Inbrekers openbare school op heterdaad aangehouden

4
Inbrekers openbare school op heterdaad aangehouden

De politie van Latour werd hedenmorgen getipt, dat er verdachten bezig waren in te breken op de O.S Hockeyschool aan de Hockeystraat in Suriname. De politie rukte terstond uit en hield twee van de verdachten ter plaatse aan.

Het gaat om Develino M. (22) en Romano R. (18), die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering zijn gesteld. Een derde inbreker zag kans te vluchten.

Thuis bij Romano is de politie gestuit op goederen, die eerder van OS Hockeyschool waren weggenomen. Deze zijn in beslag genomen.

Met de aanhouding van deze verdachten is de ook de inbraak van de St. Ceciliaschool opgelost. Op 17 juni hebben de verdachten 11 laptops weggenomen van de Ceciliaschool.

In verband met het onderzoek is de heler Rajief H. aangehouden. Hij betaalde voor de 11 laptops in totaal 750 SRD. Na afstemming is ook hij in verzekering gesteld.


4 REACTIES

 1. Hier wordt je zo moe van. De heler moet 20 jaar de bak in.
  Weet drommels goed dat de dingen gestolen zijn.
  Dit land is nog nooit zo onveilig geweest
  gemodereerd

 2. @ voorgaande rotzooi, laatste zin. Miss negatief, waarom kom je niet met een oplossing om dit land wéér veilig te maken? Aan de kant staan en onzin uitkraaien helpt ons geen stap verder.
  gemodereerd

 3. Hoe je als Surinamer rassistisch kunt zijn, lees je helemaal bovenin. Die dieven zijn van afro-Surinaamse afkomst, over hun geen woord. De heler, aan z’n naam te zien een Hindoestaan mag 20 jr. de cel in. Daarom zal het nooit wat worden met Suriname, eenheid is ver te zoeken, het land gedoemd tot de ondergang!
  gemodereerd

 4. 11 laptops voor srd 750? Gemiddelde opbrengst per stuk is 68 srd oftewel 3 euro per stuk. Delen door 2 dan is de opbrengst per boef euro 1,50 per laptop. Man, man, man. Dit kan alleen door mensen die in hele hoge nood zitten of superstom zijn. Volgens mij zijn deze boeven super verslaafd want normale mensen doen deze stomme dingen niet.
  In dit geval is alleen de heler degene geweest van deze actie, die voordeel heeft gehad. De scholen zijn niet rijker geworden en de boeven ook niet . Waarom doen jullie dit? Hard werken, enorme risico’s nemen voor zo weinig geld?
  Rechter extra straffen uitdelen aan deze stommelingen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.