Een zus van de moeder belde de vader van de jongen op, die op zijn beurt de politie inschakelde. De sterke arm van Livorno heeft de 21-jarige moeder na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Wat een ontaarde moeder is dit toch.Zeer onvolwassen en totaal niet geschikt voor het moederschap.Gewoon zetten uit de ouderlijke macht.


  Maak melding

 2. moeders die hun kinderen wat aandoen zijn geen moeders maar hoeren , verdomd jij hebt geen respect voor een kind dat zich niet kan verweren , vuile stoephoer , nu zit jij opgesloten maar die nibte zal je wel weer vrij krijgen


  Maak melding

 3. Het is duidelijk dat Shalini is een gefrustreerde buitenvrouw is!
  Jammer dat het onschuldig kind slachtoffer is van haar gestoord gedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES