Bordo boos om verspreiden fake news over gevaar in NIS

16
Bordo boos om verspreiden fake news over gevaar in NIS

De directeur van het Nationaal Indoor Stadion in Suriname (NIS), Joël Martinus beter bekend als ‘Mony Hond Bordo’, heeft via de redactie van Waterkant.Net laten weten, dat een bericht waarin gesuggereerd wordt dat NIS na zaterdag gesloten wordt door de politie en brandweer, niet op waarheid berust.

In het bericht dat onder andere via Whatsapp wordt verspreidt, is onder meer vermeld dat de politie en brandweer tot sluiting van het gebouw over zouden gaan, daar er stukken verrot ijzer naar beneden vallen.

Verder werd geschreven, dat er een uitzondering is gemaakt voor de show van zaterdag aanstaande. Na de show mag NIS niet meer worden verhuurd aan geen enkele sport- of show evenementen. “Het is een pure leugen. Ik word boos, wanneer men onjuiste informatie verspreidt”, aldus Bordo.

Het bericht dat gedeeld wordt.

Volgens de directie van NIS is er gisteren met de districtscommissaris, de politie en de brandweer vergaderd. Bordo kon vanwege een overmachtssituatie niet aanwezig zijn. Zijn secretaresse was als vertegenwoordiger daar aanwezig. De brandweer heeft aangehaald, dat de stoelen in het gebouw in orde gemaakt moeten worden.

Mi taigi omen lesi a gebouw moes kies wan renovatie beurt. Regering moes sabi. Al twee jaren heb ik uit mijn eigen zak het gebouw voorzien van lampen. Alleen de president, de vicepresident en de minister kunnen NIS sluiten en niemand meer“, aldus Bordo.

Na de pandemie zijn volgens Bordo reeds vier shows georganiseerd in NIS. Volgens hem hebben tot nu toe alle shows zonder enig incident plaatsgevonden. Hij zegt dat er heel binnenkort, op kosten van de directeur, 3.500 stoelen in het gebouw vervangen zullen worden. Hij geeft toe dat de helft van de stoelen niet meer in goede staat verkeert.

“Ik ben geen chubby checker. Tot nu toe heb ik alles uit mijn eigen zak bekostigd. Ik zorg ervoor dat alle stoelen binnenkort in orde komen. De show van zaterdag gaat gegarandeerd normaal door”, zegt Bordo.


16 REACTIES

 1. Deze geldhond verstaat en praat geen hollands n drom vermijdt hij discussies op hoog viveau.
  Is NIS zijn prive bezit dat hij alles bekostigd.
  EY BOI JE BENT EEN BELACHELIJKE VENT HOOR.
  gemodereerd

 2. Je bent altijd boos. Niet alleen na dit fake nieuws maar 24 uur per dag. Dit komt doordat je een gebrekkige ontwikkeling hebt. Bij jou gebeurt alles met paardenkracht in plaats van je hersens te gebruiken. Maar die heb je dus niet (nooit gehad). Wat heb jij de politiek te bieden? NIKS!
  Bordo een politicus die men serieus dient te nemen?
  Mi Mars Papa !
  gemodereerd

 3. Bordo moet verantwoordelijk worden gehouden voor alles wat er mis zal gaan bij het in gebruik nemen van het gebouw. Hij moet ervoor tekenen dat indien iemand het gebouw betreed en naar aanleiding daarvan letsel van welke aard dan ook ondervindt. op straffe van een gevangenisstraf van ten hoogste tien jaar zal worden opgesloten.
  gemodereerd

 4. Ik vraag mij af of het Surinaams volk gek is geworden door deze drugscrimineel (BORDO) als directeur van NIS te accepteren ,STERKER NOG , en de andere drugscrimineel/bankrover als VP .
  gemodereerd

 5. Niet boos worden maar werken. Je betaald geen belasting. Da kan je alles sponseren toch.
  gemodereerd

 6. who gives a ff… what bordo thinks…pfff we zijn laag gevallen als land…de media geeft veroordeelde drugsdealers een platform…shame…shame
  gemodereerd

 7. ja ja wij geloven jou niet money hond bordo , jij hebt zoveel goud , waarom laat je de stalen constructie niet vergulden , een dun laagje goud en het staal zal nooit meer roesten en het zal blinken , en als je dat daadwerkelijk doet is het dan geen fake nieuws
  gemodereerd

 8. Er worden daar festivals en shows georganiseerd, dus heeft NIS inkomsten. Wat gebeurd er met de inkomsten? jang patoe noh??
  Waarom dan niet een renovatie uit eigen middelen?
  We zullen binnenkort vernemen dat NIS ingestort is, want Suriname en onderhoud, gaan niet samen. Idem voor het in acht nemen van veiligheidsmaatregelen. Daar dempt men de put liever als het kalf al verdronken is…..
  gemodereerd

 9. Het hele gebouw slopen,het is toch OUD IJZER & de beheerder zelf BRANDHOUT,..dan zijn wij beter af.wij hebben niks aan gezochte criminelen die op INTERPOL WANTED lijst staan.
  gemodereerd

 10. Ik wist niet dat er van Bordo een foto bestond waarop hij er niet uitziet als een kerstboom. Hij moet niet zich voordoen alsof hij hetzelf betaalt, want zijn gelden zijn illegaal verkregen en zouden eigenlijk via de pluk ze regeling aan de staat moeten vervallen. Daarbij toont hij zich weer een ignoramus wat betreft de juridische status van het NIS. De brandweer heeft het recht elk niet brandveilig en onveilig gebouw te sluiten en daar zijn gebouwen waarover hij door vriendjespolitiek directeur is niet uitgesloten. Wie of wat denkt de analfabeet dat hij is de de vice-vice president. Ook de president, VP en minister en dus ook Bordo staan niet boven de wet, hoewel dit in Suriname wel een compleet nieuw fenomeen zou zijn als dat werd toegepast.
  gemodereerd

 11. Bordo zeg ik zit al in de kefangeNIS.
  Hij heeft zelf chubby checker beledigd met zijn opmerking
  “Ik ben geen chubby checker.”
  Nee logisch niet Bordo chubby checker was een echte artiest.
  gemodereerd

 12. Echt, de grootste clown uit de ABOP familie van grondrovers. Straks gaan deze grondrovers van de ABOP de stukken grond die DNA leden van ABOP en familie van Brunswijk hebben gekregen ook fake nieuws noemen. En de president van dat land met zijn grote mond over prudent beleid doet er niets aan.
  gemodereerd

 13. Ze zeggen: “een schip op het strand is een baken in zee”. Als deze domme figuren topposities in Suriname gaan bekleden, dan is het gedaan me mijn geliefd Suriname. Bordo is – in navolging van die toiletdame Bigi Bolo, een voorbeeld teveel.
  Ik krijg de neiging om deze man bij de schouders te vatten, door elkaar te schudden en in zijn oor te gillen: Joe dong, Joe dong, Joe dong moro wan dong boerikie”.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.